Gosiek33 24.04.2015 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Pozdrawiam i zdrowia życzę do tych przeciwności losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.04.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 na taki ziąb będą Ci głowę zawracać majówkami .....nie pamiętam takiego okresu żebym do 21 kwietnia zimową kapotę zakładała na grzbiet ....i ani się nie pociłam ani gupio wyglądałam jak jeszcze przyjdzie mi w lato ją zakładać , to się wyprowadzę do Pawła na Florydę ...no nie ! Miami brakuje dwa metry do zalania ...to na Antarktydę , tam się ociepla to i ta kapota mi starczy :Dnie będę musiała zdejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 No już nie bluźnij dzisiaj ponad 20 stopniów ma być a że to przypadek to wim... Wiesz co Depsinko... czasami to Ci zazdroszczę tej roboty, chociaż się nie musisz zastanawiać co by tu zrobić. U mnie odkąd zwierze na łące jakiś taki nadmiar czasowy mi się zrobił, roboty wyszukuję... chyba czas się przeprowadzić gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Cieplutko i słonecznie pozdrawiam NIE WIEJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2015 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Relka - no co Ty gadasz, dziewczyno? Toż w dzień gorąco, słońce jak drut, sucho, fuj z taką pogodą! Ja, jak zwykle, czekam na deszcz jak ta kania. Arctisia - jakby co, to zapraszam do nas, nie będziesz się kochana nudzić, oj nie! Znajdziemy jakieś fajne łąki dla Waszych zwierzów, postawicie chałupkę (co to dla Was, macie wprawę ) i przynajmniej będziemy miały blisko i nie będziesz się nudzić. Ja też nie, zwłaszcza w zimie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.04.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Ja sie cieszę,że relek napisała o tym zimnie-pewnie juz myslałas ,że mi głowa źle pracuje:)))Wczoraj pierwszy dzień powietrze było łagodniejsz,dotychczas porywy strasznie chłodne były.dzis ciepło już odczuwalne,nawet posiedziałam na dworze:)Ale sucho jest bardzo,nawet bez tych Twoich upałów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 U mnie gorąc więc się zastanawiam, gdzie ten nasz Relek i Prababka mieszkają ... Posadziłam dzisiaj w końcu dalie i mam dość! Za stara już jestem na takie wygibasy!! Aaaaa, w kwestii warzywek: mam je gdzieś! 3 tygodnie temu wysiałam pietruszkę (na taśmie), koperek i rzodkiewkę i chwatit, resztę jakby co nabędę drogą kupna albo wytarabanię od sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.04.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 wczoraj faktycznie był zimny wiatr. Niby słońce grzało, ale jakoś tak ogólnie było czuć zimę. Dziś już wiosna.Kocham wiosnęwarzywa olałam, ale piertuszkę na natkę to muszę gdzieś wsadzić. Tylko muszę iść na rynek po korzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 A nasza marchewka już wschodzi, aha! Tylko musieliśmy wczoraj wieźć wodę na grządki. Strasznie sucho, naprawdę. Jak ja się modlę o deszcz, taki porządny, długi, spokojny... Dzisiaj narobiłam się jak koń, z pędzlem i impregnatem spędziłam cały dzień. Ale domek odświeżony z zewnątrz, a i nowy komplet mebli ogrodowych, takich z bali, zaimpregnowany. Uff. O, takie meble: http://img.drewno.pl/z/193308_1.jpg Dzisiaj dostały mahoniowy kolor, jak wszystko u nas w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Śliczne meble. Kupne czy robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.04.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 ja wim co gadam chodzę całą zimę w takich cichobiegach zamszowych - saszkach i dopiero dziś mi było w nich za gorąco a kapotkę wiosenną zaczęłam nosić we tamten tydzień na stałe , choć nie wiem czy nie wrócę do niej we w ten tydzień, bo zapowiadają załamanie no nie pamiętam takiej wiosny w takiej garderobie ...ale dziś obsadziłam taras i okolice pelargoniami nie czekając na połowę maja jeżeli macie w pobliżu market na Ce tak z francuska , to polecam udać się tam po pelasie już są po 4,99 a ogromne sadzonki jak nigdzie ...od lat je kupuję i są całe lato najładniejsze a susza u mnie tyż , jutro ma padać, ciekawe cy napada no ładny zakup Depesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Fotek kilka na blogu rzuciłam. Susza nas dopadła już, ale trawę i tak kosić trzeba - ot, ironia... Czy u Was też we wtorek ma być tak zimno??? Niemcy nam wieszczą we wtorek 8*C! I brak jedynki z przodu to nie pomyłka! A głowa mnie dzisiaj tak boli, że oczy mi z orbit wyłażą... Będzie jutro padać, jak nic. Rano jeszcze było pięknie, więc zdążyłam zrobić te kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.04.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Weź jakiegoś procha? DPS-iu,Twoje mebelki i ognisko,to cały mój "ogródek":D Twoja kosowa może maratony u Ciebie biegać Dziś mój siostrzeniec biegł sobie maraton:)Jezuniu,młodości:)Mnie się już autem nie chce 40 km:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 dzisiaj pada, przynajmniej u nas. To dobrze, bo wczoraj nawóz granulkowy rozłożyłam. A dziś młoda na konie poszła i pani koniowa obiecała mi nawozu ile chcę Już się cieszę. Jak dobrze, że mam swój samochód, bo mąż nigdy nie chciał do swojego krowich placków z łąki włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.04.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 No jak luzem to też bym nie chciała;) U nas też padało... najpierw rano jak ksiądz... no tak - niedziela , później około 16 przyszła najprawdziwsza burza! Z pieronami, bez wiatru zbędnego i porządnym deszczem ... sama znajdę drzwi:p Jeszcze tylko powiem, że mój wet też biega maratony, a najmłodszy to już nie jest... no nie mój tylko moich zwierzów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 U nas OCZYWIŚCIE słońce głupie świeci i deszczu brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Zdążyliśmy do dom dojechać rowerkami i się rozlało jak złe... była 18:30... leje nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Anetko ... a kiedy macie "urlop" z Pawłem ? ... przybywajcie ... odpoczynku i atrakcji nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2015 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Pawełku Ty wiesz, że urlop u nas to od listopada najwcześniej, a w marcu się kończy. Pomyślimy, ale nie wiem, czy będzie nas stać na taką podróż, to byłaby oczywiście podróż życia, no ale... Pomarzyć też dobra rzecz! Słońce świeci, deszczu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Słońce świeci, jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts