relek 20.02.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 nio chyba tak zrobie .......bo dziś mnie tak w dołku ścisnęło, jak w tvn dziś puścili teledysk artysty ukraińskiego pomieszany ze scenami z Majdanu i widokiem katiuszy jednym okiem łypię w telewizor tvp1 i widze gupią mynarską jak pyta generała czy będzie wojna, a ten opowiada że skończy się jak zgredek dojdzie do Lizbony .....wrrrrrr:mad: a potem maseraka czy jest piękny ....chyba wypieprzę tv :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Jak mawiał Pan Bohdan Smoleń: "Ty nie oglądaj telewizji, bo będziesz miała w głowie glizdy!!! Aaaaa tam, cicho być!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.02.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 ...my najbliżej wschodu mam wokół siebie ludzi, którzy pamiętają co to sowiecka okupacja ...nie będę rozwijać tematu... Ale jak spać spokojnie, kiedy zwierzchnikiem polskich sił zbrojnych może zostać pani Ogórek???? Z ogórków to dobra jedynie mizeria. Depesia, wysiewaj pomidory, jak piszesz o takich rzeczach, to mnie uspokaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Tola, polskich czego???? jakich sił??? Co do ogórków mam zdanie podobne. Na razie przejmować się nie myślę, pożyjemy, zobaczymy. W sumie bardziej mnie zajmuje pytanie, dlaczego te.... zrobiły desk reject mojej bardzo przyzwoitej publikacji :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Jakie te?? Może my zapytamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 a bo ja wiem, jakie te? Siedzą gdzieś po Australiach i Francjach i udają ważnych. redaktorzy czasopism... tyle się narobiłam. No wiem, słabe strony też tam były ale czy musieli je zauważyć??? To nieprzyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.02.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Tola, polskich czego???? jakich sił??? faktycznie...to w kategorii "pobożne życzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.02.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ja tam lubię jeszcze korniszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2015 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No też coś, desk reject! Czuję się prawie osobiście dotknięta! Ewa, Ty natychmiast coś z tym zrób, ja Cię bardzo proszę! Ciekawam, czy fuksja puści korzonki w wodzie, uszczknęłam jej dzisiaj solidną sadzonkę i wsadziłam do wody. Jeśli puści korzonki, to pierniczę, rozmnożę do skrzynek i żadnych bratków na gościową stronę gospodarstwa nie będę kupowała! Na naszą stronę kupię, bo będzie mi się chciało kolorów w kwietniu, a gości wtedy jeszcze nie ma. Ależ miałam dziś radości, patrząc jak Martin Bjoergen puchnie i zostaje z tyłu podczas biegu łączonego na 30 km! A tym samym biegu męskim żadnego Norwega na podium! Piękne popołudnie, no naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 na razie myślę czy poprawić czy odjajczyć redaktorów a nie artykół. Dlaczego ma ci nie urosnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2015 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No bo nie wszystkie rośliny chcą się w ten sposób rozmnażać, trzeba dopiero sprawdzić. Empiryka się kłania. Może jednak odjajczyć...? Przynajmniej byłoby o tym w niektórych serwisach, rozrywka jakaś byłaby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.02.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Chyba Ewa za dużo u mnie przebywała:rotfl: się zaraziła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Jamles na fejsie napisał... Pamiętacie Ponurego63? Zmarł w czerwcu zeszłego roku. Będzie Go brakowało na forum, jego wrażliwości, wiedzy, mądrości. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Smutne... To prawda, będzie Go brakowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 O matko, jak mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nie znałam... ale i tak smutno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Arctisia - można Go poczytać w dziale "Stowarzyszenie budujących poetów". Tak jak Komtur Mazurski - to jedna z legend tego forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.02.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Osiem starych ryjów zauważyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2015 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.02.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Majka jak będzie mogła to sama napisze. Na razie dochodzi do siebie po wypadku. Teraz to oboje potrzebują rehabilitacji. A jeszcze i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts