Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

nio :sick: chyba tak zrobie .......bo dziś mnie tak w dołku ścisnęło, jak w tvn dziś puścili teledysk artysty ukraińskiego pomieszany ze scenami z Majdanu i widokiem katiuszy :o

jednym okiem łypię w telewizor tvp1 i widze gupią mynarską jak pyta generała czy będzie wojna, a ten opowiada że skończy się jak zgredek dojdzie do Lizbony .....wrrrrrr:mad: a potem maseraka czy jest piękny ....chyba wypieprzę tv :mad::mad:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...my najbliżej wschodu :(

mam wokół siebie ludzi, którzy pamiętają co to sowiecka okupacja

...nie będę rozwijać tematu...

Ale jak spać spokojnie, kiedy zwierzchnikiem polskich sił zbrojnych może zostać pani Ogórek????

Z ogórków to dobra jedynie mizeria.

Depesia, wysiewaj pomidory, jak piszesz o takich rzeczach, to mnie uspokaja :hug:

Tola, polskich czego???? jakich sił??? ;)

Co do ogórków mam zdanie podobne.

Na razie przejmować się nie myślę, pożyjemy, zobaczymy. W sumie bardziej mnie zajmuje pytanie, dlaczego te.... zrobiły desk reject mojej bardzo przyzwoitej publikacji :mad::mad:

a bo ja wiem, jakie te? Siedzą gdzieś po Australiach i Francjach i udają ważnych. redaktorzy czasopism... tyle się narobiłam. No wiem, słabe strony też tam były ale czy musieli je zauważyć??? To nieprzyzwoite. :D

No też coś, desk reject! :o

Czuję się prawie osobiście dotknięta! :mad:

Ewa, Ty natychmiast coś z tym zrób, ja Cię bardzo proszę!

Ciekawam, czy fuksja puści korzonki w wodzie, uszczknęłam jej dzisiaj solidną sadzonkę i wsadziłam do wody.

Jeśli puści korzonki, to pierniczę, rozmnożę do skrzynek i żadnych bratków na gościową stronę gospodarstwa nie będę kupowała!

Na naszą stronę kupię, bo będzie mi się chciało kolorów w kwietniu, a gości wtedy jeszcze nie ma.

Ależ miałam dziś radości, patrząc jak Martin Bjoergen puchnie i zostaje z tyłu podczas biegu łączonego na 30 km!

A tym samym biegu męskim żadnego Norwega na podium!

Piękne popołudnie, no naprawdę. :D

No bo nie wszystkie rośliny chcą się w ten sposób rozmnażać, trzeba dopiero sprawdzić.

Empiryka się kłania. ;)

Może jednak odjajczyć...?

Przynajmniej byłoby o tym w niektórych serwisach, rozrywka jakaś byłaby! :D