relek 10.07.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 na ten ser tyż z tą pogoda nad morzem to też ściemniają , co? mówią w tv że paskudnie , leje , wieje , a wracają z wypoczynku opaleni i zachwyceni pogodą ...a my się cieszymy , że Kowalski na wczasach nie użył ...to tak a propos wyjazdu domowego starszego do Władysławowa .....za ciężkie pieniądze :mad: Depeszka , mnie 2 razy nie powtarzaj ...pokażę co mam śtrasznie się namęczyłam nad bieżnikiem, bo mnie pomroczność walnęła i wzięłam z rąk domowego szkudnika ołówek wyciskany pięknie się to rysowało , ale doprać tego za cholerę nawet gotowanie nie dało rady ....a i tak okazało się , że mi te kratki na w...., bo liczyłam i hafciłam bez kratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2015 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Relka - pięknie wyszło, ten wzór to płaski haft czy krzyżykowy? Ja ślepa, na zdjęciu nie widzę, ale wygląda jak krzyżykowy. Jeśli tak, to domagam się wzoru na maila! Bardzo ładnie, naprawdę! A Ty bierz i przyjeżdżaj, damy Ci sera. Tarcia - no sama wiesz, to zazwyczaj tak, że szewc bez butów chadza. Ja w tym roku razem ze Sołtysem odkryłam piękny kryty basen z saunami 3 km od granicy, zdębieliśmy, w takiej maluśkiej wioseczce! Ale co tam, lepiej późno niż wcale. A Wy się bawcie dobrze w Waszym basenie, odpoczywajcie przy piąteczku. Prababko - szerokości, odpoczywaj, wrócisz to opowiesz, jak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Przywitam się chociaż... i pożegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ja też na moment wskoczyłam .... Miłego wieczoru!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Osia - a czego Ty się żegnasz ze mną?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ja tylko macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.07.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Pomachali, pożegnali się i poszli! A my dzisiaj w końcu skończyliśmy zioła przycinać. Rikota pozdrawia tych, którzy sobie nie poszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 a co ona taka chuda i wystrachana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.07.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 nio Panna jak ta lala ...cała wieś się do niej zleci Ty przynajmniej zdjęcia możesz urokliwe robić, bo face widać swojej Olci jak robię to ciągiem czarna łata wychodzi łażące koty na lato wszystkie przybierają figurę szkiletora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 No nie chce gruba być Rikota - proszę się nie martwić, nie głodzimy jej. Dostaje tyle, że zostawia. A wystraszona to ona jest raptus śmieszny, jak zobaczyła znienacka mnie z aparatem, to ogon momentalnie dostała jak szczotka do butelek. U gości kocha być, tulą ją, bawią i podziwiają cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.07.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 a co ona taka chuda i wystrachana? myszy u Anetki mało ... mój chiński kolega (kucharz), twierdzi, że należało by dodać tłustego świńskiego boczku, ... do wyśmienitej potrawki ps - pokazałem mu kocią fotkę na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Osia - a czego Ty się żegnasz ze mną?! Ba zajszłam na kwilkę ino... gości gościlismy od piątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.07.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Piękna Ricotta! Posmyrać od nas (jak się da...) proszę ) POZDRAWIAMY!! Dzisiaj bylim w Poznaniu, załatwilim pomyślnie Ważne Sprawy ... Będzie dobrze - MUSI być :cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Rikota dzisiaj wyszła na dwór w puszorku, bardzo śmiesznie było, bo na każdy nieznany sobie dźwięk podskakiwała na pół metra w górę. Póki co najbardziej pewnie czuje się w stodolnej kuchni i jadalni, tam jest jej mały świat. Ale... dzisiaj już spokojnie obserwowała ze stolika na dworze, jak Sołtys kosą trawę kosi. Oczywiście posmyrana, przyjęła z królewską godnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Mojemu Ryśkowi od smyrania natychmiast się mruczadełko włącza... ale tylko do MOJEGO smyrania:cool: Rikota słodziasta, ale faktycznie wystrachana, Rysiek widać albo za młody na strachanie albo geny po tacie rysiu odziedziczył nie stracha się nawet na widok dwóch czarnych potworów! za to jakby jago matka przebierała łapami z taką prędkością jak Ryś biegnący do pańci to na bank osiągnęła by prędkość światła! Normalnie łapek nie widać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 U Rikoty dzisiaj znaczące postępy - wyszła na caaaaaaałą stodołę! Przesiedziała i przełazikowała tam cały dzień, eksplorując i zaczepiając Karusia. Najbardziej podobał jej się Karusiowy ogonek, merdający lekko na widok pańci. Od razu łapką usiłowała złapać. No i nauczyła się, że jak Karuś coś je, to nie wolno go zaczepiać, bo robi się bardzo groźny. Oczywiście tylko ostrzegł ją, absolutnie nie ugryzł, ale Rikota pojęła chyba o co mu chodziło. Najśmieszniej było, jak staliśmy oboje z Sołtysem w stodole nawołując Rikota1 Kici kici! Rikota! - i tak przez dłuższą chwilę, a Rikota siedziała od razu spokojnie na progu kuchni i nieco zdumiona obserwowała nas wołających ją. I nie mogła zrozumieć, co z państwem nie tak, skoro przyszła przecie od razu, siedzi tuż za nimi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Ciekawe kiedy pojmie, że trzeba zrobić "miauuu" Gomora pojęła, psice do tej pory się nie odzywają na wołanie, nie to żeby miały miauczeć ale człowiek głupi się czuje jak chce zamknąć psy i je woła... woooooła... a psinki grzeczniusio na posłankach swoich śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.07.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Mnie zastanawia dlaczego moja Olakota nie mruczy nawet jak smyram ? mamy ze sobą ciche dni :pbo uczyłam ją pływać w basenie jak był upał wsadziła mi po kość dwa pazury w ramię ....musimy przełamać lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.07.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 A żebyś wiedziała jak mnie korci jak Gomora czai się na rybki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.07.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Sadystka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts