Chef Paul 18.07.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 te na samej górze najbardziej mnie pasują ... w czym marynowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 18.07.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Anetko, wszystkiego najlepszego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.07.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 (edytowane) i co w środku ? mam dziś orzechowe palce , bo mnie sie orzechówki zachciało, a w rękawiczkach dziury porobiłam szpikulcem ...i w palcach tyż po przejściu neta wzdłuż i wszerz najbardziej mi przypadła orzechówka Dziadka Feliksa i takąż ją czynię Czy Wnuk Dziadka Feliksa mógłby mi powiedzieć jak zalać 1 kg orzechów 1/2ą l spiryta ? bo mnie się nie przykrywa ... ile dziadek Feliks dziurek robił ? bo dociekliwa jestem .....i czy Dziadek Feliks użyłby zamiast miodu cukru ? bo uczulona jestem ... ( wszędzie orzechy kroją na ósemki , w plasterki , a Dziadek Feliks se dziurki robił ...ciekawe ?) jakieś szatańskie pomietło czuwa żeby nam za dobrze nie było ....jak komary odpuszczają , to nasłał czarne przecinki , co się sypią na człowieka jak manna z nieba ...a jak człek se do basena wskoczy coby uciec , do głowę ino może wystawić , bo ślepaki napadają co za lato ????? Edytowane 19 Lipca 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Relcia do kompletu dorzuć burze;) u nas w nocy/nad ranem taka cudna była że jak pizgło to myślałam że mi dachówki zjadą ale ale nie narzekam bo nie zjechały i szkód nie narobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.07.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 i co w środku ? mam dziś orzechowe palce , bo mnie sie orzechówki zachciało, a w rękawiczkach dziury porobiłam szpikulcem ...i w palcach tyż po przejściu neta wzdłuż i wszerz najbardziej mi przypadła orzechówka Dziadka Feliksa i takąż ją czynię Czy Wnuk Dziadka Feliksa mógłby mi powiedzieć jak zalać 1 kg orzechów 1/2ą l spiryta ? bo mnie się nie przykrywa ... ile dziadek Feliks dziurek robił ? bo dociekliwa jestem .....i czy Dziadek Feliks użyłby zamiast miodu cukru ? bo uczulona jestem ... ( wszędzie orzechy kroją na ósemki , w plasterki , a Dziadek Feliks se dziurki robił ...ciekawe ?) ... Dziadek Feliks zdunem buł ... do dziurek szacunek miuł ... zalewał zielone orzechy w płaskim naczyniu (pewnie jak mu szprytu nie starczyło by przykryć, to uszukiwał i dolewał wody) ... dziadkową orzechówkę pijałem kiedy byłem jeszcze smarkaty (było to całkiem niedawno) ... Dzidek tą nalewkę nazywał " likarswo" ... i serwował po każdym posiłku na dobre trawienie (po śniadaniu tyż) ps - kiedyś dostałem od Dziadka wpierdol, ponieważ zamiast jednej porcji "likarstwa" wyżłopałem pół flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.07.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.07.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 znaczy się ...nie zdążyłeś policzyć ile Dziadek Feliks tych dziurek narobił? na drugie pytanie odpowiem sobie sama zamienię w połowie miód na cukier jedno likarstowo będzie miał mążiniemąż drugie ja była burza , szła z zachodu ...jeden podmuch chciał mnie zabrać , a potem było spoko ładnie padało ...w lubuskim mówią gorzej ....Depsia melduj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2015 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Kochani - jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia! A z burzą to u nas na szczęście spokój, przyszła, ale zupełnie zwyczajna była, pogrzmiała, pobłyskała, porządnie podlała i poszła, dokoła jakoś bardziej się wyżywała, bo opowiadali nam. Udało nam się tym razem, burza była taka, jak powinna być porządna zwyczajna burza. Lecę, kochani, bo roboty mam huk i tak będzie teraz dłuuuuuugo, na pewno do któregoś-tam-sierpnia będzie bardzo intensywnie, potem będzie tylko intensywnie... Nie gniewajcie się, że się nie odzywam, ale naprawdę nie mam czasu, latam jak poparzona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.07.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 DPS-ia, nie lataj tak, przysiądź na chwilę, bo jeszcze ja wpadam z życzeniami i uściskami. Wszystkiego co wymarzone, wyśnite, wyczekane...niech nadejdzie i zostanie U nas też bardzo przyzwoita burza była, pięknie podlało, trochę postraszyło grzmotami, powietrze odświeżyło i poszło. Ale dziś wieje niemiłosiernie. Gdyby tak wiatraki za domem postawić, to energii nakręciłoby dla całej gminy. Pięknego tygodnia wszystkim tu zaglądającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.07.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 U nas wyrywało drzewa... Ze szkoły zerwało dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Ojoj, Osieńko... Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, że szkody nie są u Was duże, najlepiej żadne i że wszyscy zdrowi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.07.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Wszyscy zdrowi, strat brak... drzewa uprzątnięte, jeszcze trzeba tylko ogród pozamiatać i zgrabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.07.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Oj Moose, współczuję, tym bardziej że u mnie podobna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.07.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Dziewczyny porządki robię i wyciągam koce, kapy na pojedyncze łóżka, pasiaki jako pokrowce na poduszki i jakieś inne podobne materiały. Czy ktoś z prowadzących agroturystykę reflektuje ? Tylko ciężkie toto, tak w całości. Jeszcze mam jakieś flokati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.07.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 I jeszcze jedna spóźnialska: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANETKO.... ...jak najmniej pracy, jak najwięcej efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2015 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Wszyscy zdrowi, strat brak... drzewa uprzątnięte, jeszcze trzeba tylko ogród pozamiatać i zgrabić Uff, całe szczęście. Dziewczyny porządki robię i wyciągam koce, kapy na pojedyncze łóżka, pasiaki jako pokrowce na poduszki i jakieś inne podobne materiały. Czy ktoś z prowadzących agroturystykę reflektuje ? Tylko ciężkie toto, tak w całości. Jeszcze mam jakieś flokati Gosiek - dziękuję, że pomyślałaś o nas, agrogospodyniach, ale u nas pełne wyposażenie, więc dla nas nic nie jest potrzebne. Ale... może Osiowa Sonia skorzystałaby z jakiegoś starego kocyka, jeśli wciąż niszczy swoje posłania...? I jeszcze jedna spóźnialska: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANETKO.... ...jak najmniej pracy, jak najwięcej efektów Dziękuję, kochana, bardzo dziękuję! No - to pędzę dalej, paść na dziób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Ja też spóźniona .... ale ściskam Cię imieninowo mocno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.07.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Imieniny! Taka miła okazja... Lepiej późno, niż wcale, życzę wielu szczęśliwych lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.07.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Depsia, po pierwsze, odkąd przyszły Twoje koce to nie niszczyła... I TO NIE JEST ŻART Po drugie, znaleźliśmy jej dom i czasem na wspólne spacery chodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2015 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 I jak? I jak?????????? Jak Słoninka w nowym domu się czuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts