braza 23.03.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Za bardzo deszczowe to też niedobrze bo żaby nie nadążą komarów wpier.... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Żądam suchego gorącego lata!!! Słonecznie ale zimno jak diabli... spacery odkładam na popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2015 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Osia to sobie je miej u siebie, u mnie ma być ciepło (nie upalnie!!!) i deszczowo, najlepiej nocami. Tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.03.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ooo:) zaczyna się ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 No dobra... w nocy dopuszczam deszczyk... Nie wytrzymałam i polazłam rano na spacerek a po południu drugi, żeby planów nie zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2015 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ośka... niemożliwa jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.03.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Uff, posadziłam cebulę!Na razie przez jakiś czas mam jej serdecznie dość.Jak dotąd zrobione 5 arów warzywniaka.Od jutra wyzwanie nas czeka...Zawalone perzem pole trzeba oczyścić i przygotować stanowiska dla ziół, coby zaczątek plantacji powstał.Jutro pielnik znowu wkroczy do akcji, a potem... wyciągać tony kłączy... wyciągać... i jeszcze wyciągać.... Gdybym się nie pokazywała albo jakieś głupoty gadała, to znaczy, że dopadło mnie załamanie nerwowe i perzofobia wraz z perzową obsesją.I wykończył mi ten dualizm mój dotychczas zdrowy system nerwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 To sie łudziłaś do tej pory, że masz zdrowy system nerwowy, czyli normalna jesteś?? Moje złudzenia W tej kwestii już dawno rozwiałam i nawet duet nerwowo-obsesyjny nie był mi do tego potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2015 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 O kuffa... jak mnie wszystko boli...!!! Ja pierdzielę, jeszcze co najmniej 4 takie dni przed nami na plantacji. Chyba już zacznę szukać dla siebie jakiegoś wózka! Mówisz, że już dawno coś nie teges...? Ale dlaczego ja się dopiero teraz o tym dowiaduję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Bo najciemniej jest pod latarnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Łudziłaś się tak jak ja kiedyś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ja natomiast nie łudziłam się nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Straszne.Idę zastanowić się nad sobą.Muszę coś przedsięwziąć chyba. Tylko skoro nie teges, to co ja mogę wymyślić, kto to wie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Kurde, bana towarzyskiego przez to mam czy co??? Tłuimy się przewalają, tylko że nie u mnie. Nawet deszcz nie chce, kur.a, przyjść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.03.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jestem i u ciebie, ale co mam pisać? Jestem tak zmęczona, że chyba bym wolała wsadzać twoją cebulę. To taka miła rozrywka na powietrzu. A ja ganiam po szpitalach, ogarniam logistycznie zajęcia dziecka i szpitale rodziców oraz moje 3 prace i mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 A bo nas tym deszczem szczujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Rany, Ewa - współczuję, masz rzeczywiście trudny czas... Jak to, co macie pisać???!Macie mi deszczu życzyć, porządnego deszczu!!!Bo nie miałam deszczu nawet dzisiaj!!!Fuck, fuck, fuck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Już nie płacz... wysyłam Ci troszkę... tylko nie krzycz, że troszkę ile mam tyle dam:p w nocy troszkę Wam popada:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.03.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Kurde, bana towarzyskiego przez to mam czy co??? Tłuimy się przewalają, tylko że nie u mnie. Nawet deszcz nie chce, kur.a, przyjść!!! Nie wiem jaki tłum i osssooochoo, ale cześć ciotka Wiesz, że jesteś jedyną osobą, która do mojego starszego dziecka może mówić 'Natusia'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ha! Bo ona wie, że jest dla mnie very important person! Arctisia - daj, daj, daj, nie odmawiaj, daj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts