DPS 16.05.2015 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 :rotfl: Muszę chyba czujna być, bo czasem mój wiedźmi kociołek domaga się łez dziewicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.05.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Z łez TEJ dziewicy to Ci może jakaś mieszanka wybuchowa się ukręcić Tu trzeba płakać!!! A nie se żarty robić!!! Już kiedyś byłam spakowana... udało się, mogłam ostać. Teraz to już naprawdę groźnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2015 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Przyjedziesz do mnie i założymy sobie gospodarę tu zaraz za zachodnią granicą, co? Niemce tylko czekają! Wy się zajmiecie hodowlą, my polem i częścią gościnną. A na starość będziemy się zawzięcie kłócić wieczorami, grając w Chińczyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Ja wolę do Czech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.05.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 mogę się zająć hodowlą aligatorów ... ale tutaj, na Florydzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.05.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 mogę się zająć hodowlą aligatorów ... ale tutaj, na Florydzie pod warunkiem, że przetestujesz siarczan żelaza w basenie hodowlanym .... szczegóły u Agdusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.05.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ...jeśli wieczorami w chińczyka, to proszę mnie wpisać na listę za to obiecuję, że w sprawie polityki, nie odezwę się ani słowem, żeby nie wiem co! I żeby się tylko granice nie pomyliły, bo za tą, do której kilometrami mierząc bliżej mam...to nie chcę...tfu, tfu na psa urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.05.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ... I żeby się tylko granice nie pomyliły .... musi być chińczyk bez nalewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.05.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 musi być chińczyk bez nalewek hm....tak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Relcia, o powitaniu nie słyszałam ... do teraz i obśmiałam się jak norka, musze to koniecznie zapamiętać!!! No nie dziwcie się, na przyszłość jak znalazł Dołączam do Was na starość, byle dalej od tego dziwnego kraju!!! Mogę nawet siarczanu do basenu dolewac i aligatorom bajki na dobranoc opowiadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.05.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 No właśnie, jak przeczytałam o aligatorach, to mi się Agdusiowe leje krasowe przypomniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.05.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Po co hodować aligatory-one juz same na przystanki do ludzi wychodzą:)Tak dziś rano w tv mówili (no,że w Karolinie:)) W chińczyka na starośc?Ale tam zawsze było napisane-człowieku nie irytuj się:)Dalej tak jest?To jak się nie irytować?Czy ja zdążę zacząć grę?Zimnica i u Was?Dopłacam za gaz ,i dopłacam...,a ogrodnicy sie śmieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.05.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) nie ogrodnicy a zimna Zośka .....zapaliłam Jej znicze a na odchodne powiedziałam - miej pieczę nade mną ....rano wstaję a dynia tak ładna , już 3 listki :mad:zmrożona na amen .....:sick:ja jej coś zapalę jeszcze niedoczekanie Depesia wykup tam ziemie za tą granicą , my się dołożymy i założymy własne państwo staruszków - Chinaland :rolleyes:z zastrzeżeniem , że dziewic nie wpuszczamy Edytowane 16 Maja 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 u nas cieplo, zimna Z. nas oszczedzila, ale my wiemy dlaczego i nic jej nie palilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 No ba! Okazuje się, że będziemy mogli republikę hazardu założyć na starość! To chyba wypada teraz znaleźć jakąś pojemną skarpetę i zacząć zapełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.05.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ja się piszę na brydża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.05.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ja się piszę na brydża mogę się dołączyć, ostatni raz grałam 10 lat temu Ale w sumie i tak wszystko jedno, Alzheimer będzie udowadniał otępieniu i majaczeniu psychoorganicznemu co licytował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Czyli będzie całkiem wesoło! Jedni w brydża, inni w chińczyka, pozostali w kanastę! Sołtys już zapowiedział, że będzie miał w ogrodzie oliveiras i figueiras i będzie się nimi zajadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.05.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Ja to bym w pokerka:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2015 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 O, w pokerka też mogę! I w remika. No jak nic wychodzi, że trzeba sobie zaplanować jakieś mini osiedle seniorów. Byle w dobrym miejscu, z opieką lekarską i sklepem i miejscami do spacerów. No i żeby ciepło było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts