wu 06.08.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 eeeeeee to jak na pierwszy rzut oka kulków nie ma to raczej Ryszarda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.08.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Komoda ładna wyszła. Nawet ma wysuwany blat... Ale roboty od groma. Trzeba to lubić. Na kotach się nie znam. U psa widać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.08.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Nie pers, normalny Ryś jakoś jajek nie widzę, może się odważę i pomacam:rolleyes: Tu też świntuszą ... Raz na rok zaglądam .. a to wyposzczoooone wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 dlatego że rzadko Jeżyku zaglądasz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.08.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 to zapytam tutaj też - kto się wybiera na "zlot" FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ja planowalam, maz tez jest bardzo chetny, akurat wrocimy z wojazy. tylko ze znajomych forumkow nikt nie wyrazal checi to i moje jakos odeszly a jechac i nikogo nie znac to lipa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 TAR-cia no siem normalnie poczułam:( no przecież ja się zgłosiłam i Arnika nooooo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 I jaaaaaa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.08.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ja się też wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 TAR-cia no siem normalnie poczułam:( no przecież ja się zgłosiłam i Arnika nooooo:( I jaaaaaa:P ja się też wybieram no i to jest jakis odzew , bo jak pytalam ze dwa tygodnie temu to cisza byla:rolleyes: o Arnice tez nic nie wiem, nawet przez telefon slowa nie pisnela a ze dwa dni temu z nia rozmawialam, no nic. moze nie chciala;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 bo dziewczyny ja bardzo bym sie chciala spotkac, Wuska ze srylion lat sie nie widzialysmy a dokładnie to 2 no wszystkie was bym chciala poznac nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.08.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 i ja nieśmiało akces swój na zlot zgłosiłam, mam nadzieję, że Was zobaczę i uściskam...jeśli nie będziecie protestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 to raz dwa się rejestrować Kobiety i będzie baaaaaaaaal:lol2: TAR-cia co do Arni to widziałam na temacie o zlocie że się odmeldowała;) a ze dwa tygodnie temu pytałaś?? kurczak czytam wsio jak leci ale nie widziałam:( ja choćby nie chciał jechać muszę bom Polikarpii winna za aukcję dobrości w słoiczkach bo sobie odbiór osobisty życzyła:lol: no dobra to tylko 1 % powodu bo 99 % nadzieja że się z Wami spotkam;) Tolcia tulać to ja się baaaaaaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ja tam też opierać się nie będę Allllllllllllle SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.08.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 to ja w ramach rytualnego tańca radości, jakieś "jezioro łabędzie" odtańczyć obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no to choćby na nogach przylezę żeby to "jezioro łabędzie" zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no to moze sie przelamie i przyjade. TAAAAKIE TOWARZYCHO tylko my oczywista z bialaskami ale one w hotelu zostana na czas spotkania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Tolu niestety pamiętliwa bestia ze mnie... i owego łabędziego uporczywie będę się domagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.08.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 słowo się rzekło, trza zacząć ćwiczyć...dobrze, że z powodu upałów żaluzje zaciągnięte, sąsiedzi się nie wystraszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ćwicz Tola, ćwicz!!! Aż mi żal, że tego nie obejrzę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts