Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To za to mam coś cudnego! :D

Słuchajcie, tekst jest mocny, ale... WARTO doczytać!!!

Plułam na monitor, krztusiłam się i płakałam ze śmiechu, zaiste perełka, BARDZO POLECAM!

Uwaga - nie dla pruderyjnych.

Miłej zabawy!

Zabrałam te śledzie, już się nie pluj tak!!!!!

Cheffie, nie pod pierzynką, sałatka. Wszystko jak do jarzynowej z wyjątkiem groszku, zamiast niego jest fasola (gotowana oczywiście) i pokrojony drobno śledzik!! Do tego majonez, oczywiście!! No mówię Ci .... pyyyychaaaa!!!

Depsia, już się zamykam z tymi śledziami!!! I niech Cię diabli, płakałam ze smiechu aż Szanowny (w czasie meczu) przybiegł na górę mnie ratować!!!!!!

No ba - kiedy to JEST OKROPNIE ŚMIESZNE!

Także płakałam ze śmiechu, nie bacząc na fakt, że obok siedzieli całkowicie obcy ludzie i patrząc na mnie w końcu także zaczęli rechotać radośnie, ze mnie! :lol2:

Kurde, deszcz się przyda, niech nam pada, ale po co komu ten głupi wiatr, to nie wiem zupełnie!

A tymczasem trza się brać za święta na poważnie - ostatni tydzień!

Może i specjalnie nam dali tę pogodę, żeby w końcu nie siedzieć w polu, tylko za chałupę się wziąć. :rolleyes:

Czas się sprężyć, chyba...

dobra :rolleyes: za drugim razem też się nie śmiałam :cool: musi co inna jestem .....ale odczuwałam za mało polotu , tu odwiedzające dziewczyny mają więcej polotu :rolleyes:

Depsia mój Pan i Władca mnie wybawił z kłopotu i dokupił szynkowara :wiggle: mam teraz 1,5 i 3 ....całą niedzielę, oprócz jednej godziny palmowej, poświęciłam na zrobienie konserwy :) indyczo-kurczakowej :p i powiem Ci , że pyszota mi wyszła ............dzięki za wskazówki :hug:

No i bardzo się cieszę, Relcia, że wskazówki były pomocne, a szynkowar zdał egzamin! :D

Dochtór - Ty się trzym jak należy, dbaj o siebie, bo ja Cię sprawdzę! :hug:

No wichura u nas jak się patrzy!

Od godziny odrobinę spokojniej...

U nas dzisiaj ma być paskudna wichura... :(

Znowu coś poniszczy.

Cholera.

Wypada w pole nie iść, w domu drewna naszykować, porządnie napalić i w nosie mieć...

Napadało nam przyzwoicie, zadowolona jestem z deszczu, zwłaszcza, że albowiem z powodu ponieważ pada, nie zamierzam szaleć z myciem okien! :p

Może przetrę ramy od wewnątrz i parapety... :rotfl:

Depesia, trzymaj się mocno framugi, jakby co.

U mnie wiatr mebli poprzestawiać nie może,

bo te wielkie okna to fixy nie otwierane.

Czyli jak je myję, to muszę być na zewnątrz.

A przy zachodnim wietrze to mnie może wywiać na Białoruś :cool:

Życzę, żeby było spokojnie i szkód żadnych.