Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

w szpilkach tyż były :rolleyes: ale to było nie trafione, bo tam kamienne ścieżki :p

ale mnie chodziło o to, że siedząc sobie na ławeczce zaczęłam się przyglądać przechodzącym i taka myśl mnie naszła, że ani razu mnie nie dopadła babska zazdrość ;) - ale fajny ciuch , fajnie ubrana :rolleyes:.......no coś w tym jest :confused:

......a w tym czasie kuzynka wróciła z czterodniowego wypadu na wino do Mediolanu i pokazała na zdjęciach jakie 3 sukieneczki sobie kupiła (jedna za 100 euro wizytowa i dwie letnie tańsze ) ...no tego jej zazdrościłam :wiggle:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O matko, wróciłam...

Ale ledwie żyję, bardzo jestem zmęczona.

Jutro się przywlokę, bardziej myśląca będę. ;)

Faktycznie PADAŁO!!!

Boszszsz, jakie szczęście!

Zwłaszcza, że wczoraj tuż przy naszym polu mocno palił się lasd, jeszcze chwila i poszłoby po polu po tym suszu, spaliłoby się wszystko. :o

Na szczęście 7 zastępów straży pożarnej i samolot gaśniczy dali radę po kilku godzinach.

Zdjęcia na fb wrzuciłam, tutaj już mi nie chcą wejść.

NARESZCIE!!!:mad:

:hug::hug::hug:

A Ty wiesz, że od powrotu od Was padało raz, w poprzednią sobotę, 10 minut, 1 (!!!) milimetr!!!

Wczoraj dosłownie pokropiło, nawet bruku całego nie zamoczyło! Jak dla mnie to już jest katasrofa:(

Powyżej 30 już było i na koniec tygodnia tyle samo wróżą... :confused:

O rany, to prawdziwa katastrofa... :confused:

Mimo wszystko mam nadzieję, że popada i u Was, oby, oby... :hug: :hug: :hug:

U nas dzisiaj też pokropiło, tak przez kilka minut zwilżało rosą drobniutką.

Bardzo, bardzo Wam porządnego deszczu życzę! :hug:

U nas dziś 15... chłodnawo :rolleyes:

Nieeee, 15 to nie, ale przyjemnie, chyba jakieś 21-22*C, a najważniejsze - bez palącego słońca i suszącego wiatru. :)

U mnie też chłodnawo ... za to ani kropli deszczu. Chyba faktycznie grozi nam susza ... niedobrze...

Fajnie, że jesteś:)

Kurczę, też się cieszę, że jestem! :lol:

nio :D

no dobrze, że wróciłaś w końcu , bo ja się teraz będę leczyć u Ciebie :lol2: po tej maści na V to ja już chodzę:hug:

Nooo, kochana, jeszcze tylko odrobinę i zostanę forumową znachorką, a Ewa mnie z kołkiem jakim pogoni za szamaństwo! :lol2:

Ale cieszę się bardzo, że maść pomogła. :hug:

Relek,chodzisz po maści?nie za ślisko???:)

DPS-ia,dobrze,że już wróciłaś:)A z tym lasem,to dużo nas ma blisko do lasu,kurka...

Oj, żebyś wiedziała, Prababko, to takie niebezpieczne!

Jakiś bezmózg wywala butelkę albo peta z samochodu i nieszczęście gotowe.

Nogi z dupy bym powyrywała! :mad:

Całe szczęście, że samolot gaśniczy i strażacy powstrzymali dużo większy pożar.

Mam nową kotunię!

Śliczną maleńką trikolorkę od sąsiadów!

I malutka jest odważna jak maleńki lew!

Dostała kartonik, podoba jej się, bo ze swoją mamą też mieszkała w wyścielonym kartoniku.

I wcale nikogo się nie boi.

Ze 100 razy zamordowała zabawkową myszkę, nauczyła moresu wiuwającą jej przed noskiem packę na muchy i znowu najspokojniej w świecie poszła spać!

Charakterny maleńtas z niej, oj, będzie wesoło...

To idź potupać na fejsa. :p

Uff, zrobiłam goudę (będę jednaj potrzebować na warsztatach serowarskich u nas, żeby pokazać, jak się parafinuje), zrobiłam ricottę, konfiturę różaną z płatków, ułożyłam do suszenia kwiaty czarnego bzu i jeszcze zaopiekowałam małą kotę.

Mała jest wyjątkowo energiczna i niestrachliwa.

Jakiś pomysł na imię dla niej? :)

Żeby odzwierciedlało jej energię i urodę.

Bo ślicznościowa jest! :cool: