Gosiek33 22.07.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Znaczy mam sobie innych odbiorców szukać na te kapy i pokrowce na poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Gosiek - tak, kochana, my niczego nie potrzebujemy, dziękujemy Ci za dobre chęci! Braza, Ewa - dzięki za życzenia. Osia - no widzisz? Nawet pies wie, że ja wiedźma jestem... I jak jej tam w nowym domu, socjalizuje się i przywiązuje bardziej...? Tęskniła za Wami? Opowiadaj zaraz! I foty nowe dawaj zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Wygląda znów jak GG, bo mama jej nowego pańcia ją karmi a ma knajpę z pysznym żarełkiem, więc same rozumiecie... Tylko raz nowemu pańciowi zwiała do nas i to pierwszego dnia, bo za wcześnie ją ze smyczy spuścił... Potem już do nas nie przybiegła ani razu, mimo, że jest puszczana na wybieganie w lesie... poza tym pąńcio z nią biega i spaceruje, co jak wiecie jest na wsi rzadkością Jest u nich już ponad 3 tygodnie i jest jedynym zwierzakiem, więc na pewno ma lepiej niż u nas gdzie ostatnio coraz więcej nieporozumień i warczenia było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Przyszłam powiedzieć, że mam sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.07.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2015 03:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Osia - no to niech jej się dobrze nadal dzieje, może wreszcie poczuje się panią swojego podwórka. Brazunia, całe szczęście, że dobrze się miewasz, bo to jakby... ważne jest, żeby dobrze się miewać. Kjóik - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Gorąco... nie mam siły na spacery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Pewnie, że gorąco... od dwóch dni sprzątam:rolleyes: w domu 21 stopni, da się żyć Za to mężowatego do kosiary przyspawało, cały ogródeczek skoszony... cały HEKTAR!!! I to nie jest ani przenośnia, ani przesada:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Oooo, no to bardzo jest dzielny, w tym upale naprawdę trudno jest funkcjonować.W ciągu dnia uciekam do domu albo do stodoły, okropnie parzy.Za to pranie schnie w oczach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.07.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Zamiast spacerów sprzątam i piorę co mi w łapy wpadnie... smażę doopę, czytam i odpoczywam... nie gotuję coby chałupy nie grzać... może schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.07.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Za to pranie schnie w oczach! No własnie nie. Jest tak wilgotno u nas, że pranie wisi i mokre, na dworzu! Nie wiem, skąd ta wilgoć, bo ziemia sucha jak wiór i podlewać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2015 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Oj, Ewa, a to mnie zaskoczyłaś tą informacją! Osia - powodzenia z chudnięciem, choć z doświadczenia wiem, że to przeważnie mrzonki, kochana. Trza jednak zmieniać zasady żywienia i dużo wody pić. U nas niebo teraz już ciemne, pierwsza dzisiejsza burza chyba się zbliża. Podobno po południu może być groźnie - oby nie, oby te głupie burze przeszły jakoś spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Takiej pompy jak dzisiaj rano to u mnie dawno nie było!!!! Nie jestem pewna czy nadal mam się dobrze bo mnie remont łazienki wykańcza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.07.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 :bye:Wiał mi czasem lodowaty wiatr,a ja się cieszyłam ,że jestem tam ,a nie w piekiełku upału na wschodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Osia - powodzenia z chudnięciem, choć z doświadczenia wiem, że to przeważnie mrzonki, kochana. . To żart był... Co miałam schudnąć to schudłam i to bez żadnych diet Wczoraj burza była polało i się schłodziło bardzo, nareszcie jest czym dychać. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.07.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 ... Trza jednak zmieniać zasady żywienia i dużo wody pić. ... Woda to dla zwierząt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.07.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Woda to dla zwierząt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Słusznie Szef prawi... siorbnę ryzlinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.07.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Słusznie Szef prawi... siorbnę ryzlinga szkoda, że nie ma tu przycisku "lubię to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.07.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Też się na tym łapię I enterem nie można wysłać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts