Arctica 02.05.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Pięknie... U mnie jeszcze jabłonie śpią w pąkach, w ogóle wszystko jakoś później w tym roku. Za to ja z kosiarą latam, póki jeszcze mnie trawsko nie przerośnie i daję radę. Codziennie, 7 dni w tygodniu ok.3-4 godziny... faaaaaajnie!!! Dopóki jest ktoś kto chce zjeść to co skoszę mogę kosić, nawet całe dnie! Traktorek kazałam chłopu sprzedać, sama będę kosić chociaż będzie dokładnie i ładnie, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Tak z ciekawości- a co będziesz kończyć prywatnie? Bo innej metody chyba nie ma? Jedyne, co można to USG (serca), bo bezdechy wpływają na krążenie. Albo kup (lub wypożycz) mu ten aparacik z CPAP i niech w nim śpi,jak się lepiej poczuje, to bingo. Tylko ustawienia ktoś musi wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Myślę o tym CPAP, chyba byłoby najlepiej. Znajomych i przyjaciół mamy wśród doktorów sporo, więc chyba znajdzie się ktoś, kto nam te ustawienia wymyśliłby. Bo serce to on ma zdrowe, naczynia w stanie książkowym, ciśnienie wzorcowe. Dbam o mojego Sołtysa jak o jajko. No i obojgu nam służy nasz tryb życia. Dużo ruchu na powietrzu, zdrowe jedzenie bez chemii, brak stresów związanych z pracą w mieście. Tylko w sumie mój kręgosłup i czasem krążenie żylne w nogach szwankują. Ale na mój wiek... Przecie ja mam klimakterium!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.05.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Kilka lat temu ubawiłam się na "Klimakterium".mam płytę z piosenkami:)Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Sęk w tym, że to trzeba umieć ustawić. CPAP przy wentylacji pacjenta na OJOMie to ja umiem ustawić, ale nie pod kątem bezdechu. Tutaj to musi być ktoś, kto akurat to leczy a nie jakiś lekarz. Tak przynajmniej to sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2015 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Zobaczymy, jeśli kupimy to i tak nie prędzej niż po sezonie. Do tego czasu pomyślimy, poszukamy, poczytamy, pogrzebiemy czy warto. Prababko - ani mi się waż!!! To Twoja płyta i taka ma pozostać, ja mam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.05.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Ale na mój wiek... po pierwsze primo.. nie kop mnie tak gwałtownie po drugie primo starość to jest stan umysłu a po trzecie primo i Ty o tym wiesz, nie możesz mnie narażać na takie zmiany nastrojów, może mi to zaszkodzić,;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2015 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Dochtór, cholercia... I co ja teraz mam z Tobą zrobić, jak będę miała klimakteryjne wapory??? Eeee, pójdziemy razem na jakąś rehabilitację, popływamy na basenie, może się polepszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.05.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 no..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Klimakteryjne wapory ... no tiaaaaa .. Gdyby nie to klimakterium ... Chcę zobaczyć foliowanie wała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.05.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 O to, to!!! Może być z zielem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.05.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Najlepsze były by fotki... można tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 No to macie zafoliowane wały... Dzisiaj, późnym popołudniem robione. Od jutra zaczynamy zioło wsadzać... Jak widać, straszna robota dla dwóch osób, od kilkukrotnego przerycia się wyciągnięcia perzu wieloletniego, poprzez formowanie wałów i potem ich foliowanie. Teraz już TYLKO sadzenie, po prostu pikuś. Damy radę, bo musimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Przepraszam .. no może ja ignoratnka jestem ... ale czy to zioło to musi na wałach? Nie można było jakiegoś mniej wymagającego zioła wybrać ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.05.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 To jest agrotkanina? A jak z podlewaniem? Nie ścieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Zioło na wałach ma lepiej, bo ma cieplej (ewentualne zimne powietrze przymrozka spływa niżej, zawsze ), ma też bardziej sucho na górce, co akurat zioło lubi. Mirku - to jest agrowłóknina, deszcz przepuszcza bardzo dobrze, już mieliśmy okazję sprawdzić wczoraj i dziś - wały są fajnie namoczone po deszczu, powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.05.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 ja też ignorantka jestem. To zioło wsadza się w te dziury na dole czy w szczyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Ewa - pisałyśmy równocześnie, odpowiedź masz w poście powyżej Twojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.05.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 O ja pier...niczę ,DPSIa,od samego patrzenia przysiadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 mnie w krzyżu łupło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts