Moose 29.06.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 O rany basen chyba cza rozłożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 szystkiego na "Name Day" dla Sołtysa ... no to cyk ... obchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Uściski dla Sołtysa, jeszcze raz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.06.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Dużo zdrowia i samych przyjemności dla Sołtysa jak również Szefunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 DPS-ia wyściskaj i wycałuj Sołtysa i od nas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 i dla Chefa też wszego najlepszego z tej okazji:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.06.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Sołtys dzisiejszy??? Łosobiście życzyłam ale nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jeszcze dzisiejszy, nie wiem, czy wieczorem nie zrobi się wczorajszy... Oczywiście życzenia przekażę, w imieniu Sołtysa serdecznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.06.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jeszcze dzisiejszy, nie wiem, czy wieczorem nie zrobi się wczorajszy... ! I tego Mu jak najbardziej życzę Przesyłając moc serdeczności i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.06.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Najlepsze życzenia dla wczorajszego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.06.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 znowu mnie wódka ominęła ?... dobra mogę na sucho - "Sto lat, sto lat niech żyją ,żyją nam .... a kto zdrowia nie wypije niech się pod stół skryje.....niech im słonko nie odbiera nigdy swej młodości, nigdy swej młodości.....a kto z nami nie chce wypić, niech ogryza kości!.......niech im wietrzyk swego ciepła nigdy nie żałuje, nigdy nie żałuje........niech każdemu, co nie pije, bigos nie smakuje!.......niech im kwiaty życzliwości nigdy nie przywiędną, nigdy nie przywiędną......tym, co z nami nie chcą wypić, niechaj miny zrzedną!.......niech im życie wartko płynie, jak Wisła do Gdańska, jak Wisła do Gdańska........niech im zawsze dobrze stoi, jak szabla ułańska! oops a dobrze zrozumiałam ? Chefowi też miałam śpiewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.06.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 podziękował za życzenia zewsząd płynące ... jeszcze dzisiejszy (toż to młoda godzina jeszcze) ... choć zes szablą już coraz gorzej ... korozja zaczyna zżerać (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.06.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Relek,ale biesiadnie na bogato:lol2:Zobaczyłam dziś na targu kurki,grzybki:)ale po 60zł/kg:o ,nie kupiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.06.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Oj, a mnie nie było! Ale życzenia spóźnione zostawiam, najlepsze. I Sołtysowi i Chefowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.07.2015 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ja również najlepszego życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2015 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Oooo, Relcia - chlubne tradycje widzę masz we krwi! Pawełku - a Ty byś chciał tak machać tą szabelką bez zmian, cały czas...? Obawiam się, że to się nie uda. Ale nic to, bo duch w narodzie wciąż ten sam, choć i na Florydzie! Sołtys jednak nie zrobił się wczorajszy, całe szczęście. Za dużo roboty miał i już sił nie starczyło na sponiewieranie się. Jeszcze raz kazał serdecznie podziękować wszystkim za życzenia i poleciał kosiarkę szykować. Łąki trzeba już kosić, koniecznie. Ja dzisiaj z kosiarką u gości latałam, gorrrrąco się robi! Basen się zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.07.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Widzę, że nie tylko ja się spóźniam z basenem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 No - w deszczu nie było powodu rozstawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ech DPS-ia robociku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 a u nas chłodno i mokrawo... błeee. na basen bym nawet nie spojrzała, chyba że termalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts