DPS 11.06.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Czyli że znaczy się wychodzi, że Karo to mięsożerca i tyle... Ze wstrętem odwraca głowę od każdego warzywka i owocka. Maliniak jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 bułko i grzanko to chyba sa wszystkie:lol2:ooo maliny tez lubia. a winogron im nie daje, bo sa toksyczne i niebezpieczne dla psow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 moja ruda za marchewkę i jabłko da się zabić, sałatę w każdej ilości pożre no i pomidora też jak się dorwie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.06.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 o matki, dziwne te psy Luna kiedyś zrywała z krzaczka maliny, ale jak była mała. Teraz już od dawna nie. I dobrze, w końcu co nam będzie maliny wyżerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2015 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Mała kota - Rikota też śmieszna. Surowy kurczaczek - pyszny, gotowany - no ostatecznie, ale co innego - fuuuuuuj! I nie będzie jadła cały dzień nawet, aż dostanie to, czego chce. Właśnie nam znowu podlało, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Właśnie nam znowu podlało, super! szczęściara .... szlauch i giskany już mnie wkur...zają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.06.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Matko, przepis ze srem Ja na wszelki wypadek dziękuję, nie! Jakoś Pawła przepisy wydają mi się bezpieczniejsze.... Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Mirek_Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 O psach i ich preferencjach kulinarnych nie pogadam, ale dzień dobry z przyjemnością powiem BRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.06.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 u mnie burza dookoła i leje ...jak miło Olesia w podskokach wracała do domka a mokra i tylko 5 minut dała radę wytrzymać na rękach ze strachu i w ręczniku ......dalej poszło fukanko i gryzonko ...podłe dzikie norweskie leśne zwierze:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Malcia zapsij się i pogadasz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 No aż tak mnie nie pogięło By mieć piesa to trzeba być odpowiedzialnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Oooo, Malusia! CZEŚĆ!!! :hug: Mam nadzieję, że mam ten własciwy numer. Chyba po niedzieli sprawdzę, bo teraz też jestem zarobiona, zadek na zakrętach widzę i w ogóle. Ale suszy chwilowo nie ma i to mi wynagradza wszystko! Mirek - a poczemu Ty się boisz ze srem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.06.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ogólnie nieznanego się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.06.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Ale suszy chwilowo nie ma i to mi wynagradza wszystko! Znaczy się dobrze się będzie sadziło Wczoraj odkryłam zagajnik małych kłujących berberysowych bździnek. Kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 hmm, sery, różne różniste są doskonałym dodatkiem prawie do wszystkiego ... ... czy potrzeba Tobie Anetko czegoś bardzo specyficznego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Ogarnęłam temat deserem z ricotty, z orzechami, suszonymi owocami, pestkami, polane miodem.Bardzo smakowało, więcem zadowolona, choć zmęczona okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.06.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 No!!! Mówiłam, że NA SŁODKO!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Ogarnęłam temat deserem z ricotty, z orzechami, suszonymi owocami, pestkami, polane miodem. Bardzo smakowało, więcem zadowolona, choć zmęczona okrutnie. twaróg z jagodami i miodem ... jakbym Ciemiężycielkę widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2015 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 To NIE TWARÓG! I smakowało, a to najważniejsze! Zaraz idę jeszcze ogarnąć do końca po wczorajszym dniu, dzisiaj jeszcze jeden serek kursanty zrobią po śniadaniu i uff! kończymy warsztaty. Z warsztatami zawsze tak jak z gośćmi w domu, zwłaszcza z ciociami. Człowiek cieszy się, jak przyjeżdżają i jeszcze bardziej cieszy się, jak wyjeżdżają. Bardzo fajne warsztaty były, ogarnęliśmy w tym samym czasie pobyt kilkunastoosobowej grupy z Niemiec i ognisko z nimi (Sołtys wykazał się znakomicie), dzisiaj kończymy warsztaty i... padamy na nos. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Ja się przywitam jak narazie, z serów to tylko tradycyjnie żółte ostre i od czasu do czasu twarożek ze szczypiorkiem!Moje gnidy kochaja marchewkę, ogórki świeże a młoda gnida wyżarła mi wszystkie rzodkiewki z grządki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts