jamles 23.02.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 .... Jest już co robić w ogrodzie, oj jest! promanalowanie też można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No czytałam, oglædałam i ... Muszę jeszcze parę razy ... Ale nic to, mam czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.02.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 "Maciej zimę traci,albo ją bogaci" Mamy jeszcze zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Gocha... :lol: Powrót wiedźmy marnotrawnej... Prababko - mnie to się zdaje, że zimie to już możemy pomachać na do widzenia. U nas słoneczko dzisiaj świeci, ciepło, istna wiosna! Maciej zimę traci, jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.02.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 U nas słoneczko dzisiaj świeci, ciepło, istna wiosna! Maciej zimę traci, jak nic! DPSiu - umówmy się, że u Ciebie traci, ale w górach nich jeszcze ta zima trochę potrwa ... tak do wiosny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ja aż się boj ę i nie wiem, kiedy urlop planować. Wiosna w lutym, lato w maju i co? W lipcu jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2015 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Edziu - w górach zima powinna trwać do końca maja, a potem aż do rześnia samo lato! Ewa - nie będzie chyba tak źle, mam nadzieję,,, Ten scenariusz miał miejsce u nas w zeszłym roku, sierpień był bardzo suchy, liście opadały jakby w pażdzierniku. Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej, różni tacy wieszczą, że w marcu będzie troszkę wiosny jeszcze, że zejdziemy poniżej tych 5*C, że może będzie normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 W lipcu to nie jesień tylko ulewy...mam nadzieję... po sianokosach zara... U nas słońca ni widu ni słychu, łeb nawala jak goopi, qrna zęba to wyrwać można jak boli:mad: ale mrozu nie ma, jakoś tak z +5 chyba, to może jednak Maciej traci... a pisałam u mnie wiosna odwrotu już nie ma bo Vito kożuch zrzuca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 W lipcu to nie jesień tylko ulewy... mam nadzieję... Żadne takie, ja mam w lipcu urlop i nie chcę pływać pod namiotem. Te 2-3- tygodnie na początku bez deszczu proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.02.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No... trzeba namiot na górce postawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 No... trzeba namiot na górce postawić! i koniecznie na palach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2015 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 No ja deszczu tradycyjnie chcę, więc na Ewczyny namiot niech nie pada, ale na nasze pola - KONIECZNIE! Słońce nam ukradli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.02.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 i stało się .....obejrzałam IDĘ.......film mną wstrząsnął ......czyżbym miała korzenie? ......IDĘ szukać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Ida jeszcze przede mną, trudno...Czasu nie mam w ogóle, bo codziennie jeździmy do szpitala 50 km, Dziadek leczy się na oddziale i tak nam wychodzi, że codziennie trzeba jechać. Wybaczcie więc małą aktywność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Zdrówka! Dla Seniora Sołtysa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Zdróweczka dla Dziadka!!! A ja robiłam cztery podejścia do Idy ... i nie wchodzi mi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.02.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.02.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 może coś pyli? Mój tata też się dusi, rozpaczliwie po leki dzwonił. Dziadek ma przewlekłe, jak jakiś "pylicz" się dołożył, mogło się zaostrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.02.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 no ja dwa tygodnie sie stroiłam ale zesz w końcu coś im dali , to trza było się zmobilizować, zwłaszcza, że za darmo oglądałam....bo niektórzy mają zapłacić 550 ........doszłam do wniosku ,że Oskara to powinien film dostać jednak za zdjęcia ...jako film wydaje się niezrozumiałym dla amerykańców, więc dziwi to wyróżnienie ...chyba że chodziłooo o..... moje korzenie, których nadal szukam czy widział ktoś Grypę? Depesia pilnuj , bo ostatnio z tymi szpitalami.....A Dziadek niech zdrowieje, bo wiosna idzie choć wygrzać kości da nam dopiero czerwiec albo lipiec ...różnie mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2015 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 To nie pyłki, tutaj stan ogólny poleciał, marniutkie ciśnienie, marniutkie krążenie, potężne płuc zwłóknienie w przebiegu POCHP, do tego problemy z postępującą mocno demencją, niedawna infekcja, bo się zależał, a babcia nie potrafi na niego krzyknąć, żeby wstawał...Ot, słabiusieńka roślinka z niego teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts