Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się ogromnie, chociaż przyznaję, że zdziwił mnie taki wynik z historii - Synek jest naprawdę dobry z tego. :o

Podobno historia jest uznawana za najtrudniejszy egzamin z maturalnych rozszerzonych ze względu na ogrom i szczegółowość zagadnień. No nie wiem, a matematyka to nic? :o

Jakby nie było, myslę, że uczelnia przyjmie go z otwartymi ramionami, a o to w końcu chodziło. :D 8)

Wzięłam się już za angielski z młodszym. :roll:

Gratulacje Depesiu moje serdeczne :lol:

Możesz być dumna z syna :lol:

I nie martw się, na pewno sobie radę da a ostrożność w jego głosie to tylko na plus, bo jakby tak od razu ćwierkał, że wszystko super i rewelacja to by podejrzane było, a tak widać, że chłopak rozsądny jest :D

A młodszego wyszkolisz i znowu będziesz przeżywać :roll: :wink:

Wim, wiem, teraz bez języka to trudno jest a przynajmniej otworzysz przed nim kolejne drzwi, które dadzą mu szanse na godne życie :lol:

Ściskam Cię gorąco :D :D

Gratuluję zdolnego syna

A do jakiego chodził liceum w Poznaniu? (wnioskuję że w Poznaniu bo na dole Poznań napisany , ale nie wiem czy dobrze wnioskuję :roll: )Moja córka teraz przenosi się do liceum w Poznaniu i robimy rozeznanie w szkołach

Gratuluję zdolnego syna

A do jakiego chodził liceum w Poznaniu? (wnioskuję że w Poznaniu bo na dole Poznań napisany , ale nie wiem czy dobrze wnioskuję :roll: )Moja córka teraz przenosi się do liceum w Poznaniu i robimy rozeznanie w szkołach

Źle wnioskujesz Verunia :)

Poznań to Okręgowa KOmisja Egzaminacyjna, która wydala świadectwo :)

No właśnie, tak, jak pisze Kasia. :lol:

Chodził do zwykłego prowincjonalnego liceum w 20-tysięcznym miasteczku u nas w Lubuskiem. :D

Dzięki, kochani, za gratki. :D

Cieszę się, że ma minimum na uniwerek. 8)

Musi jeszcze załatwić sobie dostęp do netu, maile są tańsze niż codzienne telefony. :wink:

Teraz trzeba to szybko przetłumaczyć i wysłać do Anglii. :roll: