DPS 05.05.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Dzisiaj obsadzilim cały jeden wał. W sumie idzie to szybko i sprawnie, dłużej schodzi na dzieleniu roślin na mniejsze sadzonki. mamy nadzieję na deszcz w nocy, wszyscy wieszczą. Byłoby dobrze, sadzonki byłyby ślicznie podlane! Oglądam debatę. Jest nieźle, przynajmniej nie przerywają sobie, można każdego usłyszeć. Celowo nie użyłam słowa "zrozumieć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.05.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Jakie piękne WAŁY... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Oglądałam kawałek debaty i wymiękłam. Każdy gadał to, o czym czytam już od wielu tygodni w różnych tygodnikach, na portalach i w komentarzach ludzi. Do bani są wszyscy!!! Po obejrzeniu przeze mnie wałów mój kręgosłup powiedział: "Nawet nie myśl o czymś chociaż w 5% podobnym...";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.05.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Mnie podziwianie wystarcza w zupełności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2015 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Łeeeee! Deszcz miał być i co??? Ani kropli nawet! I teraz trzeba nalewać wodę do pojemników i wywozić na pole, coby te sadzonki świeże podlać. Srsly, ten suchy klimat u nas to masakra jakaś jest. Suszy nie mamy jeszcze na szczęście, ale liczyłam, że mi podleje, a tu zonk. Chyba w końcu wezmę i drzewa oliwne posadzę, one przyzwyczajone do suchej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 deszcz miał być i co??? leje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.05.2015 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 No... leje... Już wychodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 No... leje... Już wychodzę... nie zapomnij parasola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 U mnie też padało ... Parasola nie mam, za to kurtkę z kapturem i owszem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zachmurzone i 20 stopni... deszczu tyż nie dowieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Depsinko... u nas też padało... utulam:hug:podleje i u Ciebie... kiedyś... A wała to macie konkretnego!!! Myślałam, że jakie pińć metrów, a tu WAŁŁŁŁŁŁ!!!! Ba nawet nie jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2015 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jakby tak pińć metrów, to bym tyle larum o to nie robiła. Deszczu wciąż nie ma. Pochmurno, ciepło, sucho, spokojniusieńko. Mogłoby popadać, oj mogłoby... Czuję się osobiście dotknięta, że u Was padało, a u mnie nie! Muszę się zastanowić, czy nie zamknąć się w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.05.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ze dwa dni tak strśnie straszyli Wrocław i okolice ...nie kazali wychodzić ...miało lać , walić i nawalać .... i co ? psińco u mnie lało , całą beczkę mi nalało ( do podlewania kwiatków) a tera zimno u Ciebie o 16 tej spadną trzi krople taki klimat ........ to zioło to konopie indyjskie ? bo nie sprecyzowałaś....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 U mnie leje od rana nieprzerwanie.Ciepły deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 u mnie też leje od samego rana tak równiutko że do bólu, ech DPS-iunia jakbym tak mogła to bym Ci chociaż pół dnia takiego deszczyku oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Niestety u Depsinki na razie nie widać deszczóffff Trzym się... konewki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2015 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ale, bogać tam... JAKI DESZCZ??? Słońce piękne świeci, wieczór mamy jak z pocztówki! No trudno, 3 dni temu popadało, to na razie szat nie rozdzieram, może za kilka dni ręce mi obwisną od konewek. Relcia - a co, dealera szukasz? Możemy pogadać, dealerem kuchennych ziół jezdem! Na blogu masz rozpiskę przecie, pod zdjęciem nagłówkowym wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Eeee tam te niekuchenne lepiej płatne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 no na automatyczne nawadnianie DPS-ia raz dwa by nastukała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Padało i lało naprzemiennie... było tak sucho, że prawie tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts