DPS 27.07.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Czasu nie mam W OGÓLE ale przyszłam powiedzieć, że o Was myślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.07.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.07.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Poniedziałki powinny być tylko dla ochotników... i tyle:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Teraz ja żałuję, że nie ma tutaj przycisku "Lubię to". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Poniedziałki powinny być tylko dla ochotników... i tyle:rolleyes: Howgh!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Depsia, a kaj Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Pewnikiem pod sosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.08.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Poniedziałki powinny być tylko dla ochotników... i tyle Poniedziałki najlepiej wyeliminować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.08.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 A w ogóle to tydzień nie mógłby mieć tylko trzech dni??? jakich to nie muszę chyba pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2015 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 TUTAJ - historia mojego nowego kredensu kuchennego, dużo zdjęć. W roli drugoplanowej nasz wychudzony i przerażony kot. No i żniwa i cała reszta pola i gości. Czasu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 noooooooo szacun za masę roboty i mnóstwo talentu w ratowaniu takich biednych starych cudeniek:) kota nie wygląda na szczególnie zagłodzoną moja też taki wicher z pędzlem na końcu ogona - mówię że to smukła sportowa sylwetka bo się mazepa przemieszcza z prędkością światła:lol2: oby żniwa udane były u nas dzisiaj niebo się zlitowało i popłakało trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Rudolfik po wytrzebieniu, miał być grubym, leniwym, domowym kotem... takie stereotypy... Rudek ma sportową sylwetkę, poluje jak oszalały i mało w domku chce przebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2015 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 A Ryśkowi muszę ograniczać jedzenie bo wciągnie wszystko co się do jedzenia nadaje, nawet jakby miał pęknąć znaczy on będzie gruby i leniwy... a w ogóle to nawet podobno nie jest "on":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Arcti no trza Ryśkowi zaglądnąć pod ogonek jak są kuleczki znaczy Rysiek jak nie to Ryszarda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 znaczy on będzie gruby i leniwy... a w ogóle to nawet podobno nie jest "on":rolleyes: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Arcti no trza Ryśkowi zaglądnąć pod ogonek jak są kuleczki znaczy Rysiek jak nie to Ryszarda:rotfl: kiedy we futrze nie widać, a nie mam odwagi macać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 a on co pers że takie futro ma:jawdrop: moja normalnie ofuterkowana koteczka i wystarczyło na plecki ją gibnąć brzusiem do góry i wsio jasne co ona jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2015 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Chylę czoło przed tak oczywistą piekną robotą!!! Wiesz, że to nie moje klimaty, ale pracę i piękno umiem uszanować!!!! Kota i mi tez na wystraszoną i zagłodzona nie wyglada .... Moje kicie po cięciach łowią jak goopie, jedna ma budowę "przysadzistą" druga "szczypiorowatą" ... nie ma reguły!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Nie pers, normalny Ryś jakoś jajek nie widzę, może się odważę i pomacam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 kiedy we futrze nie widać, a nie mam odwagi macać Obawiasz się odgryzienia ręki w łokciu czy ramieniu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts