Mirek_Lewandowski 31.08.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 no właśniedzień w dzień 2 godziny podlewam. o trawie to nie pamietam, już jej nie ma. Ale ratuję krzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 31.08.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja NIE podlewam tak 4 godz na dobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 A.. to zależy od areału. Moja działka da się podlać w 2 godziny choć to jest tak "na przeżycie" a raczej "na wegetację" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 F*ck. Też podlewamy, ale oszczędnie, co kilka dni i przede wszystkim warzywa. Iglaki jeszcze mocno nie schną, na razie padła sosna oścista i zupełnie prawie zgubiła igły conica. Zostanie to, co da radę, nie będziemy podlewać, bo nie wygląda, żeby w najbliższych latach miała wrócić normalność. NAPRAWDĘ zastanawiamy się nad posadzeniem figi czy innej oliwki. Oleander kwitnie radośnie, to jego klimaty... Dzisiaj u nas 39*C w cieniu. Ja pierd**ę. Na pociechę zamówiłam dzisiaj moją wymarzoną lustrzankę, przez ostatni rok na nią zbierałam i udało się! W niecały rok, odkładając wyłącznie KAŻDY banknot dziesięciozłotowy, zebrałam grubo ponad 3000 zł. Mam nadzieję, że w tym tygodniu przyjedzie mój nowiutki nikon D5200, obiektyw 55-105. W sam raz na urodziny będę miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 u mnie jeszcze jest tak, podlewamy okazyjnie, chyba nie najgorzej jak na susze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 U mnie w sumie tez najgorzej nie jest, susza pełną gębą a ja mam gdzieś, podlewam tak co 2-3 dni i tak jak Ewa "na przeżycie". Jakoś sobie radzą! Depsia, gratuluję zakupu!!! Pochwal się gdy juz przyjdzie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 u mnie trawa odżyła bo jakiś czas temu troszkę popadało ale resztę podlewam badylków ozdobnych bo mi szkoda:( u nas 0 20-tej było 31 stopni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 to teraz DPS-ia piękne zdjęcia będziesz zapodawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 My podlewamy tylko to co by padło, znaczy hortensje i kilka razy wszystkie iglaki... a rachunek i tak powalił Depsinko cieszę się, że się cieszysz... chociaż przyznam szczerze, że mnie to wcale nie rajcuje. Za to bardzo chętnie pooglądam zajebiste zdjątka! Trzeba było wcześniej powiedzieć o tych dychach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 u mnie jeszcze jest tak, podlewamy okazyjnie, chyba nie najgorzej jak na susze U Was nie było takich straszliwych i długotrwałych upałów, jak w reszcie kraju - szczęściarze. U mnie w sumie tez najgorzej nie jest, susza pełną gębą a ja mam gdzieś, podlewam tak co 2-3 dni i tak jak Ewa "na przeżycie". Jakoś sobie radzą! Depsia, gratuluję zakupu!!! Pochwal się gdy juz przyjdzie!!!!!! No czym tu się chwalić, pewnie wszyscy dawno mają lustrzanki... to teraz DPS-ia piękne zdjęcia będziesz zapodawać Chciałabym, ale teraz to dopiero trzeba będzie się naumieć czegoś więcej o robieniu zdjęć. A propos - zna ktoś jakąś stronkę w necie, gdzie piszą jak zrobić dobre zdjęcia? My podlewamy tylko to co by padło, znaczy hortensje i kilka razy wszystkie iglaki... a rachunek i tak powalił Depsinko cieszę się, że się cieszysz... chociaż przyznam szczerze, że mnie to wcale nie rajcuje. Za to bardzo chętnie pooglądam zajebiste zdjątka! Trzeba było wcześniej powiedzieć o tych dychach;) Ty masz fajne makro w telefonie, u mnie niedostępne w kodaczku. A co, teraz też będziesz na coś zbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jakie wszyscy .... ja nie mam lustrzanki!!!! Wszystkiego pięknego Depsinko, jak najwięcej powodów do radości!!!!! http://www9l.incredimail.com/scache/im/gallery/content/200806181240/content_7719_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Wszystkiego co najlepsze Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 zdrówka DPS-iu, deszczu i słońca wedle potrzeb i obyś zawsze była tak pogodna i pełna ciepła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.09.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) no to zdróweńko Edytowane 2 Września 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2015 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Dziękuję, kochani! http://imprezarodzinna.pl/assets/article/avatar/avatar_767_300x300.jpg Nie piję, nie lubię tego smaku, więc pozwólcie, że tym razem będzie po mojemu. Może dlatego mam niewielu przyjaciół, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Iiieeetaaaammm, ja też nie piję i się nie martwię a tona przyjaciół to byłby zbytek, ja poprzestaję na paru kilogramch Kawę podaj, w morde jeża!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.09.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sto lot !!! Dużo gyszynków PS lustrzanka przyjmna, bo nie mom, ale pryndzyj sie napija niż kupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ... Nie piję, nie lubię tego smaku, więc pozwólcie, że tym razem będzie po mojemu. Może dlatego mam niewielu przyjaciół, hmmm... rozchorowałaś się ... czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts