Mirek_Lewandowski 29.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 No... pisałem, niedowiarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2015 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 To za to mam coś cudnego! Słuchajcie, tekst jest mocny, ale... WARTO doczytać!!! Plułam na monitor, krztusiłam się i płakałam ze śmiechu, zaiste perełka, BARDZO POLECAM! Uwaga - nie dla pruderyjnych. Miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.03.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.03.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 DPSia, gdzie ty chodzisz Też się popłakałam na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Zabrałam te śledzie, już się nie pluj tak!!!!! Cheffie, nie pod pierzynką, sałatka. Wszystko jak do jarzynowej z wyjątkiem groszku, zamiast niego jest fasola (gotowana oczywiście) i pokrojony drobno śledzik!! Do tego majonez, oczywiście!! No mówię Ci .... pyyyychaaaa!!! Depsia, już się zamykam z tymi śledziami!!! I niech Cię diabli, płakałam ze smiechu aż Szanowny (w czasie meczu) przybiegł na górę mnie ratować!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.03.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Nooo, kochana, wymiękłam :)Tyle momentów na raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 idę czytać drugi raz .......po pierwszym nie załapałam Depsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2015 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 No ba - kiedy to JEST OKROPNIE ŚMIESZNE! Także płakałam ze śmiechu, nie bacząc na fakt, że obok siedzieli całkowicie obcy ludzie i patrząc na mnie w końcu także zaczęli rechotać radośnie, ze mnie! Kurde, deszcz się przyda, niech nam pada, ale po co komu ten głupi wiatr, to nie wiem zupełnie! A tymczasem trza się brać za święta na poważnie - ostatni tydzień! Może i specjalnie nam dali tę pogodę, żeby w końcu nie siedzieć w polu, tylko za chałupę się wziąć. Czas się sprężyć, chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Oddam deszcz i wiatr w dobre ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.03.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ja też, ja też oddam brrrrrr pięknego poniedziałku życzę mimo wszystko i idę czytać Depesiowe perwersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 I tak poszliśmy trochę w pole. Chętnie też wiatr oddam, mogą być nawet całkiem złe ręce! Dmucha tak, że pracować trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.03.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 dobra za drugim razem też się nie śmiałam musi co inna jestem .....ale odczuwałam za mało polotu , tu odwiedzające dziewczyny mają więcej polotu Depsia mój Pan i Władca mnie wybawił z kłopotu i dokupił szynkowara mam teraz 1,5 i 3 ....całą niedzielę, oprócz jednej godziny palmowej, poświęciłam na zrobienie konserwy indyczo-kurczakowej i powiem Ci , że pyszota mi wyszła ............dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.03.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 No i bardzo się cieszę, Relcia, że wskazówki były pomocne, a szynkowar zdał egzamin! Dochtór - Ty się trzym jak należy, dbaj o siebie, bo ja Cię sprawdzę! No wichura u nas jak się patrzy! Od godziny odrobinę spokojniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dobra deszczu kciałam ale kto mówił, że w pakiecie z wichurą?!?! No i od temperatury też mogli by się odwalić, a nie ciągle w dół i w dół!!! Relcia... jestem tak samo inna jak Ty! I nie odmawiaj sobie polotu bo ja się sobie polotna wydaję ... i skromna też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Wredna ta pogoda, nic tylko w domu siedzieć! A mała gnida co i rusz sikać chce .... no żenada!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.03.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) znaczy cieczkę ma Depesia mówiłam, że ja bardzo lubię deszcz ? ......kłamałam na święta nie cierpię, zapaprał mnie wszystkie okna w cętki a ja się tak starałam:cry: Edytowane 30 Marca 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2015 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 U nas dzisiaj ma być paskudna wichura... Znowu coś poniszczy. Cholera. Wypada w pole nie iść, w domu drewna naszykować, porządnie napalić i w nosie mieć... Napadało nam przyzwoicie, zadowolona jestem z deszczu, zwłaszcza, że albowiem z powodu ponieważ pada, nie zamierzam szaleć z myciem okien! Może przetrę ramy od wewnątrz i parapety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 31.03.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Może nie otwieraj okien DPS-iu,bo Ci wiatr meble poprzestawia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.03.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Depesia, trzymaj się mocno framugi, jakby co. U mnie wiatr mebli poprzestawiać nie może, bo te wielkie okna to fixy nie otwierane. Czyli jak je myję, to muszę być na zewnątrz. A przy zachodnim wietrze to mnie może wywiać na Białoruś Życzę, żeby było spokojnie i szkód żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts