Gagata 08.02.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Może to babcina kokieteria... Chce usłyszeć jak BARDZO jest POTRZEBNA oraz NIEZASTĄPIONA :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ... A najgorsze to to, że od kilku już dni ja MUSZĘ GOTOWAĆ OBIADY!!! ... . ... to straszne musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Pawełku - zaiste straszne doświadczenie, wiesz przecie jaki mam stosunek do gotowania. Konsumpcyjny, nie będę się wypierać! Muszę chyba jutro koniecznie coś porządnie przypalić i Babci wytłumaczyć, że niezbędna jest i niezastąpiona. Drugie łatwiej chyba przypalić niż zupę, więc się na nim skupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nie wiem DPSiu,czy lubicie flaki?Ale jak te przypalisz-Babcia Cię nie wpuści więcej do kuchni:) A kto mi powie jak zrobić doooobrą nototenie?(prosto i smacznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Zrób krupnik. Bardzo łatwo go przypalić. Wystarczy gęsty zrobić. A pretekst jest - to bardzo pożywne danie na cześć dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ooo i garnek przy porządnie przypalonym krupniku idzie do śmieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.02.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) 18/10 nie idzie ładnie i szybko da sie wyszorować ja tam wiem !!!!!! jak ja bym była babcią , to na bank mi by się nie chciało gotować........ mnie się już nie chce gotować .....choć podobno dziś przepyszny urodzinowy tort z czerwonym autkiem wygotowałam ...nie wiem , bo w całości opuścił moje progi, a byłam przekonana , że go spaprałam niedziela ...to rodzinę odwiedziłam ......:rotfl:na fejsbuku no i pacz pani wszystkiego się dowiedziałam ....rok temu syn ciotecznej siostry zostawił żonę i 2 dzieci ...... córka brata w ciąży i wykorzystuje lukę w przepisach ....wnuczek siostry 1 miejsce zajął w Niemcach w tańcach towarzyskich ( ze strony męża ) no fajny ten fejsbuk ...kiedy by to do mnie dotarło ? a tak wszystko wiem Edytowane 8 Lutego 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2015 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Relka, szajsbuk powinien Ci za reklamę zapłacić Grochówka, jak się o niej zapomni, też w pieknym stylu się przypala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.02.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Widzę, że jestem DPS-i potrzebny...potrafię wodę przypalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Brawo Mirek. takie diamenciki już się rzadko zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 No to mam dorodnego diamenta:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.02.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 najpiękniej jednak pachną, przypalone wieprzowe skórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2015 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Spaliłam 3 gołąbki babcine przy odgrzewaniu! Już chciałam krupnik (Ewa, pamiętałaś, że Dziadek lubi, kurczę, podziwiam!), ale w końcu była ogórkowa, a tę z kolei ja bardzo lubię. Ale uczciwie spaliwszy odgrzewane gołąbki przy drugim śniadaniu poleciałam pytać "a te mielone to długo trzeba będzie smażyć?". Babcia wymiękła i zrezygnowana powiedziała, że ona jakoś już sama zrobi obiad... Uff!!! Ale na wszelki wypadek postaram się dobrze zapamiętać Wasze rady odnośnie przypalania - są bezcenne! O matko, zapomniałam, muszę pranie powiesić, kurde!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dobrze, że nie nienawidzisz wieszania prania bo aż się boję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 najpiękniej jednak pachną, przypalone wieprzowe skórki Jak kiedyś wstawiłam golonkę i pojechałam na zakupy to za pięknie nie pachniało:rolleyes: Też lubię ogórkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2015 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 A to prawda, że jak nienawidzę czegoś robić, to wznoszę się na wyżyny kreatywności, byle tylko tego nie robić! Na szczęście wieszanie prania mi nie przeszkadza. Ja w sumie lubię prawie wszystkie zupy, poza mlecznymi tudzież krupnikiem czy jakimiś rybnymi. Jak dobra zupa to zawsze z przyjemnością zjem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Krupnik i rybna to jedyne zupy, jakie jem Resztę omijam duzym łukiem. Aaa, i jeszcze flaki lubię ale takie "do gryzienia" a nie taką rozgotowaną drobnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Lubię wszystkie zupy, poza białym barszczem i owocowymi. I flaczki lubię, takie jak Ewa, nie breje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Nie lubię krupniku owocowych tyż Kocham pomidorową i wszystkie kwaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Przjeżdżaj, zrobie pomidorówkę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.