jea 06.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Cze Lasecznik ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Cze Lasecznik ja No przeca nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.07.2008 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ... poranny ptaszek http://www.chefpaul.net/images/chicken01.jpg ... to nie "wykopalisko" ... po prostu ... pięknie upieczony Dla niektórych dzień dobry dla niektórych dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2008 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Oooo, Króliczku, dziękuję Ci bardzo! Jeszcze raz! Cholerna poczta. Rrmisia, u nas naprawdę jak na plaży, tylko lepiej, bo komarów nie ma. Paweł!!!! Co Ty mi tu pokazujesz???!!! Takie paskudztwo, fuj!!!!! Dobranoc! Jaka stopka elegancka, fiu, fiu... Wszystkim po naszej stronie oceanu - dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Czy ta nasza strona ocenu to jest ta lepsza Szefie, chyba jednak wolałabym, żeby to było wykopalisko Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jaki fajny kogucik dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.07.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 dompodsosnami - pierwszy raz u ciebie jstem, ale...zatkało mnie po prostu. Przepięknie! Normalnie czuje sie ten klimat przez zdjęcia Gratuluję ci bardzo. Jak będę sie wybierac na wakacje (za jakies 100 lat ), to sie zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Paulko - witam Cię serdecznie! Dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej, bywa tutaj całkiem wesoło czasami. Cześć, kochani! Kogucik - też coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.07.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 DPSia szafa z przetworami pierwsza klasa, po prostu przepiękna i wogóle jakos tak urokliwie i sielsko, wiejsko, anielsko u Ciebie (ale widac ogrom cięzkiej pracy i serca włozonego w każdy najdrobniejszy szczegół ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.07.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chciałam ptaszka postawić, ale Chefowego koguta to nic nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Jak miło Cię zobaczyć, Aniu! Zaglądaj częściej, będzie jeszcze weselej. A za pochwały dziękuję - łasa jestem na takie rzeczy, nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Depsia, jesteś jeszcze?Jak długo mam pasteryzowac kompot czereśniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Juz wiem ze nie za długo, własnie mi pękł jeden słoik w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Juz wiem ze nie za długo, własnie mi pękł jeden słoik w piekarniku Ja tego nie robię w piekarniku, tylko w garnku z wodą Ptaszek Zdążyłam przed godziną duchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.07.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja nie zdążyłam. Za to pierwsza dzisiaj mówię "dzień dobry"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2008 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ... niech będę "drugi" ... "ptok jak to ptok" - ciało lotne (choć ten powyzej już napewno nigdzie nie poleci) ... za to takie, codziennie gwizdem budzą mnie http://www.chefpaul.net/images/bird01.jpg dobre rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.07.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ... niech będę "drugi" ... "ptok jak to ptok" - ciało lotne (choć ten powyzej już napewno nigdzie nie poleci) ... za to takie, codziennie gwizdem budzą mnie http://www.chefpaul.net/images/bird01.jpg dobre rano to ja trzeci gwizdam fajny kadubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 się odptaszkowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Też se ptaszkowato gwizdnę, a co Dzieńdoberek Szefie, fajne masz widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 O rany, Veruniu, przykro mi, że nie zdążyłam. Ale myślę, że lepiej byłoby to robić w garnku z wodą, wyłóż dno papierem lub szmatką, zwróć uwagę, żeby słoiki nie dotykały się wzajemnie ani do ścianek garnka i apertyzuj około 20 minut. Inne słoiki zazwyczaj też tak robię. Chefie, dzisiejszy ptaszek śliczny... Taki sliczny, że zaczynam się zastanawiać, czy nie skorzystać z zaproszenia do Was... PW Ci zaraz wyślę. Chciałam dzisiaj być pierwsza, ale net mi strasznie się biesi, ledwie na fm weszłam... Dzień doberek i buziaki dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.