Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pawełku - no wychodzi, że i Ty musisz jakieś tańce - deszczowańce wykonać.

Dokoła u Was takie burze i ulewy, a Wy sucho macie... :confused:

pogrzmiało, ... popierdziało, ... i nad Atlantyk odleciało :(

... ani kropelka od 2 tygodni, przy temp 35 w dzień i 25 w nocy :(

... turyści się cieszą ... lato

Od dwóch tygodni? U nas co prawda upałów nie ma, ale dzisiaj pierwszy raz solidnie padało od... qrde chyba gdzieś od marca... chociaż i w marcu jakoś szczególnych ulew nie pamiętam. Pod dużymi drzewami padało ostatnio jesienią:( Nawet dzisiaj ledwie przebiło się kilkoma kroplami pod naszymi jesionami...

Ja tylko mam nadzieję, że Arctisia doczeka się w końcu porządnego deszczu, im szybciej, tym lepiej!

Ja się DOMAGAM, a nawet żądam deszczu dla Arctisi! :mad:

Uff, zmęczyłam się dzisiaj, chyba zaraz zalegnę z tępym wzrokiem i pilotem w ręku.

weekendowo tez troche popadalo, nie na tyle duzo jednak bym czula sie ustaysfakcjonowana:cool: a pogoda fajna. cieplo, od czasu do czasu slonce, troche deszczu i znowu slonce. wczoraj caly dzien sloneczny a padac zaczelo po 22. w miedzyczasie tez cos pokropilo ale czy ja z cukru jestem? posadzilam pare skarbow korzystajac z okazji nawilżonego gruntu. dobrze jest :D moja stacja meteo jeszcze na dzis zapowiada pochmurno z opadami deszczu ale wyglada ze od jutra pojutrza znowu slonce do nas wroci. w sumie dobrze, weekend moglby byc sloneczny, mam pranie do wysuszenia ;)