Arctica 30.04.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 A ja dzisiaj spida złapałam. Najpierw bolała mnie łepetyna ale dwa prochy i mocna kawa dały radę. Właśnie wróciłam i siedzę pierwszy raz od rana, nie! oszukuję... jadłam... razGnaty mnie cholernie bolą w senie kręgosłup:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Kurde, jakbym o sobie czytała... Łeb bolał, dwa prochy i kawa. Pole. Nie usiadłam aż o 20. I też raz jadłam. Ot, wiejskie baby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.04.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 właśnie zdziwiłam się, że tak od ręki diagnostyka bezdechów? W Ł jest chyba jeden jedyny ośrodek, kolejki tam są kilkuletnie. Kładą do szpitala, podpinają pod coś tam i obserwują. Podobno największy problem w tym, że to mają być bezdechy senne a w oprzyrządowaniu nie da się zasnąć Tak sprawozdał mi pacjent A tak poza tym to nie znam się na tym, tyle, co od pacjenta słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2015 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Dokładnie to samo sprawozdanie zdał Sołtys - oplątują kablami, pasami ściskają aż boli i oczywizda nie da się w tym spać. Kolejka u nas kilkumiesięczna - wychodzi na to, że powinniśmy się uważać za szczęściarzy! Spirometrię też mu zrobili, wynik 98. No i dobrze, że dobrze, ale bezdech ma i już. Śpię obok, to wiem. Kręgosłup dalej mnie nie lubi, cham. Przecież odpoczywał całą noc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Kurde, jakbym o sobie czytała... Łeb bolał, dwa prochy i kawa. Pole. Nie usiadłam aż o 20. I też raz jadłam. Ot, wiejskie baby. Tia... tylko u Ciebie to codzienność, a u mnie chwalebne przypadki. Wczoraj nawet podłogi w chałupie wypucowałam z rozmachu, a dziś... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.05.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Zafoliowalim na polu dwa wały. Powoli to idzie, kurde. No ale jak ma być szybciej, jak ten głupi kręgosłup nie daje... Do zafoliowania zostało jeszcze tylko 7 wałów i potem jeszcze to wszystko obsadzić, pikuś po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 ech DPS-ia i Jej ADHD ale ja też święto pracy pracą uczciłam;) poplewiłam ciut aż mnie deszczyk zgonił, nawozu ciut sypnęłam, upiekłam ciasto, pranie porobiłam, rogaliczki maślane upiekłam i siadłam sobie na czterech literach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 A my dzisiaj nie robiliśmy nic poza dojechaniem do Gagatków no i powrotem oczywiście!!! Pozdrowienia dla Sołtysa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.05.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jak się foliuje wała? Wyobraźnia mnie zawiodła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Bierzesz folię spożywczą i okręcasz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.05.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 I do tego trzeba na pole iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.05.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Też się zastanawiam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Śfintuchy jedne! Padłam przez Was, Sołtys też! Sołtys zresztą powiada, że właściwie to nie wie, czemu Wy nie wiecie. Foliuje się wała i wychodzi ziółko!!! Po południu osobiście Sołtys dwa zafoliował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Ja ktoś ma dwa wały to se można:rolleyes: Na świeżym powietrzu przyjemniej;) I jeszcze Depsinko zapomniałaś, że najpierw trzeba wsadzić... to ziółko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2015 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 zioło należy wprzódy wysuszć ... natenczas wtyknąć ... do fajeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.05.2015 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 nostalgicznie http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/10/pa170092.jpg przeglądałem różności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2015 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ło matko, rzeczywiście nostalgicznie! Sprzed wielu lat. Wtedy jakoś więcej czasu miałam niż teraz... Teraz kot z pęcherzem to przy mnie leniwy sybaryta. A ziółko w tego wała to ja wsadzę, pewnie, że wsadzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.05.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Korbol mnie dopiero kiełkuje chwasta lubczyka sobie wczora przewiezła ze świętego miejsca w moje antychrystowe ciekawe które silniejsze ? Depesinko Ty chopa z powrotem do szpitala zawieź i powiedz coby go nagrali a nie monitorowali ...ja wtem celu tego chwasta ze świętego miejsca przywlekła , co by mojemu wszystko stężało na powrót gardło tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2015 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Et, kochana, co tu nerwy psuć... Trza będzie się prywatnie wybrać i sprawę dokończyć i tyle. Pięknie nam się zrobiło w obejściu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts