malka 23.06.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Uwierz , nie chcesz planowane jest ok 40 osób i to raczej wersal nie będzie więc potrzymaj by u nas nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 potrzymam, fajnie ze uwazasz mnie za wersal :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nie, no tego nie powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 U mnie jak u Malki .... nota bene, fajnie, że jesteś ... i juz mnie nudzi ten deszcz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.06.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Czeeeee Brazula Stęskniłam się bardzo, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ciągle pada po ulicach chodzą sami mokrzy ludzie:( tylko czemu nie tam gdzie ludzie płaczą za deszczem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ciągle pada... Nasturcje na deszczu mokną... a człowieki nie z cukru i jeszcze nikogo czerwcowy deszczyk nie zabił U nas też popadało... może jeszcze padać, mi tam nie przeszkadza, każdą ilość przyjmę nawet na głowę jak trza będzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 23.06.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Niech Wam pada,ale czemu u mnie jak w listopadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Czeeeee Brazula Stęskniłam się bardzo, wiesz Kiedyś w końcu musiałaś ... no takie dżunglowe prawo Forum U mnie tez pada od wczoraj to juz nieprzerwanie ... mogłoby przestać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Ja tam nie marudzę, choć i u nas pada. Na widok deszczu zawsze się cieszę. Dzisiaj też padało i bardzo dobrze! Ha! Mamy wreszcie nowiuśką wirówkę do mleka, jaką piękną śmietankę robi! :D Sołtys przywiózł dzisiaj 40 l mleka. Mamy 1 l znakomitej śmietany, ponad kilogram fety, 8 gomułek goudy i jakieś 80 dag ricotty. Wszystko kosztowało nas 30 zł, bo mleko po 1,50 zł. No i podpuszczka i kultury bakteryjne, w sumie może wyjdzie 32-33 zł. Zadowolona jestem jak 150! Mamy doskonałe prawdziwe jedzenie za jakąś śmieszną kwotę, trzeba tylko trochę popracować i zrobić je. Suuperrrrrr!!!! Malusia - jakże miło, że zajrzałas i do mnie, witaj, kochana! Jeszcze ino Maxi brak. Zmęczeniśmy, ale BARDZO zadowoleni, serki pyszne, goście dopisują, w polu rośnie... Żyć, nie umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 znowu wyjdzie zem czepialska ale holender nijak mi nie wychodzi ze 40x1,5 to 30 raczej 60. a wirowki do kosztow nie wliczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.06.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Malusia - jakże miło, że zajrzałas i do mnie, witaj, kochana! Jeszcze ino Maxi brak. Zmęczeniśmy, ale BARDZO zadowoleni, serki pyszne, goście dopisują, w polu rośnie... Żyć, nie umierać! Jestem jestem tylko jakaś taka niegaduła ze mnie:lol2: Za to z wielką przyjemnością Was czytam:D U nas dzisiaj też cały dzień padało. Nie żeby mi to przeszkadzało, wręcz przeciwnie, pięknie wszystko rośnie i w ogóle , ale zimnawo się zrobiło i nieprzyjemnie, że w kominku napaliłam. W czerwcu..... kominek.....Koniec świata Pani Popiołkowa;) Tych mlecznych rozkoszy Ci zazdroszczę. Pamiętam jak Babcia pyszne masełko i twarożek robiła. Taki świeży wiejski chlebuś z masłem i twarożkiem ze szczypiorkiem .... Mniaaaam Idę coś zjeść, głodnam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Tez zgłodniałam .... chyba w końcy powinnam coś zjeść .... Depsia, a dałoby się tej fety podesłać ... no nie za friko, rzecz jasna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2015 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 znowu wyjdzie zem czepialska ale holender nijak mi nie wychodzi ze 40x1,5 to 30 raczej 60. a wirowki do kosztow nie wliczasz? Ta bo... jakoś żem źle musiała napisac, bo mlika to 20 litrów mielim... Wirówki nie wliczam, bo ona się zamortyzuje, będzie służyła wieeeele lat! Jakby chciał dokładnie wszystko policzyc, to i opał trzeba by, i naszą pracę przeliczyć, i energię elektryczną. Ale w taki sposób licząc zakupy w sklepie też są droższe niż nominalna cena, bo i czas, i paliwo do auta, i jego amortyzacja. Maxi - no to cieszę się, że jesteś, kochana, jakoś Cie nie widziałam, a tymczasem Ty jesteś, tylko cichcem. Fakt, trochę cghłodno, martwię się nieco o szybkość wzrostu pomidorów i ogórków, ale... deszcz wynagradza mi wszystko! Brazuniu - podesłać to zawsze się da, ale w jakim stanie to dojedzie, to Ci gwarantuję, że nie chcesz wiedzieć. Szkoda czasu i atłasu, lepiej przyjedź kiedyś wreszcie i wtedy porządnie Cie nakarmimy i fetą i innym serem, jaki Ci zasmakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Pacz Pani... a mnie to serami z karuzwli nie karmiła, foch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 tak sie focha robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 oj DPS-ia jak Ty kusisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2015 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 I bardzo słusznie, że foch! Tera trza przyjechać i dać okazję do naprawienia tego straszliwego niedopatrzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Może i racja ... nie lubię tych splesniałych Za to bardzo lubię fetę ... Jakikolwiek wyjazd gdziekolwiek jesli już miałby nastąpić to dopiero w listopadzie ..... taka żizń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2015 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 U mnie to samo - zawsze jakiekolwiek wyjazdy planuję na listopad, więc... możemy się zgrać! D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts