Chef Paul 11.05.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Jakbym na FL miała mieć emeryturę, to chyba też bym niekoniecznie do PL chciała wracać. Zwłaszcza, jeśli całe moje wszystko z dzieckiem związane byłoby TAM. Sama zastanawiam się mocno z Sołtysem, czy by na stare lata nie wyjechać z tego pieprzonego kraju. Np. w Portugalii mogłoby być tanio i miło. ... coraz trudniej cokolwiek zmieniać ... zbudowaliśmy tutaj sobie w miarę spokojny i wygodny byt (niebawem przyjdzie czas "odcinania kuponów") ... nie jestem już " człowiekiem walki" ... zgnuśniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.05.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Depsinko chyba Ci właśnie deszczyk dochodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2015 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nie zgnuśniałeś. Uspokoiłeś się. bo masz to, czego Ci trzeba. Spokojny dom, niedaleko brzeg oceanu, ciepły klimat... Oj, muszę kończyć, grzmi jak cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2015 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 No i... Zagrzmiało może z 5 razy, powiało przez 10 minut, popadało przez 5 minut i poszło... Może jeszcze przyjdzie...? Bo my cały czas te zioła na zafoliowanych wałach sadzimy, bardzo by im się przydało, bo podlewanie w dołek nie równa się, nijak. Jużeśmy większe pół posadzili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Skoro większe pół siedzi to jest git;) Myślałąm, że i ja znguśniałam ale dzieki Depsi wiem teraz, że to tylko spokój .... Powoli jednak szykuję do pakowania walizek, w razie gdyby .... Hiszpania czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.05.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Fruń.Brazka:)Pięknych wrażeń DPS-ia,siłaczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Aaaa nieeee Prababko, ja to mówię w sensie wyborów prezydenckich .... no wiesz ... gdyby jedynie słuszny kandydat na D. wygrał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Uff, dopierośmy skończyli na dziś. Najgorsze jest to, że po raz puerwszy NAPRAWDĘ nie mam na kogo głosować. Nie chcę legitymizować Komorowskiego i jego partii, bo zawiedli, oszukali, stali się sprzedajni, zdradliwi i łapczywi, vide taśmy "Wprost". NIE WOLNO wybierać znowu ich przedstawiciela. I znowu - NIE WOLNO legitymizować w osobie Dudy panów Kaczyńskiego, Macierewicza, pani Fotygi i temu podobnych "geniuszy'. Chyba po raz pierwszy w życiu świadomie wybiorę pozostanie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.05.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Amen. Mam dokładnie te same myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.05.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Może jednak któreś zło jest mniejsze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.05.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Braza,nie pomyślałam o tym:))))Przymulona jestem ..wyborem:(Ile razy mam wybierać mniejsze zło?Ale chyba pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.05.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Ciekawe.. a wcześniej mieliście na kogo głosować? Przecież oni (politycy) wszyscy są tacy sami Taśmy wprost mnie nie ruszają. Kiedyś była dobra zasada - nie czytać cudzych pamiętników, bo można się dowiedzieć przykrych rzeczy. To, co mówili akurat ci politycy, mówią pewnie i inni. Może nawet bardziej cynicznie. Tylko akurat innych nikt nie miał interesu nagrywać. Nie mam zamiaru tego brać pod uwagę. bardziej mnie martwi, że nasze państwo staje się coraz bardziej opresyjne zamiast pomocne. Ale w tym trendzie maczają palce wszyscy po kolei. Co do prezydenta- nie ma on wielkiej władzy, ważne żeby jakoś wyglądał i za bardzo nie przeszkadzał. Duda będzie przeszkadzał, bo to taka partia, nie umieją nic stworzyć ale chętnie niszczą. wiec mi z nim nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.05.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 politycy to chyba taka nacja , co to jak dostanie koryto , to dostaje wilczych oczu .....pamiętam mój szok jak dowiedziałam się , że prawy Rokita zaczął swoje urzędowanie na stołku od remontu resortu , wymiany mebli, dywanów ...choć nie wymagały tego jeszcze..... a były to ciężkie czasy finansowo i od zwolnienia ciężarnej urzędniczki ...od tej pory ma u mnie wyjechane i niech niemce biją nigdy też nie zrozumiem jak można ogłosić najlepszym prezydentem od 89 faceta , który powiedział do starszego człowieka "spieprzaj dziadu" .....i oni twierdzą , że nie dzielą a z tą łapczywością urzędników i innymi przywarami , to się naród oswoił, bo ona jest od zarania dziejów pewnie połowa bierze w łapę ...także samo na uczelniach się trafiają i w gminach , powiatach......co nie wiecie o tym ? żeby nie patrzeć z bliska na Maciera i Kamińskiego ( który chodził do mojego liceum ) pójdę głosować na Komora , ale czy to da jakiś rezultat? wątpię .....zauważyłam zmianę w komentarzach , przedtem równo jechano po D, że myślałam - spoko, IV nie wróci .....a jak wygrał to jadą po K a może będzie tak , że to jest prysznic dla rządzących i w końcu usłyszą głos ludu ...i śmieszy mnie nagła miłość do Kukiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2015 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Nie taka nagła. Portal zmieleni.pl znany mi od lat, odkąd głosy zmielono. I niezalezna.pl. A dzisiaj mam słoneczko, jadę sobie na wycieczkę służbową i mam w nosie,o! Oejrzę sobie ładne agro, wczoraj też obejrzałam, goście dzisiaj przyjeżdżają na weekend, kupiłam sobie nową używaną lodówkę (bo nie ma zamrażalnika, takiej chciałam) i w ogóle. Jutro znowu zioła sadzimy. Pierwsza partia ogórków już posiana, kukurydza rośnie... Żeby tylko suszy nie było, to nie jest źle. I te zioła, i ogórki, i kukurydza to są ważniejsze niż wszyscy prezydenci tego świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.05.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Możebyśta o DUPACH porozmawiały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) Możebyśta o DUPACH porozmawiały... no i już nic nie godajom u mnie dzisiaj ze 5 godzin polało a i zrobiłech se wałeczek ..... wałeczusiek, albo i jeszcze mniejszy wałek Edytowane 14 Maja 2015 przez jamles wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ... a i zrobiłech se wałeczek ..... wałeczusiek, albo i jeszcze mniejszy wałek wałeniek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jamles, gdzieś Ty ten wałeczek sobie zrobił, no bo chyba nie na brzuchu????? W sprawie tych cudownych tasm mam identyczne zdanie, jak Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Możebyśta o DUPACH porozmawiały... no i już nic nie godajom co wy macie z tymi dupami???? a tak na marginie to rozmowa o polityce przeciez tez do dupy, ewentualnie mozna ja miec jeszcze (te polityke) w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 jeeeeeeeeeeee jak o dupach padło to się TAR-cia znalazła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts