braza 17.04.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ostatnio to i ja czytałam a nie bardzo miałam siły (intelektualne) na pisanie. Żabol piekny, duży jak ropucha Jaszczurki się pobudziły i ogony gubią, motyle powstawały ... fajnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Przeczytałam: opony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.04.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 żaby , ropuchy jeszcze nie widziałam .....o tym , że jaszczurki się pobudziły wiem od Oli , bo zjada jedną dziennie czy wiecie , że jak taka samica kleszcza się napije krwi myszy i ta mysz wpadnie z nim do was do garaża :jawdrop:to jak się oderwie i uda się w ustronne miejsce, to zniesie wam w tym garażu 3 tys jaj i zdechnie swołocz na pohybel kleszczom , na pohybel myszom ......hej szable w dłoń lece na pole siepać kleszcze, myszy , króliki zające jelenie .......i mojego kota !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Wypada domestosem podłogę w garażu jechać...? Ja pierdzielę, roboty mi jeszcze przybyło... Chyba już mam w nosie, będzie co będzie, moje stresy niczego tu nie zmienią. W doopie z tym, zrobi się, co się da. A co się nie da, to też się zrobi, tylko później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.04.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Trochę masz DPS-iu za dużo chyba na te Swoje dwie rączki:(Nie myślisz o pomocy na sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2015 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Myślę intensywnie, kochana. Szukam, patrzę, będę rozmawiać. Nie jest łatwo znaleźć kogoś, kto jest uczciwy, nieleniwy i chce pracować... Najczęściej im się nie opłaca, przecież na zasiłku dostaną za nic najmarniej 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Bo naszym rodakom zazwyczaj nie opłaca sie pracować za żadne pieniądze we wlasnym kraju... A może to ja mam złe mniemanie o nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Zapewne jeno TY masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2015 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Wszystko się okaże, może jakoś się uda znaleźć porządną osobę. Mam na to nadzieję, bo Babcia nie będzie w stanie już gotować, zajęta jest przy Dziadku, a i sił ma coraz mniej.Oby się to wszystko jakoś rozwiązało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.04.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 nie pozostaje Ci nic innego jak nauczyć się gotować albo przestać udawać , że nie umiesz nie goń :rolleyes:sama sobie stąd pójdę , bo tu nikt się moim życiem nie interesuje a ono jest zagrożone .....wszędzie widzę kleszcze ...tam widzę ....zbieram .... muszę kogoś na O powiesić ....ale ona taka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.04.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Oleńce daruj!!! Specyfika jakiego lepiej zapodaj:wiggle: Depinko jakby co to służę pomocą przy gotowaniu... telefoniczną Wiem którędy weszłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2015 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Nie ma takiej szansy, że JEDNA osoba sama ogarnie plewienie kilkudziesięciu arów warzywniaka, koszenie kilkudziesięciu arów trawy, plewienie kwiatków i rabatków koło domu, sprzątanie pokoi dla gości, opieranie domowników i gości, gotowanie dla wszystkich. Nie jestem cyborgiem, nie dam rady. Jak będę musiała, to raczej zrezygnuję z gotowania w ogóle. No nie da się i już, żadnym sposobem. Mi i tak w sezonie pot po doopie cieknie, a jeszcze jakbym miała gotować... Et, nie będę Wam tu głowy zawracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 no jak nic catering by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Wusia - TY byś się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 DPS-ia a wiesz co żeby nie chałupa, kredyt i szkoła Młodego to dzisiaj bym Ci kazała chałupy na miejscu dla mnie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.04.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Znajdziesz kogoś w końcu... ale poszukiwań współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2015 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ano własnie, te poszukiwania. Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.04.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Mam nadzieję DPS-iu,że kogoś Sobie znajdziesz:)Dziś wyłączyłam co, co będzie:)Ciekawe,czy jeszcze spadnie u nas śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Depsia, to Ty naprawdę nie jesteś cyborgiem?????;) Już wychodze .... powiem jeszcze tylko, w biegu, że takowoż współczuję poszukiwań, bo to horror jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2015 04:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Czasem się zastanawiam, że kto wie, może jednak jakieś geny cyborgowe... Chociaż moi rodziciele wyglądają całkiem po ludzku, nie po cyborgowemu. Buraki MUSZĘ dziś posiać. Potem znowu pole musi czekać, a my się zajmiemy przygotowaniem obiektu dla gości majówkowych, przyjeżdżają już we środę. Ma ktoś do odsprzedania trochę czasu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts