Mirek_Lewandowski 09.05.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Lenie latają , nieszkodliwe. Żadne mrówy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 (edytowane) A ja ogórkową, grzybową i inne takie bardzo lubię, bardzo!!! Relcia, a kogo chcą tam pochowac, bo ja nic nie wiem? Mam ostatnio mówiąc niekulturalnie, wywalone na politykę!!! Edytowane 10 Maja 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2015 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ale te zupy to ja lubię. Gotować nie lubię! Też nie wiem, kogo mają chować na Jasnej Górze... Lenie... Mirek, a co one są, podrzucisz jakiegoś linka? Ciekawa jakby jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jak na lenie to są nazbyt ruchliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Lenie latają , nieszkodliwe. Żadne mrówy... marcowe ..... w kwietniu fruwały, teraz już nie widzę, ponoć larwy mogą naszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.05.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ja taam nie wiem , nic już nie wiem ...też se wywalę na politykę jak Brazka ....choć jak czytam teraz to w lubuskim se najbardziej wywalili na politykę .......a na JG to mieli w sobotę kawałek Generała pochować , ale czy Jasna Panienka się na to zgodziła :jawdrop: póki co to ja se wszystko ciepłym strumieniem ......z kranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Zdrowia i szczęścia, kochana, wywalaj se na politykę, bo czasem trzeba dla higieny ducha i umysłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Pomyślności Relciu i więcej wywalenia, tylko na zdrowie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.05.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 (edytowane) Najlepszego Elutek ... spełniam toast Twoją ulubioną Tequila ... u Anetki się pochwalę ... a co mi tam ... moje pierwsze własnoręczne Bonsai Tree ... zobaczymy ... może nie ostatnie http://www.chefpaul.net/FB/DSC02708s.jpg ulubione "dzieci" Tereni ... tia ... tylko kto je co niedziela kąpać musi http://www.chefpaul.net/FB/DSC02711s.jpg magnolie lubimy oboje (mieliśmy w Kórniuku) ... kwitną w kwietniu i w maju http://www.chefpaul.net/FB/DSC02739s.jpg mój przydomowy chwastownik (zawszeć to bliżej niż na ryneczek, gdy jakiegoś zielska do kuchni potrzeba) http://www.chefpaul.net/FB/DSC02717s.jpg ps - żal dupę ściska, żeby w 40-to milionowym Państwie nie było godnego Kandydata na Prezydenta ... politykę mam wiecie gdzie ... szkoda się denerwować Edytowane 10 Maja 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.05.2015 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Dzięki, dzięki choć taki wiek że co niektórzy goście pomylili wannę z ......ostatecznym legowiskiem (złośliwiec) i nie wiem czy to byly urodziny czy stypa ........ Tak Pawełku wielki kraj a urzędu prezydenta nie szanują i miernoty po zaszczyty się wybierają........moja prognoza jest taka - Komorowski nie chcial apartamentów po nieboszczku' poszedł mieszkać w belwederku.....' wygra Duda i zamieszka w belwederku a w pałacowych pokojach po bracie zamieszka Jaro i bedzie sterował przemysłem rozliczeń' pokarań i upamiętnień...... a my dalej w czarnej doopie Edytowane 11 Maja 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2015 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Oj, Pawełku, jak miło, że właśnie u mnie florydzkie ogrody! :hug: Bonsai piękny, zobaczymy, jak będzie się rozwijał. A kąpiesz storczyki co tydzień...? Je się kąpie...? Pytam, bo na storczykach się nie znam, a Babcia ma, może bym jej coś podpowiedziała. A głosować w drugiej turze to już naprawdę nie ma na kogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.05.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Może to jakieś wybredne storczyki. Moje niekąpane też rosną, podlewam je jak mi się przypomni czyli raz na kilka tygodni a kwitną jak głupie, bo chyba czują, że mają na karku nakaz eksmisji z odroczonym wykonaniem. Nie lubię storczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.05.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ... ... a my dalej w czarnej doopie Elutek ... nie przesadzaj ... to ja (jeszcze przez półtora roku) Oj, ... A kąpiesz storczyki co tydzień...? Je się kąpie...? Pytam, bo na storczykach się nie znam, a Babcia ma, może bym jej coś podpowiedziała. ... moje doniczki do storczyków mają specjalne otwory (jak zapewne zauważyłaś) ... "kąpiel" polega na zanurzeniu całych doniczek w wodzie na pięć minut raz w tygodniu ... zamiast podlewania ... kwitną nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.05.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Pawełek , a co ? przechodzisz na emeryturę i wracasz ? wracaj jak na Florydzie ogródek się ma w doniczkach, to u nas tyle ziemi leży, że tylko brać i siać ..... tyle rządów przeżyłam i co? jajco nic mi się nie zmienia ....a najgorzej to mam za tych 2 ostatnich bywa , że własnego męża oglądam przez godzinę na dzień, bo potem on zamyka oczy , ja zamykam ....a jak otwieram, to już Go nie widzę ......... Edytowane 11 Maja 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.05.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 emerturka bliziutko ... nie ma jednak żadnej opcji powrotu do Polski ... tutaj gdzie jesteśmy nam dobrze ... no i klimat w sam raz dla emerytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2015 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jakbym na FL miała mieć emeryturę, to chyba też bym niekoniecznie do PL chciała wracać. Zwłaszcza, jeśli całe moje wszystko z dzieckiem związane byłoby TAM. Sama zastanawiam się mocno z Sołtysem, czy by na stare lata nie wyjechać z tego pieprzonego kraju. Np. w Portugalii mogłoby być tanio i miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Piekne widoczki Cheffie, ale storczyki pobiły u mnie wszystko, ja je uwielbiam, one mnie niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.05.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 a wiesz Pawełku , że Miami tylko 2 metry brakuje , żeby znaleźć się pod wodą już teraz wylewa studzienkami ....tak w naszym Świecie Wiedzy napisali to ja nie wiem, czy dla emeryta to nie za mokra przystań i dzięki za pomysła w jednym miejscu za dużo i za gęsto nasadziłam iglaków ...wtedy nie wiedziałam, że one rosną :wiggle:chyba ...........jak już przejdą same siebie , to ich na bonzaje poprzemieniam bo rozstać się z nimi nie rozstanę , nie mam tej oprawczej natury jak niektórzy , że raz sadzą a raz wykopują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.05.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 no to nie pozostaje mnie nic innego jak zostać "podwodnym emerytem" ps - do Miami mam cztery godziny jazdy na Południe ... i nawet dla mnie tam troszkę latem za ciepło ... zimą to mogę nawet na Key West Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.05.2015 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Piekne widoczki Cheffie, ale storczyki pobiły u mnie wszystko, ja je uwielbiam, one mnie niekoniecznie poczochraj po listkach ... polubią na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts