braza 12.03.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Biedny Sołtys ... pozdrowienia dla Niego i słowa wsparcia ode mnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Herbatę z sokiem malinowym i czosnek polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 DPS-ia zdrowiej Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2015 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czosnek żarłam wczoraj cały dzień. Oczywiście - jak to czosnek, pomógł. I dzisiaj trzeba będzie iść z Sołtysem na grządki, rad nierad, a groch chce już rosnąć, siać potrzeba. Braza - no to teraz sobie nagrabiłaś, kochaniutka, oj nagrabiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 zimno... chyba tyż mi czosnku trza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2015 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Koniecznie, Osiu, czosnek cuda czyni! Groch został posiany. W przyszłym tygodniu bierzemy się za sadzenie cebuli, trzeba też posiać bób. No i potem zabierać się biegiem za posadzenie zaczątku prawdziwej plantacji ziół... Już się boję o nasze kręgosłupy, roboty z tym będzie co niemiara. No ale - człowiek robić coś przecie musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zza winkla niesmialo wygladam... Jest Depsia?? Uuuuuffff...to tylko szybko powiem "czesc" i spadam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.03.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czosnek żarłam wczoraj cały dzień. Oczywiście - jak to czosnek, pomógł. I dzisiaj trzeba będzie iść z Sołtysem na grządki Logiczne... w chałupie trudno po tym czosnku wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Czosnek spożyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ja bym nawet tą pietruszkę posiała, ale muszę grządkę przygotować nową, bo stara cała w truskawkach. Rozrosły się i szkoda wywalać. Truskawki też dobre. Ale zimno. I pada. Chyba nie będzie pietruszki. To znaczy będzie, ale na natkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2015 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Mirek - ja to powiedziałabym, że raczej w pobliżu mojej osoby po czosnku wytrzymać trudno... Poszlim na te grządki, to Sołtys szybciutko w drugi kąt poleciał, że niby musi koniecznie porozkładać folie. Ja mu się nie dziwię... A dzisiaj rzetelnie pada od rana, z czego się cieszymy, bo rosnącą pietruszkę i groszek podlewa. Od poniedziałku do czwartku wyjechać musimy, czyli w piątek albo w sobotę będziemy sadzić cebulę, jeśli pogoda pozwoli. Fajnie, lubię mieć na czas w polu porobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Zimno i mzy wiec nie mam zamiaru robic niczego w nadmiarze poza rozpaleniem w kominku i na dupie siedzeniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Braza oć do mnie słoneczko świeci i ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Wusia bylam u Cie i podziwialam!!! No faktycznie masz cieplej niz ja i czuje sie tym faktem osobiscie dotknieta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 wylazłam na dworek we wkrótkim rękawku i nie zmarzłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.03.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Spicniałem w polarze i koszuli też polarowej pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2015 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 U nas nie mżyło, słońce było trochę nieśmiałe i nie kwapiło się wyjść, ale i tak fajny był dzień. Zbieramy się z Sołtysem na wyjazd służbowy, potem jeden dzień z synkiem i z przyjaciółmi pod Warszawą, także dopiero chyba w piątek sie pojawimy w domu. Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 ooo....jedziesz w moje strony ja też spędzam dni pod Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 A z której strony stolicy będziesz bawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Ze wschodniej, a i to tylko na chwilkę. Z dzieckiem dzień w Wawie, na wieczór do przyjaciół, rano myk do domu szybko... Prośbę mam - znacie jakieś miejsce tanie w Wawie, żeby coś zjeść, jakiś fajny bar albo jadłodajnię...? A GPS znowu okazał się głupszy niż ustawa przewiduje. Godzinę czasu próbowałam mu ustawić trasę. Wg niego taka trasa nie istnieje i koniec. Mapa ma raptem rok. Droga dużo więcej ma! Na szczęście od 25 lat jeżdżę jako Sołtysowy pilot z mapą na kolanach, druknęłam sobie trasę z googla i w nosie mam głupi GPS. Ale jest to wkurzające, w końcu te urządzenia niemało kosztują, a potem się okazuje, że bywają nic niewarte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts