braza 16.08.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Depsia, jesteś tam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.08.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) upały, upały..... jak już się przyzwyczaiłam i zaczęłam normalne obiady gotować ...to se upały poooszły Braza , widziałaś jaka piękna klaczunia poszła w Janowie ? Cud malina , normalnie Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Nie widziałam, TV oglądało ostatnio wieki temu ... a nie sorry, od czasu do czasu włączam późnym wieczorem "Ranczo" na serialach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Pianissina ładniejsza niż Pepita bliżej jej do mojej Kaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Obie przepiękne, ale żeby blisko 2,5 mln euro... Świat jednak jest miejscem zamieszkania bandy wariatów. Uff, upały minęły. Choć deszczu nie ma, ani na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.08.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Niebywałe... Gospodyni się pojawiła... Powiedz, ze masz dość gości, suszy i wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2015 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Oooo, nie, nie, nie! Gości w tym roku cudnych mamy, tacy fajni ludzie, że praca jest przyjemnością! Dużo jej, ale co z tego, tak jest co roku. Suszy nie lubię, ale... chyba łatwiej mi się z nią pogodzić, kiedy dotyczy nie tylko nas. Łatwiej się znosi wspólną niedolę niż taką, kiedy wszyscy dokoła mają ok, a nas wysusza na wiór i wszyscy zdegustowani narzekaniem. A z powodu wściekłych upałów i słońca pomidory zwariowały i rodzą jak te hiszpańskie, niedługo chyba nie wyrobimy z suszeniem. Klimat na hiszpańsko - prowansalski nam się zmienia, tylko patrzeć, a małpy po lasach będą ganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 DPS-ia no moje dziecię przeszczęśliwe by było jakby się dało suszyć na dworze pomidorki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 tylko patrzeć, a małpy po lasach będą ganiać. U nas już biegają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Ja też małpy widuję dość często .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.08.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 I barany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.08.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 DPS-ia, łączę się w bólu z powodu suszy, u nas jest ponoć najgorzej w kraju.Łąki wyschły na wiór, paszy dla zwierząt zacznie brakować, jakie sianokosy jak trawy nie ma?Nie wyrabiam już z podlewaniem ogrodu.Kocham słońce, ale zaklinam deszcz. W prognozach nie pocieszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 I barany... nooo baranow jest chyba najwiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 u nas w sezonie grzybowym szczególnie dużo dzikich świń się kręci;) ryją jak głupie w ściółce za prawdziwkami i innymi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Ale dzikie świnie to chyba we lesie powinny mieszkać, nieee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Fauna w naszym pięknym kraju jak widać urozmaicona. Gorzej z florą, ta nie daje już rady w tej suszy. Ale zioła i pomidory dają radę, ojjj, dają! Tolu - z podlewaniem ogrodu dawno się poddałam, przestałam [podlewać. Przetrwa to, co daje radę w tych ekstremach, bo wydaje się, że to już nie jest anomalia, tylko norma. Pozostaje się przystosować, Zamiast trawnika wysiać ten najzwyklejszy dziki niziutki rozchodnik, będzie zielony dywan, który nie tak łatwo się podda słońcu i suszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Arcti dziki i owszem ale nie dzikie świnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 dokladnie w lesie to dziki a dzikie swinie na Wiejskiej w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 u mnie glicynia drugi raz kwitnie. Też się przystosowała. Resztę jednak podlewam. Może te upały to nie będzie norma... Jeżeli tak, to klimę zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2015 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 My na razie mamy pomysła na okiennice, takie pełne, jak mają na południu Europy wszędzie. Jeśli w przyszłym roku znowu, to trzeba będzie założyć. A może być znowu, bo już czytałam amerykańskie prognozy - znowu u nich sroga zima, a u nas ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts