Zochna 09.06.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Byłam, widziałam... Trikota fajne!!! Ricotta to dobre imię wobec takich okoliczności przyrody . śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Też mi się Frosiowa propozycja podoba. I dziękować w imieniu koty za komplementa, na pewno się ucieszy, jak jej przekażę. Pędzę truskawki zaraz robić, 25 kg do przerobienia, mus się spieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.06.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ja mam 0,5 kilo... zrobię moos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.06.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ja kupię kilo.i trochę zjem i dostanę ...uczulenia:)Ale,co tam,toż to sezon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.06.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 truskawek mam pół kilo ... wrzucę zgrillowane do sałaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2015 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Zgriullowane?! Fotkie poproszę i info - jak to smakuje? JAK ZGRILLOWAĆ TRUSKAWKI?! Moje odszypułkowane, umyte, mrugają już w garach na kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.06.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Moje juz wypite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 A ja chwilowo mam dosyć truskawek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2015 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ja mam dosyć ich robienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.06.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ja mam własne. Nie dają uczulenia piliśmy z jogurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.06.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ja nie mam dość... żrę w ilościach ponadnormatywnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.06.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 .......i ja miałam pół kila i rzuciłam na kluchy ( podobno genialne na wszystko ...nawet odkwaszanie ) jak mnie przyniesie dobry człowiek , to zrobię frużelinę panienka kota ma charakter wymalowany na pyszczku Diabolina winna się nazywać Piękna i diaboliczna moja Ola ( Jola Olcia Olesia Olinka )właśnie mi rozharatała pół ręki , bo pieliłam kwiatki ....no jakaż zabawa była w łapaniu pańci na ząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.06.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Zgriullowane?! Fotkie poproszę i info - jak to smakuje? JAK ZGRILLOWAĆ TRUSKAWKI?! Moje odszypułkowane, umyte, mrugają już w garach na kuchni. fotki brak ... Ciemiężycielka "wciungła" sałatę przed foceniem (zrobię następnym razom) robi się "normalnie" mam specjalną tackę na warzywa i owoce (ale można również na podziurawionej widelcem aluminiowej), należy leciutko przesmarować tackę olejem z pestek winogron (można rzepakowym) i grillować pośrednio aż "puszczą sok" ... do deserów możemy posypać brązowym cukrem - ładnie się skarmelizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2015 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Matko, kurde, cholercia - chyba wypróbuję, bom takich dziwów jeszcze nie słyszała nawet, nie wspominając o jedzeniu! Serowy weekend przed nami, będziemy warzyć sery z kursantami, może dałoby się jakiś fajny przepis ze srem wymyślić...? Takim np. typu feta albo ziołowym jak ricotta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ricottę to ja tylko na słodko lubiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Ja nie mam dość... żrę w ilościach ponadnormatywnych ja tez na razie kupne ale powoli moje wlasne dojrzewaja, tylko zanim dojde do krzaczka to juz truskawa znajduje sie w sprytnym pychu duzego bialasa, przepieknie opanowal sztuke obrywania truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2015 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Kurczę, nie wiem, jak te Wasze pieseły ponauczały się jeść warzywa i owoce, fajnie tak... Karuś nie ruszy niczego, będzie pluł, jak mu się w garze przemyci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 u mnie tylko duzy bialy je gotowana marchewke, pietruszke, selera lubi jablka, truskawki (winogron oczywiscie mu nie dajemy) a maly bialy tez chce ale jak mu sie podsunie to ze wstretem sie odwraca obrazony na takie byle co, dziwadlo a kore z rabat to jak czipsy wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.06.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Gruby nic poza karmą i mięchem do pyska nie bierze... warzywka czasem w zupie przemycam i karmę polewam a owocki są błeee:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Moja Kaja jadła WSZYSTKIE owoce, na maliny i truskawki nie mieliśmy szans! Większość warzyw w każdej postaci... CC są zdecydowanie mięsożerne... a! I bułko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.