DPS 21.06.2015 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Arctiś, no co ja mam Ci powiedzieć, kochana... :hug: Doskonale Cię rozumiem, bo to naprawdę katastrofa jest. Niech przyjdzie już ten deszcz do Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 u mnie również sucho ... że szluchem muszę ganiać ... a wszędzie dookoła leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 U nas podlało!!! Nie wiem Depsinko co za czary żeś odstawiła:hug:, ale naprawdę podlało, ponad cm deszczu spadło!!! To tyle co przez ostatnie trzy miesiące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jeszcze jutro powinno się Wam trafić! Oby jak najwięcej, bo mnie już tu normalnie pięty bolą od tańczenia tańca deszczu dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pawełku - no wychodzi, że i Ty musisz jakieś tańce - deszczowańce wykonać. Dokoła u Was takie burze i ulewy, a Wy sucho macie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Pawełku - no wychodzi, że i Ty musisz jakieś tańce - deszczowańce wykonać. Dokoła u Was takie burze i ulewy, a Wy sucho macie... pogrzmiało, ... popierdziało, ... i nad Atlantyk odleciało ... ani kropelka od 2 tygodni, przy temp 35 w dzień i 25 w nocy ... turyści się cieszą ... lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Lało rano... potem piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Od dwóch tygodni? U nas co prawda upałów nie ma, ale dzisiaj pierwszy raz solidnie padało od... qrde chyba gdzieś od marca... chociaż i w marcu jakoś szczególnych ulew nie pamiętam. Pod dużymi drzewami padało ostatnio jesienią Nawet dzisiaj ledwie przebiło się kilkoma kroplami pod naszymi jesionami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 se leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 pogrzmiało, ... popierdziało, ... i nad Atlantyk odleciało ... Ot poeta .... U mnie leje od tygodnia, z przerwami i owszem ale krótkimi. Truskawki nie mają czasu dojrzeć, słoneczka za mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ech jak to durnowato podzielone u nas pada często i długo już za słonkiem tęskno a inni płaczą za deszczem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2015 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ja tylko mam nadzieję, że Arctisia doczeka się w końcu porządnego deszczu, im szybciej, tym lepiej! Ja się DOMAGAM, a nawet żądam deszczu dla Arctisi! Uff, zmęczyłam się dzisiaj, chyba zaraz zalegnę z tępym wzrokiem i pilotem w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ja z całego serducha mój deszczyk ślę Arctisi:hug: i każdemu komu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.06.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Kisiło się cały dzień ale deszczu nie było i dobrze, bo mnie go nie trzeba Cały ewentualny urobek deszczowy ceduję na Arcti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 leje całe rano, we wsi w sklepie słońca nie mieli, podobno jutro będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 u nas dzis pieknie cala nocke padalo mocno intensywnie a rano w kapciach wylazlam na ogrod i widac, ze trawsko wszystko juz wypilo. nasze piachy kazda ilosc wchlona, za to zielono znowu sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Sobota - leje Niedziela- pada Poniedziałek -leje Pogoda jak w listopadzie Rośliny zadowolone, ślimaki zadowolone, budowlańcy wkurzeni, ja zirytowana Równowaga w przyrodzie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 weekendowo tez troche popadalo, nie na tyle duzo jednak bym czula sie ustaysfakcjonowana:cool: a pogoda fajna. cieplo, od czasu do czasu slonce, troche deszczu i znowu slonce. wczoraj caly dzien sloneczny a padac zaczelo po 22. w miedzyczasie tez cos pokropilo ale czy ja z cukru jestem? posadzilam pare skarbow korzystajac z okazji nawilżonego gruntu. dobrze jest moja stacja meteo jeszcze na dzis zapowiada pochmurno z opadami deszczu ale wyglada ze od jutra pojutrza znowu slonce do nas wroci. w sumie dobrze, weekend moglby byc sloneczny, mam pranie do wysuszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 U mnie na weekend impreza plenerowa zaplanowana, jak będzie padać to dramat :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 no to potrzymam by nie padalo zawsze mozesz przeniesc do nas te impre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts