Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gocha... :lol: :lol: :lol:

Powrót wiedźmy marnotrawnej... :rotfl:

Prababko - mnie to się zdaje, że zimie to już możemy pomachać na do widzenia. ;)

U nas słoneczko dzisiaj świeci, ciepło, istna wiosna!

Maciej zimę traci, jak nic!

U nas słoneczko dzisiaj świeci, ciepło, istna wiosna!

Maciej zimę traci, jak nic!

DPSiu - umówmy się, że u Ciebie traci, ale w górach nich jeszcze ta zima trochę potrwa ... tak do wiosny:yes:

Edziu - w górach zima powinna trwać do końca maja, a potem aż do rześnia samo lato! ;)

Ewa - nie będzie chyba tak źle, mam nadzieję,,,

Ten scenariusz miał miejsce u nas w zeszłym roku, sierpień był bardzo suchy, liście opadały jakby w pażdzierniku.

Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej, różni tacy wieszczą, że w marcu będzie troszkę wiosny jeszcze, że zejdziemy poniżej tych 5*C, że może będzie normalnie...

W lipcu to nie jesień tylko ulewy...

mam nadzieję...

po sianokosach zara...

U nas słońca ni widu ni słychu, łeb nawala jak goopi, qrna zęba to wyrwać można jak boli:mad:

ale mrozu nie ma, jakoś tak z +5 chyba, to może jednak Maciej traci... a pisałam u mnie wiosna odwrotu już nie ma bo Vito kożuch zrzuca!

W lipcu to nie jesień tylko ulewy...

mam nadzieję...

Żadne takie, ja mam w lipcu urlop i nie chcę pływać pod namiotem. Te 2-3- tygodnie na początku bez deszczu proszę.

Ida jeszcze przede mną, trudno...

Czasu nie mam w ogóle, bo codziennie jeździmy do szpitala 50 km, Dziadek leczy się na oddziale i tak nam wychodzi, że codziennie trzeba jechać.

Wybaczcie więc małą aktywność...

no ja dwa tygodnie sie stroiłam :) ale zesz w końcu coś im dali , to trza było się zmobilizować, zwłaszcza, że za darmo oglądałam....bo niektórzy mają zapłacić 550 :cool:........doszłam do wniosku ,że Oskara to powinien film dostać jednak za zdjęcia ...jako film wydaje się niezrozumiałym dla amerykańców, więc dziwi to wyróżnienie ...chyba że chodziłooo o.....;) moje korzenie, których nadal szukam :):D

czy widział ktoś Grypę?

Depesia pilnuj , bo ostatnio z tymi szpitalami.....A Dziadek niech zdrowieje, bo wiosna idzie :) choć wygrzać kości da nam dopiero czerwiec albo lipiec ...różnie mówią :cool:

To nie pyłki, tutaj stan ogólny poleciał, marniutkie ciśnienie, marniutkie krążenie, potężne płuc zwłóknienie w przebiegu POCHP, do tego problemy z postępującą mocno demencją, niedawna infekcja, bo się zależał, a babcia nie potrafi na niego krzyknąć, żeby wstawał...

Ot, słabiusieńka roślinka z niego teraz...