TAR 06.09.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 no to juz w ogole szacun dla fotografki i .....telefonu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2015 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Chwalipięta. Dzisiaj nawet nie miałam czasu wziąć aparatu do ręki, choć to niedziela. Trochę mi zajmie wspięcie się na szczyty fotograficznych umiejętności. Ale spieszyć się nie będę - mam nową zabawkę i będę się bawić, jak zechcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 I dlatego nie kupię sobie wypasionego aparatu... a chwalić się lubię jak mam czym a telefon naprawdę bez fajerwerków:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Róże piękne!!! Ja pewnie jak Depsia zrobiłabym srylion pogiętych zdjęć, zanim doszłabym do jako takiej wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2015 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Jestem na początku tego sryliona, dopiero jakieś 100... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 No, a jak dawniej był film i trzeba było ostrożnie każde zdjęcie cykać, bo potem obsługa punktu wydziwiała, że nie wie, jak wywołać-no i to kosztowało... W tych czasach mieliśmy z mężem nawet sprzęt do wywoływania kolorowych filmów! Każde zdjęcie to były emocje. A teraz... srylion... Mamy w kompie kilka tysięcy zdjęć, których nikt już nie ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ooooo, w kwestii tych kilku tysięcy zdjęć to mam podobnie i sama nie wiem, co ja naprawdę mam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 zdjec mam kilkanascie tysiecy i wszystkie poukladane w albumach i katalogach, zwykle podzielone tematycznie i latami, akurat z tym wiem co mam i jestem wyjatkowo uporzadkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Zbieram się do zrobienia porządku już od dawna. W jednym mam błysk: Brazoczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.09.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 zdjec mam kilkanascie tysiecy i wszystkie poukladane w albumach i katalogach, zwykle podzielone tematycznie i latami, akurat z tym wiem co mam i jestem wyjatkowo uporzadkowana ... i oglądamy z Gośćmi na Gwiazdkę ... komentując: "jak ten czas leci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 czemu akurat na Gwiazdke? nie ma innych okolicznosci? np. nasze fotki slubne ogladamy zawsze w rocznice, bo lubimy. czy to zle? wy nie ogladacie zdjec rodzinnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.09.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ja nie. Ciśnienie mam w normie. Nie muszę se podnosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 W zdjęciach mam porządek, bo mój mąż to maniak fotograficzny. Ale na oglądanie czasu nie ma, niezależnie od ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2015 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Też mam mnóstwo zdjęć, porządek utrzymuję, bo lubię mieć uporządkowane.Musiałabym tylko po prostu wywołać jakąś setkę wybranych zdjęć i włożyć do albumu, żeby mieć frajdę z oglądania "po ludzku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ooooo, ja też uwielbiam oglądać drukowane zdjęcia w albumach!!! To takie nostalgiczne jest! My z Szanownym obiecujemy sobie od kilku lat, że gdy w końcu uda nam się jakąś rocznicę ślubu spędzić razem, to obejrzymy film ze ślubu od dechy do dechy .... Nie oglądałam tego filmu już chyba z 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 O rany, przypomniałaś mi nasz album ślubny. Tacyśmy tam młodzi, piękni, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Nieee nooo młodzi i piekni to my cały czas jesteśmy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Acha właśnie dziś obejrzałam zdjęcia z osiemnastki córki. Nie będę ich oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2015 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 O rany, przypomniałaś mi nasz album ślubny. Tacyśmy tam młodzi, piękni, ech... Ekhm... Jakby tu... Mnie zostało samo "i" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts