AgnesK 26.03.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 NIe inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2015 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Łooo, Arctisia wykazała skuteczność niebywałą - deszcz doszedł!!! :D Nie ulewa jakaś wielka, ale normalny DESZCZ!!! Szczęśliwiśmy jak 150! Pięknie nam pada i podlewa, a my w takim razie chyba do powiatu się wybierzemy, skoro w polu deszczyk pracuje. Trza w końcu za organizację świąt się zabrać, a my w kompletnym proszku jeszcze. A, nic to, jakoś coś porobimy, jakoś się przygotujemy... Ważne, żeby rodzina była, coś na stół się znajdzie, a reszta to tylko dodatki, choć miło, jak w chałupie czyściutko i udekorowane ślicznościowo. Co zdążę to zrobię, nie będę się wysilać ponad miarę. Trochę mi wstyd, to największe święto w kościele katolickim, ale jednak w moim sercu króluje Boże Narodzenie - jest takie radosne! Wielkanoc też fajna, ale poprzedzona długim okresem smutku i oczekiwania na mękę Pańską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 U nas na szczęście nie pada, świeci słoneczko i zaraz gnamy do lasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2015 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 My pognalim do powiatu. Zakupy jakie - takie poczynilim, teraz tylko poogarniać sie z robotą i przygotowaniem tego wszystkiego. Ale bez parcia i szaleństwa, na spokojnie. Na polu i w ogrodzie mniej spokojnie, ale... Co się da, to się zrobi i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 27.03.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Deszczu to nie widać u mnie,susza.A w graciarni byłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2015 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Nawet nie miałam czasu na klamociarnię, jakoś tyle się nazbierało drobnych rzeczy, że lataliśmy z kąta w kąt jak poparzeni, niewiele załatwiliśmy, jakieś zakupy zrobiliśmy, a przyjechaliśmy zmęczeni setnie. Zawsze miasto tak nas wymęczy, Sołtys teraz właśnie mi się skarży, że jakiś połamany się czuje, ma potrzebę w pole iść, żeby do normalności dojść. Chyba z nim pójdę, też połamana jakaś jestem po tym lataniu w mieście. Jeśli nie będzie padać, bo jest nadzieja na deszcz jakiś, tak wygląda. No ale najważniejsze, że kupiliśmy dla dziadka potrzebne sprzęty i ułatwienia, do domu majonezy i chrzany na święta, reszta to pikuś, który się ogarnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 To jeszcze trzeba było kupić gotową ćwikłę Zaskoczyłaś mnie:)-TY nie robisz majonezu Sama? Nie czuje jeszcze Świąt,zupełnie.Mam zresztą tak jak i Ty-Wielkanoc nie ma dla mnie magii.A tam-jajka w każdej postaci są dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.03.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 majonez mnie nie dziwi ....ale że chrzan kupiłaś święta odwołałam , ale za kurz się wzięłam , bo alergik kurzowy przydrepcze .....:bash:i tak mnie to złachało jak nigdy ...wczoraj położyłam sie spać a tu ni chu , chu:mad: wszystko rwie ...ale przypomniała ,że w szafce nocnej aspiryna i to mnie uratowało święta odwołałam , ale kupiłam se szynkowar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2015 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Majonezu swojskiego nie lubię. Zawsze musi być ten z Winiar, żaden inny! A chrzan... Kupuję bardzo dobrej jakości chrzan, skład: 100% chrzan tarty. To po co się męczyć? Ja mam dużo okazji, żeby się zmęczyć, szkoda mi czasu na siedzenie i tarcie chrzanu. A ćwikła gotowa... Łe, z octem i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Majonez wyłącznie KIELECKI Wysyłam Ci deszcz... dużo deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Mayonez wyłącznie Winiar, jak Depsia!!! Ja mam w nosie, sprzątać za dużo nie mam zamiaru, bo co sprzątniemy to psy znowu rozpiździaj robią! Postawię w kilku miejscach zająca i słoneczno i będzie git!! Grunt to towarzystwo, a ono przednie będzie!!!!! Deszcz też mam i jeśli wczoraj mi on nie przeszkadzał, bo posiałam parę duperelek tak dzisiaj jest już passe i mógłby sobie odpuścić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.03.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 My też z Winiar Na wtorek czekami i zobaczymy, czy będziemy odwoływać święta. A ten deszcz od nas do Ciebie niech pogna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.03.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Spokojnie, w poniedziałek ma padać, we wtorek lać, w środę siąpić, w czwartek burze... a na święta jakowyś śnieg wróżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Może i ma coś padać, ale nie u nas... Nijak ten deszcz drogi do nas znaleźć nie może! Po południu bezczelnie słońce całą gębą świeciło. Z tego wszystkiego zrobiliśmy dzisiaj swojską kiełbasę białą, już się mrozi do świąt. Jeszcze ćwikła, jakieś proste ciasta, sernik, upiecze się pasztet domowy i będzie ok. Oczywiście sałatka jarzynowa, obowiązkowo! I jajka faszerowane z szynką, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.03.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Sałatki jarzynowej proszę nie stawiaj blisko mnie-pochłonę każda ilość:)Ja jaja faszeruję pieczraką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Sałatka jarzynowa i owszem, za to sałatka śledziowa i to jeszcze w wykonaniu mojej Cioci .... o mamuniu!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.03.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Ktoś mi dziś zabrał godzinę słonecznego poranka:oCzy możecie mi poradzic jak wyłazic z własnej poczty na wp?Nie mogę wylogować,trwa to tyle,że zrywa połaczenie.Zgłosiłam w pomocy techn-każą mi opisać słowami i przesłac zdjęcie strony:o No słowami to :nie mogę wylogować:)Jakie zdjęcie chcą?zerwanego połączenia czy otwartej poczty?Niech sobie sami wejdą w otwartą.jest ich,mają wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 E, Prababko - może po prostu lepiej założyć nową lepszą pocztę...?Ja mam na interii, bardzo jestem zadowolona, nieograniczona pojemność skrzynki, załączniki w jednym mailu do 100 MB, łatwa intuicyjna obsługa. Wszystko darmowe.Jedyna niedogodność to mailing z interii, ale... coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.03.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Sałatka jarzynowa i owszem, za to sałatka śledziowa i to jeszcze w wykonaniu mojej Cioci .... o mamuniu!!!!!!!!! śledzik pod pierzynką" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2015 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 No masz, zasmrodzili mi wątek śledziami. Nie znoszę, nie ruszę, ten zapach mnie odstręcza absolutnie. Coś o smaku toffi poproszę! Pięknie u nas pada od popołudnia, jakże się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts