braza 08.03.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Nie mam pojecia co to jest ta SKS - kojarzy mi sie ze Szkolnym Klubem Sportowym - ale tez nadwyrezam nadgarstek ...niszeniem drewna! Milego swieta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.03.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Brazuniu-starość,krzywa,starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Prababko - musisz ostrożniej machać tym szydełkiem, pieknie Ci wychodzi, ale nie szalej! Powoli i z ostrożna trzeba, a nie tak na hurrra. A u nas dzisiaj... Pierwsze w tym roku śniadanie w ogrodzie! Własny ser, własne pomidory suszone, własna rukola, własny chleb. Ludzieeee, jakie dobreeee! Przecudny dzień mieliśmy, słoneczny, ciepły, spokojny. Wysiedzieliśmy się na słońcu, odpoczęliśmy od zaduchu czterech ścian, zjedliśmy mnóstwo pyszności. Przepisy na pyszności śmiesznie proste, wrzuciłam dzisiaj na bloga. Fakt, przyznaję - trzeba mieć swoje produkty, zwłaszcza ser. Sera nic nie przebije, to domowa ricotta, twarożek się nie równa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 A kto Ci zabroni wpisac!!!!???? Jeszcze sie taki nie urodził... Depsiu, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 oooooooo rany ale super u nas też piękny dzień był, aczkolwiek przełażony po sklepach za prezentem urodzinowym dla Poforka naszego a jakbyś tak podała mojemu Poforkowi mozzarellę z suszonymi pomidorami podała to ile by było to by wciągnął suszone pomidory domowe i mozzarella to Jego wielka miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.03.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 a jak hodujesz własną rukolę ?w doniczkach, na parapecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2015 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Relcia - no zas nie jesteś na bieżąco! Rukolę to ja mam z gruntu już, za stodołą w mini warzywniaku porosła! Na blogu widać ją. Lecę na dwór, bo szkoda dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Mozarella to nie ale ten chleb ... Mniam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.03.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Mozarella to nie ale ten chleb ... Mniam!!!! OOO TAAAK!!!! Smak chlebka pamiętam;) doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2015 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Kolejny piekny dzień za nami. Prace wiosenne trwają, w takiej pogodzie robi się wszystko z prawdziwą przyjemnością. Jeszcze tylko muszę dobry sekator mieć, bo stary padł, cholera. No i przez to nie przycięłam jabłoni dzisiaj. Trudno, trzeba będzie chyba nabyć nowy sekator i ruszyć z nim do boju. Puszkinie zaczynają nosy z ziemi wysadzać, tulipany już na kilka centymetrów. Tylko zmartwienie mam już w marcu. Wygląda z prognoz, że będziemy mieli bardzo suchy marzec. I jak tu siać i na plony czekać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Moje tulipany tez wylazly, a wiciokrzew oszalal jak co roku i listki ma jak ta lala!!! U mnie sucho nie jest tak sobie jednak mysle, ze rododendrony chyba by trzeba podlac...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 U nas krokusiki wyjszły w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 kolejny piękny dzień zmarnowany w pracy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Moim krokusom wyszły listki i ... to by było na tyle. Chyba czas je wyeksmitować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Poczekej... może jeszcze się namyślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Od 3 lat myslą ... jakoś im nie wychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Dziń dybry. U nas tylko serotinka się rozwinęła mocno. Na trawniku natomiast panoszy się mech i to w takich ilościach, że zastanawiam się, czy nazwa trawnik nie jest tu zbytnio na wyrost użyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2015 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Krokusy - dałabym im porosnąć w te listki i jak listki zaczną im żółknąć, wykopałabym. Przechować, posadzić jesienią, jak wiosną znowu nie zakwitną - fora ze dwora. U mnie trawniki w przeważającej części składają się z mchu, ale... nie krzywduję sobie wcale! Piękne są, zielone, dlaczego miałabym mieć z tym problem? Pogoda dzisiaj znowu wspaniała, pędzę coś zjeść i do ogrodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Moim krokusom wyszły listki i ... to by było na tyle. Chyba czas je wyeksmitować .... zaproś jakiś redyk, barany nasrają to i krokusy zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 O ludzie, padłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts