relek 03.06.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 w szpilkach tyż były ale to było nie trafione, bo tam kamienne ścieżki ale mnie chodziło o to, że siedząc sobie na ławeczce zaczęłam się przyglądać przechodzącym i taka myśl mnie naszła, że ani razu mnie nie dopadła babska zazdrość - ale fajny ciuch , fajnie ubrana .......no coś w tym jest ......a w tym czasie kuzynka wróciła z czterodniowego wypadu na wino do Mediolanu i pokazała na zdjęciach jakie 3 sukieneczki sobie kupiła (jedna za 100 euro wizytowa i dwie letnie tańsze ) ...no tego jej zazdrościłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Byłam w Biedronce, za późno jednak do mnie dotarło to zamówienie na wino ... Impreza plenerowa ma inne wymagania niż uroczysty wieczór ale faktem jest też i to, że pewna elegancja zamiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2015 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Deeeeepsia wraaaacaaaaaj!!!!!! PADA!!!! U Ciebie:bash: dobre i to:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 O matko, wróciłam... Ale ledwie żyję, bardzo jestem zmęczona. Jutro się przywlokę, bardziej myśląca będę. Faktycznie PADAŁO!!! Boszszsz, jakie szczęście! Zwłaszcza, że wczoraj tuż przy naszym polu mocno palił się lasd, jeszcze chwila i poszłoby po polu po tym suszu, spaliłoby się wszystko. Na szczęście 7 zastępów straży pożarnej i samolot gaśniczy dali radę po kilku godzinach. Zdjęcia na fb wrzuciłam, tutaj już mi nie chcą wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 NARESZCIE!!! :hug: A Ty wiesz, że od powrotu od Was padało raz, w poprzednią sobotę, 10 minut, 1 (!!!) milimetr!!! Wczoraj dosłownie pokropiło, nawet bruku całego nie zamoczyło! Jak dla mnie to już jest katasrofa:( Powyżej 30 już było i na koniec tygodnia tyle samo wróżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 U nas dziś 15... chłodnawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 U mnie też chłodnawo ... za to ani kropli deszczu. Chyba faktycznie grozi nam susza ... niedobrze... Fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.06.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 nio no dobrze, że wróciłaś w końcu , bo ja się teraz będę leczyć u Ciebie po tej maści na V to ja już chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.06.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Relek,chodzisz po maści?nie za ślisko??? DPS-ia,dobrze,że już wróciłaś:)A z tym lasem,to dużo nas ma blisko do lasu,kurka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Przestańcie krakać z tym lasem ... przypominam, że ja w nim mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2015 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 NARESZCIE!!! :hug: A Ty wiesz, że od powrotu od Was padało raz, w poprzednią sobotę, 10 minut, 1 (!!!) milimetr!!! Wczoraj dosłownie pokropiło, nawet bruku całego nie zamoczyło! Jak dla mnie to już jest katasrofa:( Powyżej 30 już było i na koniec tygodnia tyle samo wróżą... O rany, to prawdziwa katastrofa... Mimo wszystko mam nadzieję, że popada i u Was, oby, oby... :hug: U nas dzisiaj też pokropiło, tak przez kilka minut zwilżało rosą drobniutką. Bardzo, bardzo Wam porządnego deszczu życzę! U nas dziś 15... chłodnawo Nieeee, 15 to nie, ale przyjemnie, chyba jakieś 21-22*C, a najważniejsze - bez palącego słońca i suszącego wiatru. U mnie też chłodnawo ... za to ani kropli deszczu. Chyba faktycznie grozi nam susza ... niedobrze... Fajnie, że jesteś Kurczę, też się cieszę, że jestem! nio no dobrze, że wróciłaś w końcu , bo ja się teraz będę leczyć u Ciebie po tej maści na V to ja już chodzę Nooo, kochana, jeszcze tylko odrobinę i zostanę forumową znachorką, a Ewa mnie z kołkiem jakim pogoni za szamaństwo! Ale cieszę się bardzo, że maść pomogła. Relek,chodzisz po maści?nie za ślisko??? DPS-ia,dobrze,że już wróciłaś:)A z tym lasem,to dużo nas ma blisko do lasu,kurka... Oj, żebyś wiedziała, Prababko, to takie niebezpieczne! Jakiś bezmózg wywala butelkę albo peta z samochodu i nieszczęście gotowe. Nogi z dupy bym powyrywała! Całe szczęście, że samolot gaśniczy i strażacy powstrzymali dużo większy pożar. Mam nową kotunię! Śliczną maleńką trikolorkę od sąsiadów! I malutka jest odważna jak maleńki lew! Dostała kartonik, podoba jej się, bo ze swoją mamą też mieszkała w wyścielonym kartoniku. I wcale nikogo się nie boi. Ze 100 razy zamordowała zabawkową myszkę, nauczyła moresu wiuwającą jej przed noskiem packę na muchy i znowu najspokojniej w świecie poszła spać! Charakterny maleńtas z niej, oj, będzie wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Chyba jak śpi, bo jak nie spi to jak owsik, jedna smuga na zdjęciu by wyszła. Jutro spróbuję smarkacza dorwać z aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Żądam fotosów również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Fajnie masz, że masz kota. Albo kot ma ciebie? Czasem mam ochotę, ale przez uczulenie Zuzy to wykluczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.06.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Zaraz zacznę tupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 To idź potupać na fejsa. Uff, zrobiłam goudę (będę jednaj potrzebować na warsztatach serowarskich u nas, żeby pokazać, jak się parafinuje), zrobiłam ricottę, konfiturę różaną z płatków, ułożyłam do suszenia kwiaty czarnego bzu i jeszcze zaopiekowałam małą kotę. Mała jest wyjątkowo energiczna i niestrachliwa. Jakiś pomysł na imię dla niej? Żeby odzwierciedlało jej energię i urodę. Bo ślicznościowa jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.06.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Śliczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.06.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Byłam, widziałam... Trikota fajne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.06.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts