jamles 08.07.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 no, nie za bardzo spokojnie było, drzewka owocowe poprzewracało, pomidory połamało,donice poprzewracało, polało tak, że wygląda jakby walec przejechał po grządkach,na drogach drzewa powalone, asfaltu spod patyków nie widać ......a mogło popadać tak jak teraz sobie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2015 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ojeja, Jamlesik... Współczuję, mam nadzieję, że pomidory się odbudują, to twardzi zawodnicy i żywotni. Nawet odłamana gałązka pomidora wetknięta po prostu do ziemi zaczyna rosnąć, byle wilgoci troszkę miała. Drzewek owocowych szkoda, rety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 przed chwila taka wichura z deszczem nas nawiedzila:eek: tylko kwiatki polamalo wiec do szkod nie zaliczam, a rano bylismy na plazy i patelnia byla:cool: Jamlesik wspolczuje szkod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.07.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Oj to Wam współczuję szkód:eek:Widziałam zdjęcia w necie, strasznie to wyglądało. Nas jakoś chyba ominęło, tak z godzinkę popadało, trochę powiało i poszło!!Mam nadzieję że nie wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2015 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Oby już nie wracało, deszczu nam trzeba, ale nie tej reszty! Jednak wygląda, że po burzy pogodne niebo będzie, choć zrobiło się wyraźnie chłodniej. Ja lubię, rześko i świeżo wtedy jest. Upały są zdecydowanie przereklamowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.07.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Oby już nie wracało, deszczu nam trzeba, ale nie tej reszty! Jednak wygląda, że po burzy pogodne niebo będzie, choć zrobiło się wyraźnie chłodniej. Ja lubię, rześko i świeżo wtedy jest. Upały są zdecydowanie przereklamowane. No ale 16 stopni w lipcu to chyba lekkie przegięcie, a tak się u nas czwartek i piątek zapowiada:rolleyes: Jak to mówi Brazunia .... czuję się osobiście dotknięta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Lesiu no ja bardzo przepraszam:( u nas pół dnia po porannej burzy przepadało takim fajnym spokojnym deszczykiem roślinki przeszczęśliwe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.07.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 hejka u nas nie padało prawie od miesiąca, susza katastrofalna Ma przyjść silne ochłodzenie, ale deszcz nie. Bieda A co do szwendania po świecie...mnie jeszcze nie przeszło. Lubię Depesia, super, że lecisz na wypoczynek. Należy się Wam. Niech teraz o Was dbają, karmią i podają. Zamiana ról Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Oj, Maxi - dopiero zapowiada, a może się okazać, że całkiem przyjemnie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.07.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Jedź DPS-iu,dokąd Cie fantazja poniesie:)Wypocznij wreszcie:)Ja jadę sobie nad mój ukochany Bałtyk:)zimny i piękny:)Tam mi nic nie przeszkadza(no może skwar z wiatrem od lądu),też muszę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2015 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Popatrzcie, jak to się układa dziwnie... Jak u Was wszystkich deszcz pad, pogoda jaka taka, to u nas smaży zwykle i susza paskudna. A jak w tym roku w końcu po czerwcowej suszy mamy normalną w miarę pogodę, nawet po upałach pada nam i nawilża - to Wy cierpicie z powodu paskudnej suszy... Już teraz czekam na październik i na wyjazd, ale wcześniej przyjedzie trochę najlepszych naszych gości, na nich też bardzo czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 u nas też ładnie nawilża, pada co jakiś czas fajny deszczyk taki co dobrze wsiąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 A w Depesiowie dzisiaj wyżerka, mniam! Serki zrobiłam, a potem Sołtys je uwędził. O ludzie, niebo w gębie! Kocham oscypki i nasze serki takusieńko smakują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.07.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 No widziałam,podziwiałam:)I polazłam do lodówki na almettkę z łososiem:DWieczorem zerwał się silny wiatr i po paru minutach temp. spadła o 14st.zimno nagle się zrobiło:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 DPS-ia Ty sadystko:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.07.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 A w Depesiowie dzisiaj wyżerka, mniam! Serki zrobiłam, a potem Sołtys je uwędził. O ludzie, niebo w gębie! Kocham oscypki i nasze serki takusieńko smakują! W zasadzie NIE LUBIĘ serów... a juz wędzonych to szczególnie... Powtórzylam sobie to kilka razy... NIE POMOGŁO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2015 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 No nie ukryję - jest pysznie z naszymi serkami! Prababko, u nas też dzisiaj i wczoraj wietrznie i chłodno, ale co tam, damy radę, najważniejsze, żeby suszy nie było! Powoli zaczynamy się szykować na przyjazd synków, obaj zjadą do domu na kilka dni. :D Już za tydzień powinni być!!! Tralala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.07.2015 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 zdecydowanie wolę to zimno,niż35st:)Naciesz Się Synkami:)Jutro ja mam siedzenie w aucie,pojutrze odpocznę od domu:)Całe piekne 2 tyg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.07.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 no tak ......a tu znowu temat dyżurny - pada nie pada, wieje nie wieje , świeci nie świeci a u mnie lodówa na dworku ....a mówią, że te upały co były , to ostatnie we wte lato w Warszawie wczoraj byłam ...znowu się zdegustowałam :(nijakie ulice........ zacznę odkładać na wyjazd w lubuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) gdyby nie ten wiatr byloby calkiem znosnie, na przemian deszcz i slonce, w cieniu + 20 w mej wsi. takie temperatury to ja lubie, tylko do miasta nijak sie wybrac, bo cala "turystyczna stonka" zamiast siedziec na plazy to sie po miescie przemieszcza:sick: a w lodówce echo,echo, echoooooooo za to w ramach zwiedzania najblizszej okolicy odkrylismy fajny hotel w lesie, z basenem dostepnym nie tylko dla gosci hotelowych i maja wodny aerobik 2 razy w tygodniu i spa i masaze, jakuzzi itp. i przyjemna maja tez restauracyjke gdzie po rozkoszach basenowych mozna cos na ruszt wrzucic. i to niecale 5 minut od nas, kto by sie spodziewal, odkryc dopiero to po 4 latach mieszkania:rolleyes: za chwilke tam wlasnie ruszymy na wodne popołudnie Edytowane 10 Lipca 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts