Arctica 26.06.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Gołębie to coś noszą ....ale zapomniałam co .........dlatego nie lubię Dlatego, że masz sklerozę to nie znosisz gołębi:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wszyscy coś noszą więc nie wiem czemu czepiacie sie gołębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.06.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Noszą... ale raczej nie zostawiają byle gdzie:lol2: Nie gustuję w obsranych parapetach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.06.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 od razu chlamydia... przecież nikt nie każe tego wąchać ani jeść! Inne ptaszki też mają bogate życie wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wszyscy coś noszą więc nie wiem czemu czepiacie sie gołębi My nawet mamy fotkę jak modraszka wynosi góóówienko z budki lęgowej. Nazywa się to "worek odchodowy" i wygląda jak pampersik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 nie wiem, po prostu golebi nie lubie i tyle. nie zal mi ich dla kota jak innych cwierkaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Wszyscy coś noszą więc nie wiem czemu czepiacie sie gołębi Piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2015 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Po [prawdzie to i ja nie wiem o co chodzi, czemu całkiem spora liczba osób nie lubi akurat gołębi. Są piękne, pożyteczne (w czasie wojen gołębie pocztowe oddawały ludziom nieocenione przysługi), przyjazne. A że srają? Wszystkie ptaki srają! Jeśli już miałabym wybrać mniej lubianego przeze mnie ptaka to raczej kruki i wrony. Fuj. Bardzo inteligentne, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.06.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 a dlaczego fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.06.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ja wron i kawek nie cierpię zimą i rozpadaną jesienią jak szaro ponuro i one jeszcze tak żałobnie kraczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.06.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Ja tam pozytywnie do wszystkich ptaków podchodze. Srają ? Wszyscy srają - psy, koty, konie ludzie też ... Ptaki umilają nam życie, psy sa nam wierne, koty służą do kochania, konie pomogły nam zbudować cywilizację ... tylko o ludziach nie zawsze jest coś miłego do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.06.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 aa już sobie przypomniałam gołębie kleszcze mają ...fuj ...jak moja Osia ....fuj ...i dlatego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ja ptaszki lubię tylko mnie tamte czarne dołują jak plucha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.06.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Braza mądrego to aż miło pos... poczytać A awersje do gołębi mają tylko obecni lub byli blokersi, koniec, kropka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2015 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 W bloku się wychowałam, ale gołębie absolutnie mi nie przeszkadzają. A kruki i wrony to tak jak Wusia napisała - jak plucha, szarość, ciemność, gołe drzewa, wiatr i żałobne krakanie. Fuj Ale z drugiej strony bardzo lubię kruka łużyckiego, Krabata znaczy. Kruk to ptasi symbol Łużyc, bo Mistrz co noc zamieniał swoich uczniów, w tej liczbie i Krabata, w kruki. W ogóle bardzo lubię tę historię o uczniu czarnoksiężnika. Znacie opowieść o Krabacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.06.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 "swoje pticzki" dokarmiam przez rok cały ... odwdzięczają się pięknym śpiewem każdego wschodu słońca, (szczególnie kardynałki) ... czarnego gonię, bo mnie poprostu wkurwiają krakaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.06.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 a ja kruki i wrony podziwiam. Czasem można je obserwować długo, bo widać, jak się uczą od siebie i od nas. Kiedyś przez 5 dni zostawiałam rozłupany orzech na parapecie. 6 dnia znalazłam na parapecie naszykowane DWA do rozłupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 No własnie Ewa, one sa niesamowicie inteligentne!! I wcale nie przeszkadza mi ich krakanie, a często je słychać w lesie - czemu niezmiennie się dziwię, bo toz one bardziej miejskie są!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2015 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Ha, inteligencji to im nikt nie śmie odmówić, są bardzo inteligentne! Tylko ponuro się kojarzą i mają paskudny głos. Wygląda na to, że zbliża się nam wszystkim fala upałów. oj, będzie gorrrrąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts