Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyjedziesz do mnie i założymy sobie gospodarę tu zaraz za zachodnią granicą, co? :D

Niemce tylko czekają!

Wy się zajmiecie hodowlą, my polem i częścią gościnną. ;)

A na starość będziemy się zawzięcie kłócić wieczorami, grając w Chińczyka... :rotfl:

...jeśli wieczorami w chińczyka, to proszę mnie wpisać na listę :yes:

za to obiecuję, że w sprawie polityki, nie odezwę się ani słowem, żeby nie wiem co!

I żeby się tylko granice nie pomyliły, bo za tą,

do której kilometrami mierząc bliżej mam...to nie chcę...tfu, tfu na psa urok.

Relcia, o powitaniu nie słyszałam ... do teraz i obśmiałam się jak norka, musze to koniecznie zapamiętać!!! No nie dziwcie się, na przyszłość jak znalazł :D

Dołączam do Was na starość, byle dalej od tego dziwnego kraju!!! Mogę nawet siarczanu do basenu dolewac i aligatorom bajki na dobranoc opowiadać!

Po co hodować aligatory-one juz same na przystanki do ludzi wychodzą:)Tak dziś rano w tv mówili (no,że w Karolinie:))

W chińczyka na starośc?Ale tam zawsze było napisane-człowieku nie irytuj się:)Dalej tak jest?To jak się nie irytować?Czy ja zdążę zacząć grę?Zimnica i u Was?Dopłacam za gaz ,i dopłacam...:),a ogrodnicy sie śmieją:)

nie ogrodnicy a zimna Zośka :yes:.....zapaliłam Jej znicze a na odchodne powiedziałam - miej pieczę nade mną ....rano wstaję a dynia tak ładna , już 3 listki :mad:zmrożona na amen .....:sick:ja jej coś zapalę jeszcze :mad: niedoczekanie

Depesia wykup tam ziemie za tą granicą , my się dołożymy i założymy własne państwo staruszków - Chinaland :rolleyes:z zastrzeżeniem , że dziewic nie wpuszczamy

Edytowane przez relek

No ba!

Okazuje się, że będziemy mogli republikę hazardu założyć na starość! :D

To chyba wypada teraz znaleźć jakąś pojemną skarpetę i zacząć zapełniać. ;)

ja się piszę na brydża

mogę się dołączyć, ostatni raz grałam 10 lat temu :)

Ale w sumie i tak wszystko jedno, Alzheimer będzie udowadniał otępieniu i majaczeniu psychoorganicznemu co licytował :)

Czyli będzie całkiem wesoło! :lol2:

Jedni w brydża, inni w chińczyka, pozostali w kanastę!

Sołtys już zapowiedział, że będzie miał w ogrodzie oliveiras i figueiras i będzie się nimi zajadał...

O, w pokerka też mogę!

I w remika.

No jak nic wychodzi, że trzeba sobie zaplanować jakieś mini osiedle seniorów. ;)

Byle w dobrym miejscu, z opieką lekarską i sklepem i miejscami do spacerów.

No i żeby ciepło było!