wu 04.03.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 DPS-iu same dobre myśli dla Dziadka i życzenia zdrówka a serweta bardzo piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 aż sobie coś zrobię jeszcze nie wiem co , ale też chcę mieć wiosennie ......i nie wiem co ładniejsze ? serweta w róże:rolleyes: czy serwis w róże? jedno pewne ,że psują sobie , więc jak oddałaś, to se teraz musisz wydziergać nowe, bo nie będziesz miała kompletu ja sobie zmianę wystroju okna kuchennego modzę,bo chciałam świąteczne w końcu zdjąć......ale jak już deczko zrobiła, to wpadła w refleksje, że wyjdzie takie dziewczęcowiosenne i teraz muszę czekać z powieszeniem do świąt nazwijmy to techniką Mola ..... w mojej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.03.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hejka:)Na śniadanie to jajecznica (z 4 jaj), na boczku z cebulką, szczypiorkiem itp.,kubek (duży) mleka i gruba pajda chleba z masłem. cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2015 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 O, Kjóik! Relka, a te kwiatki duże to co, wycinasz kształt (że niby wizjer będzie ) i obrębiasz...? Fajne, pomysłowe na zazdrostkę! Jajka jednak jak widzę to dla wszystkich duży magnes. Jak mawia pewna moja przyjaciółka, dzień bez jajka to dzień stracony! Sama bardzo lubię jajka. Nie przyznam się, z ilu jajecznicę bym zjadła, wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.03.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Na śniadanie to jajecznica (z 4 jaj), na boczku z cebulką, szczypiorkiem itp., kubek (duży) mleka i gruba pajda chleba z masłem. . Depsiu zrób więcej, taką jajeczniczkę zwykle jadam:D Mleczko zamienię na herbatkę. I obowiązkowo na deserek małe co nieco z kawką Po tak pięknie rozpoczętym dniu chce się żyć Dla Dziadka duuuużo zdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 W kwestii jajecznicy to zrob jeszcze wiecej bo ja tez!! I kawa, male conieco zostawiam dla Maxi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2015 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 No - nie pozostaje mi nic innego, jak podać dobrą jajecznicę. http://www.uwielbiam.pl/static/img/recipes/original/4q83f50mm65k86.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Jajkófff nie lubię... na przypieczony bekonik się skuszę... ładne mi "się skuszę"! Zaśliniłam się niemożebnie i idę sprawdzić co mam w lodówce:rolleyes: Serweta ślicznościowa (A! zapomniałam lecę na blogu pochwalić) ale absolutnie najprzepiękniejszy jest ten dzbanek!!! Tylko jak używać tej serwety??? Jak nie poplamić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Jaja w każdej ilości i konfiguracji pochłaniam... ale żeby tak Depsi nie słodzić to jajecznicę za ściętą zrobiła... Obrusa piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Arctisia - ciężko Ci dogodzić, kochana, jajki to nieeee, bekon lepszy, serweta nieeeee, dzbanek lepszy... Muszę sobie gdzieś ściągę zrobić, coby Ci wiosną jajek nie podawać. Ja mam nadzieję, że jednak serweta się spodoba i znajdzie nabywców na aukcji dziewczynek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Jajka zdecydowanie za bardzo sciete ale co tam, darowanemu koniowi... Wiem ktoredy do wyjscia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Siostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Marudne torby jedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Kto się przezywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ...ten sam sie tak nazywa Osiczko buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.03.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 jajco jajcu ... nierówne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jajcem pluć nie będę jak do tego herbatusia z ładnego dzbanusia będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A!!! Mama zaznaczyła stanowczo i zdecydowanie, że z kozami nie zostaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.03.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Pół nocy i jeszcze pól poranka próbowałam sie przełamać:)Te jajka są jednak zbyt ścięte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts