braza 12.02.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Roślinki i owszem, ujdą za to kocio i Karuś biją wszystko na głowę!!! P.S. Doceń moje słowa, bo w rzeczywistości wqrwa mam na maksa przez to ciepełko u Ciebie wieksze niż u mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.02.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Depsia , może nie na czasie , ale może Ci się przyda:) http://restyledjunk.com/2013/11/scrap-wood-christmas-trees/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.02.2015 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 .... z chorób to ręka w eee... gipsie cza było na karczma nie iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.02.2015 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 ... P.S. Doceń moje słowa, bo w rzeczywistości wqrwa mam na maksa przez to ciepełko u Ciebie wieksze niż u mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Dmuchnij tej wiosny troszku aż pójdę jutro poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ja szukałam u siebie. Z lupą szukałam i tylko jakąś małą bździnkę znalazłam - wygląda na przebiśnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 U mnie przebiśniegi zaczynają nieśmiało kwitnąć i to chyba normalne ale żeby żonkile?Przed świętami dwa hiacynty z gleby uratowałam bo się im kwiatów zachciało:oW grudniu:rolleyes:A ptakom się na amory zbiera, trelują jak goopie i się po krzakach ganiają. Znaczy się wiosna panie sierżancie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 U nas śnieg spływa, błoto się szarogęsi, a ja glucę i charłam jak potępieniec... A taka piękna pogoda na spacery... Małż się na jutro z Sołtysem umówił a ja chyba nie pójdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Osia zobaczysz że jutro obudzisz się jak nowonarodzona:D Tylko nie spaceruj za długo i nie goń jako ten chart no i pamiętaj - oddychamy noskiem nie buzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Też się przeszłam z gnidą ... niedaleko, wyczuł jakiegoś zwierza i pooooszeeedł ... Na szczęście zaraz wrócił! Matko, muszę w końcu jakąś linkę znaleźć, bo on przeszczęśliwy a ja zestresowana jak kocica w marcu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Obawiam się, że niestety nici z jutrzejszego spaceru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.02.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Tia u DPSi wiosna wszystko wschodzi , kwitnie a u mnie kleszcze ......znaczy się wiosna poranny przegląd prasy Górnicy to powariowali ? wystrajkowali se mniejsze płace, 14 -tkę jak Bóg da i 6 dniowy tydzień pracy :confused: to o take Polske my walczyli ? rydzykowe media ogląda codziennie 6 mln ludzi a utrzymanie kosztuje 2,5 mln zł i rydzyk płacze ,że mu się legiony buntują , bo małe wpłaty ....prosi i prosi a oni coraz mniej ........... jakby te 6 mln moherów ( w porywach 10 mln) dało mu 1 zł na miesiąc, to miałby na 2 miesiące abonamentu i melona jeszcze w kieszeni .......42 mln na rok schowałby se w skarpetę no interes życia słonko i ani jednej chmurki na spacer nie pójdę , bo mi rzęzi , pościeli nie wywieszę, bo zalegam ......ale mi dobrze :wiggle:po wielu latach mogę się bezkarnie wyleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2015 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Piękne zdjęcia, i wiosna...faktycznie. Ale ta żółta od pyłków leszczyna to broń biologiczna na mnie. Gdybym tak postała chwilę pod nią i jeszcze powiałby wiatr...to szpital murowany Tolu, współczuję, leszczyna to teraz jeden z najpiekniejszych widoków. Musi być trudno nie móc wszędzie sobie po prostu pójść na spacer... Ale wiem, że dajesz radę, w swoim ogrodzie masz zielony rajski zakątek! Hallo u mnie trowa bioło a asfalt czorny z chorób to ręka w eee... gipsie Oj, Bodziu... I na co Ci było się ślizgać po lodzie? Nie lepiej pójść wiosny szukać? Zdrówka, jak najszybciej! Roślinki i owszem, ujdą za to kocio i Karuś biją wszystko na głowę!!! P.S. Doceń moje słowa, bo w rzeczywistości wqrwa mam na maksa przez to ciepełko u Ciebie wieksze niż u mnie ;) Witaj w klubie - teraz wiesz, co czuję, kiedy u Ciebie piękny śnieg albo letni deszcz, a u mnie nic... sucho... Tia u DPSi wiosna wszystko wschodzi , kwitnie a u mnie kleszcze ......znaczy się wiosna poranny przegląd prasy Górnicy to powariowali ? wystrajkowali se mniejsze płace, 14 -tkę jak Bóg da i 6 dniowy tydzień pracy :confused: to o take Polske my walczyli ? No sorki, kochaniutka, ale te górniki przeginają, i jak kocham naszych Ślązaków, tak uważam, że czas najwyższy ukrócić to dopłacanie do górniczego dobrobytu. Kolejny dzień piękna wiosna u nas panuje, wczoraj zaczęłam impregnatem płotek jechać, dzisiaj w planach dokończenie. Jak tak dalej będzie to w przyszłym tygodniu zaczniemy chyba z Sołtysem wczesnowiosenne przesadzanie krzewów. Róża cukrowa nam się w ogrodzie okropnie rozpanoszyła, mam w planach wyeksmitować ją na pole. Aha, jeszcze mały lansik, dla tych, co nie fejsowi: Zapraszamy serdecznie do udziału w drugiej edycji naszych warsztatów serowarskich! Warsztaty poprowadzi mistrz serowarski Krzysztof Jaworski, a odbędą się w dniach 12-14 czerwca 2015 r. W programie zarówno sery mennonickie dla początkujących jak i sery dla bardziej zaawansowanych, dojrzewające i pleśniowe. W warsztatach mogą uczestniczyć nie tylko osoby przyjezdne, ale także ci, którzy mieszkają blisko nas i chcieliby tylko uczestniczyć w zajęciach, bez noclegu. Obiecujemy, że nie zabraknie dobrego jedzenia, zabawy przy ognisku i dodatkowych atrakcji! Chętnych prosimy o kontakt na nasz tel. 501 774 502. Już się cieszymy na spotkanie z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 U mnie biało! Naprawdę! Szron wszędzie wygląda to cudnie ale z domu. Jeszcze za zimno na taras kto wie jednak, czy popołudniowej kawy na tarasie nie wypiję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.02.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Z tamtej strony Wisły,zawsze wcześniej ciepło:)Ja się zastanawiam czy na parapetach kwiaty ruszać,a Ty DPSiu juz na dworze?Nie zmarzną?Relek,zdrowiej ,w statystykach ja tez pościelowa.Wiosnę widze przez okno-piękna,machnęłam szyby by coś widzieć prze nie w ostrym słońcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.02.2015 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 (edytowane) Agni jak sie rozpędzisz w tej robocie , to pomysła Ci daję https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b8/fa/eb/b8faebea5bc12b775582d56a48f46984.jpg .......krasnalowa zagroda w ogrodzie Dzięki Prababciu a ty chorujesz czy okna szorujesz ?...bo nie zrozumiałam:rolleyes: Edytowane 14 Lutego 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.02.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Relek,no kto zrozumie prababcię??/I wierszem piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 no u mnie tyż wiosna;) w nocy -8 w dzień + 5-6 ogłupieć idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2015 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Wusia, ale to bardzo miłe ogłupienie jest, czyż nie? Prababko - DZIĘKUJĘ BARDZO, PIĘKNA!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Kawy na tarasie nie było bo znowu nie chciało jakiejś suchej szmaty pod tyłek szukac. Ale dobrze jest, oby tak dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts