braza 22.02.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 O matko, jeszcze i Majka i Komtur po jednym nieszczęściu sie nie otrząsnęli ...a tu masz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2015 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Rozmawiałam z Majką - wpadła do studzienki rewizyjnej, głębokiej, jest naprawdę bardzo połamana, odbite narządy wewnętrzne, poskręcali ją na śruby operacyjnie i teraz musi leżeć PLACKIEM co najmniej do chwili zrośnięcia się licznych złamań. Jak to jest, że dobremu to zawsze wiatr w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ma opiekę? A jak Komtur sie czuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dzieci im pomagają, a Tomek - raz lepiej, raz gorzej, jak to z neurologią bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.02.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Osiem starych ryjów zauważyło... Mirku, większość st.ryj. już na forum nie zagląda, a jeśli, to wpada do kilku ulubionych wątków i nie wie... ciężko o tym pisać dla ryjów którzy tu są od początku...ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.02.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Tak... masz rację... ale przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.02.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dzieci im pomagają, a Tomek - raz lepiej, raz gorzej, jak to z neurologią bywa. ... coś mu wysłałem (jakiś czas temu) ... ale czy korzysta ? ... nie wiem ... o Wojtku ... nikt nie wiedział nic ... może można było jakoś pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.02.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ... może można było jakoś pomóc ? ...nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.02.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 ...nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.02.2015 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 FM ma zatwardzenie od czasu kiedy Pawlikowski odbierał Oscara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2015 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Bardzo bardzo trudno i smutno pisze się o odejściu Ponurego. Tolu, możesz na pw napisać, co się stało, że odszedł...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Brutalne życie. Najbardziej dołujący jest fakt, że szybciej odchodzą osoby wspaniałe. Depsiu, przekaż prosze Majce i Komturowi moje serdeczne pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.02.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Mirku, większość st.ryj. już na forum nie zagląda, a jeśli, to wpada do kilku ulubionych wątków i nie wie... ciężko o tym pisać dla ryjów którzy tu są od początku...ciężko Bardzo ciężko.... Zbieram się od kilku dni i nie wiem co napisać, wszystko wydaje mi się takie nie na miejscu, banalne... Na szczęście zostają wspomnienia mądrych, ciepłych słów i gra piękna muzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.02.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 I jeszcze smutne wieści z Komturii:( Depsiu i ode mnie przekaż uściski dla Majki i Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2015 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Oczywiście, że przekażę wszystkie uściski i dobre życzenia. Wbrew prognozom tefałenów u nas dzisiaj prawie cały dzień świeciło słońce, dopiero późnym popołudniem się troszkę rozpadało. Zdążyłam pranie zrobić i wysuszyć, coś polakierować, coś posprzątać, porozpalać w piecach i zasiąść z haftem. I nie szło haftowanie, bo Ponurego wspomnienie w głowie siedzi... Ale jakby kogo nosiło, to czas już przycinać drzewa owocowe i krzewy, winorośle poskracać porządnie, brzoskwinie na kędzierzawość popryskać np. Miedzianem. Jest już co robić w ogrodzie, oj jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Co oznacza "porządne przycinanie" winorośli? Pytam poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 No to masz POWAŻNĄ ODPOWIEDŹ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Dzięki! Jest tak poważna ta odpowiedź, że muszę ją jeszcze ze trzy razy przeczytać w celu zrozumienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Brazunia, kuffa, pomyliło Ci się, Ty nie miałaś czytać, miałaś na obrazki patrzeć, OBRAZKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 23.02.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 :hug: Bry wieczorne zgadzam się z Brazą poczytałam, pooglądałam i dalej nie kumam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts