DPS 04.07.2008 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Okropni po prostu jesteście!!! I chciałam powiedzieć, że jak czegoś nie ma to tego nie mozna zobaczyć, to znaczy mozna zobaczyć, że nie ma czyli że nie można tego zobaczyć. Kto przyjedzie, ten zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 j anie wiem depeesiu dlaczego ja teraz zagladm do twojego dziennika ale jak juz zajarzalam tochcailam powiedziec ze jest cudnie, niepowtarzalnie, nikt tak nie ma no i te przetwory a jaki wystroj - slicznie i tak spokojnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Co by nas mogło przekonać? Zdjęcie gołego ciała stojącego przed znaną stodołą. Ciała niepokąsanego i nieobsiądniętego przez komary... Nieee, ciałko mogłoby być spryskane Offem albo innym cudem... Już wiem - filmik - ciałko się myje (z mydełkiem), wyciera i stoi jak wyżej... oooo tak - ciałko koniecznie siakieś takie ładnie zbudowane proszę witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Co by nas mogło przekonać? Zdjęcie gołego ciała stojącego przed znaną stodołą. Ciała niepokąsanego i nieobsiądniętego przez komary... Nieee, ciałko mogłoby być spryskane Offem albo innym cudem... Już wiem - filmik - ciałko się myje (z mydełkiem), wyciera i stoi jak wyżej... oooo tak - ciałko koniecznie siakieś takie ładnie zbudowane proszę witanko też jestem za ciałkiem hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 I ja za cialkiem , jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ja tez jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No i ja z a tym ciałkiem, czmu niiii Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.07.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Okropni po prostu jesteście!!! I chciałam powiedzieć, że jak czegoś nie ma to tego nie mozna zobaczyć, to znaczy mozna zobaczyć, że nie ma czyli że nie można tego zobaczyć. Kto przyjedzie, ten zobaczy. nie odgrażaj się, zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 komara robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No cóż... Skoro żądacie dowodów... Tylko potem mi nie gadać, że miało być inne ciałko. Pokazuję takie, jakie mam. http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/3669_2007-2068.JPG Mój rozmiar, słowo daję! I żadnego komara koło ciałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 j anie wiem depeesiu dlaczego ja teraz zagladm do twojego dziennika ale jak juz zajarzalam tochcailam powiedziec ze jest cudnie, niepowtarzalnie, nikt tak nie ma no i te przetwory a jaki wystroj - slicznie i tak spokojnie!!!!! Dziękuję, starałam się, żeby było jakoś z klimatem. Zaglądaj częściej, będzie mi bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No cóż... Skoro żądacie dowodów... http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/3669_2007-2068.JPG I żadnego komara koło ciałka. wcale się komarom nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.07.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 cud, miód, ultramaryna, mimo że nie ma komarów bo gmina się stara, jestem gotów położyć to coś pod brzozą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.07.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Gratulki dla syna Ciałko jakieś takie skamieniałe to po co komary mają się koło niego szwędać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.07.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 DPSia, ciałko prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ja mogę potwierdzić że komarów nie ma ... byłam tam w lutym Ciałko ... no nie powiem ... to raczej nie jest Twój rozmiar, uzurpujesz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ty się nie znasz, bo Ty jestes waga piórkowa. A ja to zupełnie inna kategoria wagowa, mam znacznie większy kaliber. Ciałko sama bym chętnie gdzieś sobie położyła w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ty się nie znasz, bo Ty jestes waga piórkowa. Jak to się nie znam ... przeca ja mądra jestem taka A ja to zupełnie inna kategoria wagowa, mam znacznie większy kaliber. Ieeetaaammm...gadanie .... Ciałko sama bym chętnie gdzieś sobie położyła w ogrodzie. Ja też, komarów by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2008 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dzień dobry! Ktoś dzisiaj zajrzy do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dzień dobry! Ktoś dzisiaj zajrzy do mnie? Ja....ja .... ja..... pierwsza!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts