malka 28.09.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 już masz i zero wymówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 nooooooooooo się postaram nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.09.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 OCZYWIŚCIE, że wiedźmińską! ... , model jest zabójczy, nimbus 2000 przy niej to zabytek! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Depeska na spotkaniu forumowym wspominalismy jakie kto komu "jajca" przez telefon zrobil, w tym kulig Jetka dla wusi i twoje grzejniki u mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 OCZYWIŚCIE, że wiedźmińską! Specjalnie dla mnie Chef Paul zanabył, model jest zabójczy, nimbus 2000 przy niej to zabytek! Malusia - a wiesz, że ja się JESZCZE łudzę, że kiedyś mnie odwiedzisz, tak jak i Tola...? Depsia, Ty się nie łudaj, tylko pewność miej. U mnie słowo droższe pieniędzy. Już tak długo planuję objazdówkę po zachodniej granicy zrobić, że mchem obrosły. Plany znaczy się. Czytałam że zapasy zioła zrobiłaś...zamierzam uszczuplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.09.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 DPS-iu,serdeczne gratulacje!Dla Ciebie i Sołtysa:)) Czy kuna na moim strychu to ..ekologia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Prababko co przegapiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Kuna na każdym strychu to ekologia Tola, zachodnie rubieże dłuuuugie są, wiesz o tym ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ty się nie łudź, Ty się szykuj Jak tylko pożegnasz ostatnich gości, dam Ci z tydzień odpocząć i włączam swojego szwendacza w Twoim kierunku Noooo, kochana - to już jest publiczna obietnica! :D Czekam bardzo, tak jak i na Tolę. Tolu - czy mogłabyś z tym mchem zrobić porządek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Tarcia - to miło, że wspominaliście nas na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Wspomnieliście ??? My Cię obgadalim jak nie wiem co. Uszy nie piekły :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Wychodzi na to, że ja najwięcej szczęścia miałam, bo Depesię na zlocie widziałam Wprawdzie nie na tym ostatnim, ale zawsze Jak prowadziła licytację to wszystkich licytujących z torbami puściła :yes:no ! Z mchem już walczę. Braza, spokojna bądź, albo raczej nie spokojna, bo na północy zachodnich rubieży szwendaczkę zakończyć planuję. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Oki Tola, to ja się zaczynam trząść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Tolcia ja miałam najlepiej bo spędziłam z DPS-ią i Sołtysem czadowy weekend:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Wusia, czadowy weekend powiadasz, no to wygrałaś, koniec tej licytacji Braza, no aż tak się nie trząchaj, miejscówkę w paśniku pod modrzewiem przyszykujesz i git. Jak jeszcze gnida w nogach się ułoży, to moją przychylność będziesz miała dożywotnio a jak się rozpędzę to może nawet miejsce na uchodźcoś zdradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nooo, muszę ja Karusia nauczyć, coby w nogach się układał! Malusia - no jakoś uszy nie piekli, może już głuche na starość się zrobili... A tamten zlot do dzisiaj z rozrzewnieniem wspominam, bo był fantastyczny, tylu wspaniałych ludzi wtedy poznałam osobiście! I taka piękna miotła tam była.. Wusia - żal mi, że tylko ten jeden weekend to był, kochana, czas by to powtórzyć. Na Tolę liczę jak na Zawiszę, nie ma to tamto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 no ba:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 DPS-ia przyjdzie czas i się powtórzy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Tola, jak chcesz to i dwie gnidy moga się w nogach ułożyć obawiam się jeno, że z tych nóg zrobiłoby się całe posłanie:D Ide budować paśnik pod modrzewiem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.09.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja się z gnidami dogadam, czuję to a Ciebie ajlawju nawet jak mi ten paśnik dziurawy złożysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts