DPS 14.05.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Oooo, Tarcia, wszelki duch! Miło cię znowu widzieć! U nas się ostatnio za dużo dzieje. Człowiek ma nadzieję na spokojny dzień, a tu parę telefonów i... koniec spokojnego dnia. Ale to dobrze, jak są dodatkowi goście, przynajmniej coś się zarobi i w ogóle! Sołtysa tak przycisnęłam do ściany, że musiał dzisiaj mi przepalić ździebko w sypialni. Zimno! I tak jutro nie ma to tamto, trzeba wracać do roboty na polu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 to po przyciskaniu do ściany Sołtysa jeszcze Ci zimno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Co się dziwisz Wuśka, jakby Sołtysa do czego innego przycisnęła to od razu by się rozgrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ale do ściany też rozgrzać może:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Może... ale niewygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 no toteż bardziej rozgrzewa przez wzgląd na wysiłek włożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.05.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 znam lepsze sposoby na zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.05.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.05.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 i rozmowa zeszła na ............to za czym się Moose ckniło:o? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2015 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Czyżbyście świntuszyli bezczelnie?! W ciepłej sypialni jest przyjemniej i basta! Paskudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.05.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ja lubię świntuszyć ........dlatego wrócę jeszcze do tematu o DUPACH zaczęło się jeszcze nie wygrali, a już pamięcą znaleźli dom urodzenia , teraz poszukują wychodka, w którym pierwszy raz zrobił kakę ...."bolesne, że dotąd takiego miejsca pamięci w Warszawie nie było, mimo że w kraju jest ich wiele "....brat brata wskazał w krótkim wystąpieniu na potrzebę tworzenia miejsc upamiętniających także w innych częściach Warszawy z nim związanych ....... i tym optymistycznym akcentem otwieram nowy rozdział w życiu narodu ....a ja zaszywam się w moim siedlisku i skupię się na walce z sarenkami , które mi zjadają co noc jedną roślinkę iglastą .....na wybory się nie udam , walę to byłam wczoraj w europejskim lumpeksie i nabyłam maleńką amforę małe a cieszy Depsia , na sygnaturce ma AURORA ...mówi Ci to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Relcia, uwielbiam czytac Twoje skróty myślowe, to nic, że niczego z nich "nie kumam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.05.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Ufff... a myślałam, że to tylko ze mną coś nie tak:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 No ja nie wiem, czego Wy nie kumacie. Wkurzona jest, że brat K. już koniecznie chce upamiętniać swego bliźniaka, dom urodzenia już prawie wyświęcili, jeszcze szukają wychodka... I jeszcze w innych kilku miejscach w Wawie chcą upamiętnić, bo przecież to był największy człowiek naszego narodu, kuffa!!! Niech się nie zdziwią, jak potem pewnego dnia te miejsca "upamiętnień" będą potraktowane przez normalną część narodu jak pomniki Lenina po '89! A u nas piękny dzień, świeci słońce, i wreszcie udało się przyciąć naszego dęba. Wielkie 4 konary trzeba było uciąć, bo zaczął pękać wzdłuż pnia i robiło się mało bezpiecznie, baliśmy się, że w czasie większego wiatru czy czegoś takiego dąb nam poleci jedną połową albo i obiema. teraz dorwaliśmy panów z zarządu dróg, zapłaciliśmy i obcięli, co trzeba. Bałagan przy tym niemiłosierny zrobili, no ale wybaczyłam im, bo jednak ten dąb przycięli. Co do Aurory - takiej wytwórni nie znam, nie ma także takiej w moim bardzo dobrym leksykonie porcelany europejskiej. Może to jednak być nazwa serii - zrów fotkę sygnatury i pokaż, byle jak najdokładniej, może wtedy uda się coś wykoncypować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.05.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Aaaaa!!!Znaczy się za dużo niusów ze światka czyta:rolleyes: Osobiście pamiętam, tylko nie wiem czy się tym chwalić czy to raczej powód do wstydu, jak pomnik Dzierżyńskiego rozdupcali w Wawce na ichnim placu:rolleyes:... tym co go później Bankowym przezwali:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.05.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 A tych od dęba przyślij... topolę mi trza podskrzybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Na fejsie mi sie w oczy wlazło, proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.05.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.05.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 I śmieszno i straszno:evil: Ale jak se lud wybierze to tak będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.05.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) :rotfl:ja nie wiem , kto mnie tak nauczył pisać musi stara szkoła , bo Depsia kuma mnie ciekawi czy zimnego LECHA też tablicą w Poznaniu uczczą ? W PiS witają dzień słowami: "Niech Będzie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica". Edytowane 15 Maja 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts