Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pawełku - zaiste straszne doświadczenie, wiesz przecie jaki mam stosunek do gotowania.

Konsumpcyjny, nie będę się wypierać!

Muszę chyba jutro koniecznie coś porządnie przypalić i Babci wytłumaczyć, że niezbędna jest i niezastąpiona.

Drugie łatwiej chyba przypalić niż zupę, więc się na nim skupię. ;)

18/10 nie idzie :) ładnie i szybko da sie wyszorować

ja tam wiem !!!!!! jak ja bym była babcią , to na bank mi by się nie chciało gotować........ :bash: mnie się już nie chce gotować .....choć podobno dziś przepyszny urodzinowy tort z czerwonym autkiem wygotowałam :) ...nie wiem , bo w całości opuścił moje progi, a byłam przekonana , że go spaprałam

niedziela ...to rodzinę odwiedziłam ......:rotfl:na fejsbuku :) no i pacz pani wszystkiego się dowiedziałam ....rok temu syn ciotecznej siostry zostawił żonę i 2 dzieci ...... córka brata w ciąży i wykorzystuje lukę w przepisach ....wnuczek siostry 1 miejsce zajął w Niemcach w tańcach towarzyskich ( ze strony męża )

no fajny ten fejsbuk ...kiedy by to do mnie dotarło ? a tak wszystko wiem

Edytowane przez relek

Spaliłam 3 gołąbki babcine przy odgrzewaniu!

Już chciałam krupnik (Ewa, pamiętałaś, że Dziadek lubi, kurczę, podziwiam!), ale w końcu była ogórkowa, a tę z kolei ja bardzo lubię.

Ale uczciwie spaliwszy odgrzewane gołąbki przy drugim śniadaniu poleciałam pytać "a te mielone to długo trzeba będzie smażyć?".

Babcia wymiękła i zrezygnowana powiedziała, że ona jakoś już sama zrobi obiad... :cool: :lol:

Uff!!!

Ale na wszelki wypadek postaram się dobrze zapamiętać Wasze rady odnośnie przypalania - są bezcenne! :lol2:

O matko, zapomniałam, muszę pranie powiesić, kurde!!!

A to prawda, że jak nienawidzę czegoś robić, to wznoszę się na wyżyny kreatywności, byle tylko tego nie robić!

Na szczęście wieszanie prania mi nie przeszkadza.

Ja w sumie lubię prawie wszystkie zupy, poza mlecznymi tudzież krupnikiem czy jakimiś rybnymi.

Jak dobra zupa to zawsze z przyjemnością zjem. :oops: