Chef Paul 05.02.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 No chyba żartować raczysz, Pawełku! Nie wmówisz mi tego - jedynie wtedy, jak przyjedziesz i zrobisz takie, że o dokładkę będę wołać! ,.. zrobi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Daj spokój Depsia, wracaj. Dołki, nawet te najgłębsze, łatwiej pokonać mając kogoś na górze żeby łapę podał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.02.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Ani masz odłożony jaki grosz? na Majorce spadł śnieg w Twojej krainie jak wieść niesie znowu maja być szusze ...może trzeba namieszać w kotle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Susza to u nas już wredna tradycja. Odrobinę sniegu jeszcze mamy, więc póki co nie krzywduję sobie. Brazunia - co to, to prawda, zawsze ta dłoń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 O wyjszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2015 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Niii... wejszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Wyjszłaś !!! Wyjszłaś ... z dołka ... Depsia, uważaj, bo jak w dołek inteligencji wpadniesz, to i całe forum może nie dać rady ... Już wychodzę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2015 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Eeee, wejszłam i wyleźć nie mogę! Życie mi nie daje, dzisiaj Dziadka pogotowie zabrało na SOR. Na szczęście chyba go nam jeszcze dzisiaj oddadzą. A najgorsze to to, że od kilku już dni ja MUSZĘ GOTOWAĆ OBIADY!!! Babcia tyż chora! Eeeee, z takim wychodzeniem... Idę świecy szukać, bo chwilami już zaczyna wzmagać się wiatr, a znając naszą wieś jak tylko powieje zabiorą nam prąd, tak jest prawie zawsze. A, baterię do lapka trza założyć. Normalnie nie mam cały czas, coby przedłużyć jej żywot. I usiłuję coś wyhaftować na aukcję Mirasa, ale pomału mi idzie, cholera. Wybaczcie, że nie zaglądam do Was, albo nie mam czasu, albo nie mam zupełnie ochoty na pogaduchy... Ale przejdzie mi, tylko nie wiem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.02.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Mam wrażenie, że kłopoty czekają w stadzie. Przychodzi jeden, człowiek troszkę ogarnie się, przetrawi, to pojawia się drugi. A trzeci wygląda zza węgła pytając- czy już może dołączyć. U mnie też stado i też mało piszę, bo czasem nie mam siły a czasem chęci. Ale z drugiej strony to czytanie was daje trochę oderwania myśli od myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Ano łażą te szmatławce-kłopoty stadami, nie da się ukryć ale pamiętac też trzeba, że nawet stado ma swoje ostatnie sztuki na końcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.02.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Wolę mi znaną wersję:że parami:( Widać,że i DPSia i EZS potrzebujecie spokoju,to go życzę! I zdrowia Tym w potrzebie!EZS-ładnie to ujęłaś:oderwanie myśli od myśli:)Wieje i u mnie,pewnie tak wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Otóż właśnie Prababko ... tych par to czasami tyle się nazbiera, że i stado powstaje ... Ale spoko ... z Ziemi nas nie zepchną!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.02.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 DPSia - myślimy o Tobie ciepło Nam się w ostatnich paru latach tyle kłopotów napiętrzyło, a najgorsze jest, że nie wynikających z naszej winy np. złych decyzji tylko z tzw. czynników zewnętrznych (typu zmiany przepisów w ukochanym naszym państwie..), że jak powoli zaczyna odpuszczać i pojawiają się pierwsze pozytywy, wypracowane dla odmiany własnymi RĘCAMI, to człowiek zaczyna się czuć jako ten krzew, który wciąż podcinany rozrasta się i umacnia zamiast marnie zginąć... I TEGO SIĘ TRZYMAJMY ! :wiggle: :bye: Ps. skąd wziąć fajne emotki? Kiedyś juz mi pisałaś ale zaginęło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ano łażą te szmatławce-kłopoty stadami, nie da się ukryć ale pamiętac też trzeba, że nawet stado ma swoje ostatnie sztuki na końcu:) I tego będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2015 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 No trzymam się Was to i kłopoty mniejsze zębiska mają.Można oderwać myśli od myśli. A emotki ja biorę z cosgan.de. Dziadka oddali, kombinuję, jakby tu oddać berło kuchenne Babci, która już nieco zdrowsza.A Babcia kombinuje, jakby tu go nie przyjąć... Ale twarda będę, najwyżej coś spalę na węgiel i Babcia się podda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Intrygantka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 I to w dodatku przebiegła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.02.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ale w sumie to chyba babci dobrze robi to gotowanie i czucie się/bycie potrzebną? O własnie to o cosgan.de chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2015 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jestem pewna, że Babci dobrze robi, tylko jej się czasem wydaje inaczej.Ale z całą pewnością jest w mylnym błędzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Tiiiaaaa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts