Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

http://ocdn.pinka.pl/files/02a85ffae50d9378e0e52bc290122f69a7c42a79,0.jpg

Proszszsz. :)

Pawełku - tequili z Tobą zawsze się napiję! :hug:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia! :)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja ze spóźnionymi życzeniami urodzinowymi wpadłam.

DPSiu - Zdrówka, żeby Twoja Pogoda ducha Cię nie opuściła no i pogoda ta wiesz (deszczyk słońce) Ci sprzyjała:wiggle::)

Edziu, też mi bardzo żal, ale nie mogę, sama wiesz, jak u nas jesień wygląda, pełno gości jeszcze.

I teraz to dopiero mam mieszane uczucia - dobrze, że są goście i źle, że jechać nie mogę... :confused:

Ewa - dziękuję, mam zamiar nauczyć się wykorzystywać wszystkie możliwości aparatu! :D

Ady wiem, że szczerze, wieeeem... :rolleyes:

Dziękować!

Mogę brzoskwinkami poczęstować prosto z nowego aparatu.

Jeszcze nie są dojrzałe, ale co tam, przynajmniej zaparcie zlikwidują!

DSC_0022 (2).jpg

Edytowane przez DPS

eee tam pokazalabys zamiast listka meszek na brzoskwini to bylby ladny szczegol :D i od razu widac mozliwosci nowego sprzetu:p

a w ogole moze pole robienia zdjec ustaw na wieksze (to takie krzyzyki, ktore widac podczas robienia fotki) wtedy tez masz szczegoly ale wiekszy zakres.

ale na serio Depesia, masz aparat ktory ma mega mozliwosci, zdjecia zrobi ci katalogowe wykorzystaj jego mozliwosci. i prosze nie obruszaj sie od razu ale roze Arctici zrobione zapewne zwykla cyfrowka maja lepsza ostrosc i jakosc niz listki zrobione lustrzanka, sory taki sprzet do czegos zobowiazuje fotografa:p jesli bys potrzebowala wskazowek to wal jak w dym, co prawda mam 3200 ale to prawie ten sam sprzecior :)