Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:lol2:

Czasu nie mam W OGÓLE ale przyszłam powiedzieć, że o Was myślę! ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TUTAJ - historia mojego nowego kredensu kuchennego, dużo zdjęć.

W roli drugoplanowej nasz wychudzony i przerażony kot. :cool:

No i żniwa i cała reszta pola i gości.

Czasu nie mam. :p

noooooooo szacun za masę roboty i mnóstwo talentu w ratowaniu takich biednych starych cudeniek:) kota nie wygląda na szczególnie zagłodzoną:rotfl: moja też taki wicher z pędzlem na końcu ogona - mówię że to smukła sportowa sylwetka bo się mazepa przemieszcza z prędkością światła:lol2:

oby żniwa udane były u nas dzisiaj niebo się zlitowało i popłakało trochę:)

Rudolfik po wytrzebieniu, miał być grubym, leniwym, domowym kotem... takie stereotypy...:yes:

Rudek ma sportową sylwetkę, poluje jak oszalały i mało w domku chce przebywać :rotfl:

A Ryśkowi muszę ograniczać jedzenie bo wciągnie wszystko co się do jedzenia nadaje, nawet jakby miał pęknąć:p

znaczy on będzie gruby i leniwy... a w ogóle to nawet podobno nie jest "on":rolleyes:

a on co pers że takie futro ma:jawdrop: moja normalnie ofuterkowana koteczka i wystarczyło na plecki ją gibnąć brzusiem do góry i wsio jasne co ona jest:rotfl:

Chylę czoło przed tak oczywistą piekną robotą!!! Wiesz, że to nie moje klimaty, ale pracę i piękno umiem uszanować!!!!

Kota i mi tez na wystraszoną i zagłodzona nie wyglada .... Moje kicie po cięciach łowią jak goopie, jedna ma budowę "przysadzistą" druga "szczypiorowatą" ... nie ma reguły!!!!!