Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Oooo, Tarcia, wszelki duch! :D

Miło cię znowu widzieć! :hug:

U nas się ostatnio za dużo dzieje. :sick:

Człowiek ma nadzieję na spokojny dzień, a tu parę telefonów i... koniec spokojnego dnia.

Ale to dobrze, jak są dodatkowi goście, przynajmniej coś się zarobi i w ogóle!

Sołtysa tak przycisnęłam do ściany, że musiał dzisiaj mi przepalić ździebko w sypialni. Zimno!

I tak jutro nie ma to tamto, trzeba wracać do roboty na polu...

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja lubię świntuszyć :rolleyes::D........dlatego wrócę jeszcze do tematu o DUPACH ;)

zaczęło się :bash: jeszcze nie wygrali, a już pamięcą :bash: znaleźli dom urodzenia , teraz poszukują wychodka, w którym pierwszy raz zrobił kakę ...."bolesne, że dotąd takiego miejsca pamięci w Warszawie nie było, mimo że w kraju jest ich wiele "....brat brata wskazał w krótkim wystąpieniu na potrzebę tworzenia miejsc upamiętniających także w innych częściach Warszawy z nim związanych .......:o

i tym optymistycznym akcentem otwieram nowy rozdział w życiu narodu ....a ja zaszywam się w moim siedlisku :) i skupię się na walce z sarenkami , które mi zjadają co noc jedną roślinkę iglastą :mad:.....na wybory się nie udam , walę to :)

byłam wczoraj w europejskim lumpeksie :rolleyes: i nabyłam maleńką amforę DSC_0231.jpg małe a cieszy :) Depsia , na sygnaturce ma AURORA ...mówi Ci to coś

No ja nie wiem, czego Wy nie kumacie.

Wkurzona jest, że brat K. już koniecznie chce upamiętniać swego bliźniaka, dom urodzenia już prawie wyświęcili, jeszcze szukają wychodka... :rotfl:

I jeszcze w innych kilku miejscach w Wawie chcą upamiętnić, bo przecież to był największy człowiek naszego narodu, kuffa!!!

Niech się nie zdziwią, jak potem pewnego dnia te miejsca "upamiętnień" będą potraktowane przez normalną część narodu jak pomniki Lenina po '89!

A u nas piękny dzień, świeci słońce, i wreszcie udało się przyciąć naszego dęba.

Wielkie 4 konary trzeba było uciąć, bo zaczął pękać wzdłuż pnia i robiło się mało bezpiecznie, baliśmy się, że w czasie większego wiatru czy czegoś takiego dąb nam poleci jedną połową albo i obiema.

teraz dorwaliśmy panów z zarządu dróg, zapłaciliśmy i obcięli, co trzeba.

Bałagan przy tym niemiłosierny zrobili, no ale wybaczyłam im, bo jednak ten dąb przycięli.

Co do Aurory - takiej wytwórni nie znam, nie ma także takiej w moim bardzo dobrym leksykonie porcelany europejskiej.

Może to jednak być nazwa serii - zrów fotkę sygnatury i pokaż, byle jak najdokładniej, może wtedy uda się coś wykoncypować. :)

:rotfl:ja nie wiem , kto mnie tak nauczył pisać:rolleyes: musi stara szkoła , bo Depsia kuma ;)

mnie ciekawi czy zimnego LECHA też tablicą w Poznaniu uczczą ?

W PiS witają dzień słowami:

"Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica".

Edytowane przez relek