DPS 02.07.2015 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dzięki wszystkim za życzenia. Na chwile się ujawniam i na pole pędzę. Wasz sołtys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Pole nie zając, nie ucieknie ... no dobra, żartowałam Cheffie, Ty kokietku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 kurcze 3 razy czytałam ostatnią wypowiedź DPS-i vel Sołtysa żeby zatrybić upał się mnie na mózg ciepnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2015 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Uff, jak gorąco! Za to pranie schnie w oczach. Wusia, Ty to chyba ze zmęczenia tak! Z kosiarką latam, wykosiłam prawie cały kawałek zastodolny, jeszcze tylko w naszym lasku kilkusosnowym muszę skosić. Ale i przed płotem od ulicy, i wzdłuż całego muru ogrodzeniowego, i pół naszego podwórza... No, zmęczyłam się! Ale przynajmniej zrobiłam ile mogłam w tej temperaturze. A, no i jeszcze rzodkiewki w curry zrobiłam i zagotowałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2015 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 no pewnie że ze zmęczenia i obniżonego ilorazu inteligencji przez robotę Ty normalnie nie wiem co bierzesz ale podziel się też bym dziabnęła żeby takiego speeda mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2015 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja zawsze rano mogę góry przestawiać, potem to już gorzej. Dzisiaj o 9 już byliśmy po powrocie z pola, Sołtys rozpalił w suszarni, bo nacięliśmy na plantacji hyzopu do suszenia, zupę na obiad już wstawiłam też. Teraz przez cały dzień będziemy się snuli w tym upale albo i siedzieli w cieniu w domu, wieczorem znowu się za coś weźmiemy, bo temperatura normalnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 a ja odziewam sie w kolejny sweter, bo mi zimno, klima dziala o rana. inni normalnie ale ja ostatnio zmarzluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 robo-DPSia:lol2: u nas dzisiaj drobne 33 stopnie pokazywało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Rano wyjazd, powrót kole 11-ej i ... salon! Na tarasie mogłam posiedzieć tak do 12-ej później już piekarnik. Chyba jednak się starzeję, niestety, juz nie mam ochoty przesiadywać godzinami na słońcu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.07.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Też dziś odpuściłam... ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.07.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ... Cheffie, Ty kokietku hmmm ... tiaaaa ... Ty normalnie nie wiem co bierzesz ale podziel się też bym dziabnęła żeby takiego speeda mieć ... niechybnie ... ale zioło to nie jest, inaczej działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.07.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Masz, Pawełku rację... takie zioło, co by goniło do roboty brrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2015 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 No same leniuchy, w tej liczbie i ja! Też bym nie brała takiego, co do roboty goni. Zwłaszcza, że ręce mam ostatnio w tragicznym stanie po pracy w polu, nie chciałabym ich załatwić tak, żeby już nigdy nie odzyskały normalnego wyglądu. I nie daje się to w żaden sposób zmyć, ziemia wżarła się w dłonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 ja dyptałam z własnej woli prawie 7 godzin i dobrze mnie okrutnie chociaż już łażę jak paralityk:rotfl: DPS-ia no tylko takie rączki co roboty nie znają piękne i wypielęgnowane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Nooo, ale nasze z Sołtysem w ostatnich dniach biją wszelkie rekordy. Wyglądają po starannym szorowaniu, jakby... w ogóle nie były myte od tygodni. Już nawet przestałam się przejmować spojrzeniami ludzi w sklepie, kiedy płacę przy kasie. I tak nic nie poradzę, to w doopie mam, kto mądry, to wie o co chodzi, a głupi mnie nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 bardzo słuszne podejście jak nie potrafią spracowanych rąk uszanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Depsia... a może rękawiczki... ale koronkowe PO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ..... wieczorem znowu się za coś weźmiemy, bo temperatura normalnieje. no, 27 stopni półgodziny przed północą było jak skończyłem podlewać i beczki napełniać coby mieć co robić niedzielnym wieczorem, szkoda, że plewić się nie da pocimoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Lesiu halogen i wiooooooo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Lesiu halogen i wiooooooo:rotfl: jeszcze brele musza na mocniejsze zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts