jea 06.03.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A!!! Mama zaznaczyła stanowczo i zdecydowanie, że z kozami nie zostaje! Przywieź do DePeSi, będzie ukontentowana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Arctisia, to zamiarujesz osobną ochronę dla kóz znależć? Kjóik - zostałbyś winnym i w ogóle. Podżegacz jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Depsia, może chociaż Zośkę zabiorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Na łańcuszku chyba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Nie chcesz Zochy...? To Zołzę i Zbirka dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No. W klatce z porządnych żelaznych prętów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 No wiecie!!! Takie szykany w strone tak porzadnych koz... Fe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A mówiła, że lubi zwierzęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2015 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Koza to nie zwierzę. To jakiś osobny gatunek niszczyciela! Piękny dzień mamy, ciepło, Sołtys wczoraj zakończył siew wszystkich zbóż tegorocznych. Idę dzisiaj poprzycinać winorośle, jabłoń starą też trzeba przyciąć i ogólnie, wciąż po zimie porządkować. Ale w takiej pogodzie to czysta przyjemność, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Koza to nie zwierzę. To jakiś osobny gatunek niszczyciela! Padłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Z tym niszczycielskim gatunkiem to Depsia duzo racji ma! Plandeka wrocila!!! Lekko sponiewierana ale jest Roslinki wylaza. Jeszcze nie wiem dokladnie jakie bo nie bardzo pamietam co tam sadzilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.03.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 DepSiu , jak się kozie da dużo serca i miłości to staje się najwierniejszym przyjacielem a nie niszczycielem ( no może odrobinkę jej zostaje ;)ale to z racji hultajskiego charakteru ).....z facetem jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Plandeka się wyłajdaczyła i też wróciła Wylazły krokusiki... nieśmiało ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.03.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ..... jak się kozie da dużo serca i miłości to staje się najwierniejszym przyjaciel.......... ).....z facetem jest tak samo No żeby nas tak do kozy porównywać .......... My to przecież ; lwy .....tygrysy.....itd .itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 No oczywiscie Zdunie, masz absolutna racje!! A my jestesmy bardzo utalentowanymi treserkami i pogromczyniami dzikich kotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Depsia!Strzelam focha:evil: w imieniu mojej drużyny Z!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2015 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 No żeby nas tak do kozy porównywać .......... My to przecież ; lwy .....tygrysy.....itd .itp Teraz ja padłam!!! No oczywiscie Zdunie, masz absolutna racje!! A my jestesmy bardzo utalentowanymi treserkami i pogromczyniami dzikich kotow Noooo... to też.... Depsia! Strzelam focha:evil: w imieniu mojej drużyny Z!!! Topszszsz... Może się drużyna obrazi i jednak nie przyjedzie z Pańcią i Pańciem. Pańciostwo będą wielce radośnie witani, kozuchy NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A my jestesmy bardzo utalentowanymi treserkami i pogromczyniami dzikich kotow Czy to do CV się wpisuje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A kto Ci zabroni wpisac!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.03.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Zrobiłam DPS-iu oprócz obrusika -serwetkę,taką 59cm:)Ale nie mem już prawj ręki:(Nadwyrężyłam nadgarstek:o i stawy paców:o pieprzona SKS:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts