braza 03.03.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Prababko zaslinilam sie!! Ew-ka problem moj polega na tym, ze nie przepadam za slodkosciami! Z Twojego menu owsiankowego to bym pochlonela owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 OOOj, Ew-ka... Żebyś Ty, kochana, tak wreszcie dojechała... Ach... Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, muszę sobie ebrać to wszystko, skopiować i przemyśleć porządnie. Będzie dobrze, tak myślę. A dzisiaj to muszę odpocząć, bo już te jazdy do szpitala bokiem nam wychodzą... Jutro mają oddać Dziadka. Niestety - dobrze nie jest. Będzie coraz gorzej... No trudno, tak to już jest. Dobrze, że chociaż słońca trochę dzisiaj było, nasiona eko już przysłali, nawet toner do drukarki kurier przywiózł. Będę mogła w końcu wydrukować i powypełniać potrzebne mi różne dokumenty. Dziękuję, że jesteście, pomagacie wrócić do równowagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mogę tylko za Arcti powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 OOOj, .... Dziękuję, że jesteście, pomagacie wrócić do równowagi! Do usług!!! Za Dziadka to kciuki zaciskam żeby jeszcze w miarę do siebie doszedł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dziadkowi dobrą energię posyłam, żeby Mu tak lekko było i jak tylko najlepiej może. Do Depesi to bym chciała dotrzeć i warsztaty serowe zaliczyć. U nas w mieście mamy mlekomat...dzięki czemu mleko prosto od krowy. Jakbym się tak naumiała własne sery robić, to byłoby coś. A z Depesiowymi światami to nie wiem, nie wiem...bo ona do mnie nie przyjeżdża...czyli że nie należę? W sprawie śniadań dodam swoje trzy grosze, ale to się pewnie nie spodoba. Kiedy jestem na wyjazdach hotelowych, to zawsze wybieram różnego rodzaju tarty. Jeśli są, nie potrzebuję niczego więcej i zawsze zjadam nieprzyzwoitą porcję. Pogodowo...śniegu mam po pas, Miro wyjechał do Pisza, idę odśnieżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ... mój mąż też tak mówił .....do czasu czym zagroziłaś hawerfloki som beeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 czym zagroziłaś hawerfloki som beeeeeeeee powiedziałam ,że ma jeść..... bo ja jem !!!! i wtedy .usłyszałam ostatnie zdanie ,które ZAWSZE należy do mężczyzny ....a brzmi ....MASZ RACJĘ KOCHANIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dps-u przyjedziemy na rumaku chociaż na 2 dni ...obiecuję !!! wcześniej oczywiście uzgodnimy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 .Pogodowo...śniegu mam po pas, Miro wyjechał do Pisza, idę odśnieżać. u nas zima była wczoraj ,dzisiaj od rana cudnie świeci słoneczko( na tarasie mam 27 st ) ale już od zach idą czarne chmury i zapewne będzie straszna zawirucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A dzisiaj to muszę odpocząć, bo już te jazdy do szpitala bokiem nam wychodzą... Jutro mają oddać Dziadka. Niestety - dobrze nie jest. Będzie coraz gorzej... No trudno, tak to już jest. tak to już jest .....dużo sił Wam życzę w opiece nad Dziadkiem ...najważniejsze żebyście byli razem w tych ciężkich chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Do Depesi to bym chciała dotrzeć i warsztaty serowe zaliczyć. U nas w mieście mamy mlekomat...dzięki czemu mleko prosto od krowy. Jakbym się tak naumiała własne sery robić, to byłoby coś. A z Depesiowymi światami to nie wiem, nie wiem...bo ona do mnie nie przyjeżdża...czyli że nie należę? Tolu - a czego nie przyjedziesz na warsztaty...? Nie przyjeżdżam do Cię, kochana, bo nijak na ten wschód dotrzeć nie mogę, nawet do Wawy jeszcze nie dojechałam, do dziecka własnego... Dps-u przyjedziemy na rumaku chociaż na 2 dni ...obiecuję !!! wcześniej oczywiście uzgodnimy z Tobą To już publiczna obietnica. Trzymam za słowo! :D tak to już jest .....dużo sił Wam życzę w opiece nad Dziadkiem ...najważniejsze żebyście byli razem w tych ciężkich chwilach Na poprawę nastroju na blogu powiesiłam wiosenną serwetę haftowaną przez mnie, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.03.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zaraz popatrzę:)Idę z kawą na bloga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Na poprawę nastroju na blogu powiesiłam wiosenną serwetę haftowaną przez mnie, a co! matko kochana ...to Ty tak pięknie haftujesz ? mnie się bardzo podoba ...bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.03.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A idź Ty DPS-iu.:)We dworze byłam,nie na wsi:eek:Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Piękny to będzie Twój obrus szydełkowy, kochana - bajka! Kocham takie rzeczy pasjami. Ew-ka - no to jak przyjedziesz, kochana, to dopiero się zdziwisz, haft krzyżykowy to moje hobby od wielu, wielu, WIELU lat. Znam takie, które haftują o wiele piękniej (Arctica jest mistrzynią absolutną), ale i ja robię, bo... kto mi zabroni?! Dziękuję za życzenia zdrowia dla Dziadka, właśnie go przywieźli. Dzisiaj w zaskakująco dobrej formie! Oby tak zostało, na jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Serweta piekna!! Nawet ja bym na swiatecznym stole polozyla!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A idź Ty DPS-iu.We dworze byłam,nie na wsi:eek:Pięknie! w końcu u Sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.03.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dziękuję za życzenia zdrowia dla Dziadka, właśnie go przywieźli. Dzisiaj w zaskakująco dobrej formie! Oby tak zostało, na jak najdłużej. jest takie przysłowie- Kiedy starzec przeżył marzec, będzie zdrów, lecz gdy baba w maju słaba – pacierz zmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dziękować raz jeszcze za podziw dla serwety, bardzo lubię! Obyż ten starzec przeżył marzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts