Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurczę, Prababko - też okropnie Ci zazdroszczę takiego widoku, musiało to być niesamowite.

Relka, ja o różnych zboczeniach słyszałam, ale żeby z kleszczami sypiać? :sick:

Ogarnij się, kochana, opamiętaj jakoś, martwię się o Ciebie! :p

Pogoda to i wszyscy na dwór chyba wylegli, nie ma czasu na forumowanie. ;)

U nas w weekend było tak:

103_2054.jpg

103_2053.jpg

Porządki w ogrodzie się robiły, a własna biała kiełbaska się piekła.

Przepyszna była! :cool:

Ja chętnie takie łądne żabki, zjedzą mi te nieliczne komary, które u nas się uchowały. :)

Ewa, współczuję...

U nas mawia się, że jak na pogrzebie świeci słońce, to ten, kto odszedł, nie żałuje swego odejścia, że dobrze mu tam.

Jak deszcz, to płacze za życiem.

Paskudny dzień wczoraj miałam. :sick:

Paskudnych dni w życiu zawsze za dużo .... oby jednak jak najmniej!!!!

Żab z nieba mi nie potrza, z podwórka sobie promenadę zrobiły i podskakują rączo w sobie tylko znanym celu i kierunku! I dobrze, jeśli trzeba to i wiaty im porobię i ochronę zatrudnię żeby jak najwięcej ich było, ślimaka w ogrodzie dotychczas nie widziałam (tfu! tfu! tfu!) a i komarów niewiele (tfu! tfu! tfu!)

A jak Niemena ...to nawet błyskało w styczniu:rolleyes:

Ewa , miałaś chyba bardzo mieszane uczucia , co? zachwycać się dniem , czy zatrważać okolicznościami .....no ja Ci powiem, że jak by mi jeszcze ptaszki świrgoliły, to nie przejmowałabym się oceną benefisanta :rolleyes:

Jak Stefan przestał wiać , to dziś Ziuta wieje ?

Przewody były , to czas posprzątać świąteczne gadżety ...ale mi sie nie chce :p

O rany, Arctisia, u Ciebie to jednak zwierzogród, nawet robale się trzymają! :lol2:

U nas gorący bardzo okres się zaczyna, do końca kwietnia co najmniej mamy tyle pracy, że nie wiem, czy mój zadek mnie dogoni na zakręcie.

Pewnie więc nie będę miała czasu czy siły, żeby zaglądać tu tak często jak dotąd, wybaczcie.

Nawet jak jest czas, to tylko poczytać siłę mam.

Potem długi weekend, pierwsi goście w sezonie, a potem... się zobaczy. ;)

Pewnie roboty będzie nadal pełno, jak zawsze w sezonie.

Jakoś... co roku trudniej nam się wyrobić, niby wiemy co i jak zrobić, staramy się zorganizować to wszystko o zrobić jak najwcześniej, a i tak potem zawsze tak się zadzieje, że nie dajemy rady tak, jakby należało.

A to pogoda przeszkodzi, a to choroby w rodzinie, a to wyjazdy niezbędne, a to jeszcze inne sprawy, które ZAWSZE, nie wiedzieć czemu, zdarzają się wiosną. :evil:

Ewa pewnie teraz mnie rozumie, też ma w tym roku trudną wiosnę.

Ale czemu u nas to norma???

No nic, jakoś musimy dać radę, najważniejsze, żeby suszy nie było. ;)

Mam tydzień na oddech ;)

Jakoś rodzice odrobinę lepiej. Za to mam jeszcze psa do zoperowania w rozkładzie zajęć, pozapisywałam rodziców do różnych lekarzy więc trzeba z nimi obskoczyć. Dobrze choć, że dziecku rezonans wyszedł dobry, to odpadła jej operacja :)

Rozumiem i też czasem mam siłę przeczytać, ale na pisanie już nie. Ja to mam choć nadzieję na urlop :p