pestka56 23.10.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Najdziwniejsze, że figi na świeżo wcale nie są słodkie jak ulepek. Powinnyście też spróbować soku wyciśniętego z trzciny cukrowej Też kompletnie nie jest słodki, za to genialnie stawia na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Z lekka mi się samoocena poprawiła bo już zaczęłam w siebie wątpić .... Granaty bardzo lubię za figami nie przepadam, chociaż nie uciekam od nich z krzykiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.10.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Ewa spóźniłaś mi się z tymi figami już zjadłam ciekawe z kim ja teraz żyję ? coś ostatnio robiłam z figami ............. mniamniuśne było, ale nie powiem co, bo mnie początki alzheimera dupią .....ostatnio mi wszystko mniamniuśne wychodzi męża mnie chwali " odkąd chodzisz na te rehabilitacje kolana, to tak dobrze gotujesz , że chyba ci załatwię jeszcze jedną ":rotfl: ale fajnie na Cypr już nie lecę , bom wszystko widziałam :lol2: Edytowane 24 Października 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 No! I ta ostatnia partia zdjęć tak naprawdę pokazała Cypr... góry i morze to (prawie) wszędzie takie samo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Hehe. To nie była ostatnia partia zdjęć! Dzisiaj zestaw specjalny, dla Wusi. Wusia chciałaś zdjęcia żarcia! No to proszę bardzo, tawerny i żarełko w tychże: Jedzenie jest znakomite, zwłaszcza tamtejszy ser tradycyjny, halloumi, podawany na ciepło. Smażony w cieście francuskim (nic nie smakowało mi bardziej na Cyprze), grillowany, obsmażany saute, zawijany... Na świeżo taki se. Ser jak ser... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Czy na tych trzech pierwszych zdjęciach to trzeba znaleźć brakujące szczegóły?? Nie wiem co to, szczególnie to czarno-brązowe, pewnie było bardzo smaczne ale z lekka przypomina mi .... no dobra, nie powiem głośno A tak w ogóle to bardzo fajne zdjęcia!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 miodzio:lol: dzięki DPS-ia że pamiętałaś o mnie i jak tu teraz o linię dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Trzy pierwsze zdjęcia nie wiedzieć czemu potrójnie się wkleiły, są jednym zdjęciem. Widać zdjęcie chciało być boskie, trójca ino nie święta. Brązowe to kiełbaska i proszę mi tu nie zaczynać znowu, bo nawet w dziurkę od klucza nie wpuszczę! Były przepyszne, to żółte to zgrillowany ser halloumi i obok niego plastry grillowanej szynki. Za uznanie dla zdjęć dziękować, miło mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Wusia - to był ostatni raz, w życiu więcej bo to STRASZLIWIE obciachowe robic zdjęcia żarcia w knajpie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 matko, chyba by mi watroba eksplodowala po tym jedzeniu tyle sera to ja przez rok nie jem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Wusia - to był ostatni raz, w życiu więcej bo to STRASZLIWIE obciachowe robic zdjęcia żarcia w knajpie! wcale nie jest obciachowe:no: jesli cos ladnie podane, pysznie smakuje to czemu nie, przeciez nie fotografowalas sie z jedzeniem tylko robilas fotki jedzeniu. to nic takiego, uznanie dla kucharza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Ja odbieram jako ekstremalnie obciachowe, nic nie poradzę. Zrobiłam je tylko dlatego, że w knajpie nie było NIKOGO prócz nas i kucharza z kelnerem. Było dość wcześnie, ludzie zazwyczaj pod wieczór ściągają, nam się chciało jeść i nie czekaliśmy do wieczora. A ze zdjęć... została jeszcze jedna porcja! Jutro rano chyba wrzucę. Cypryjskie koty, wszędobylskie i wszechobecne, przepiękne w większości swojej. W wielu tawernach urzędują oficjalnie i gromadnie. W sklepach i na ulicach. W klasztorach mają szczególnie dobrze, co też uwieczniliśmy na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Wusia - to był ostatni raz, w życiu więcej bo to STRASZLIWIE obciachowe robic zdjęcia żarcia w knajpie! ... samaś obciachowa ... nareszcie coś konkretnego na tych fotach ... (w klasztorach na Cyprze, mają wyśmienite wina własnej produkcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 A to z winami to rzeczywiście prawda, choć koumandaria mnie osobiście nie podchodzi, a to ich chluba. Wolę delikatniejsze. Mnisi w Kykkos słyną też z zivanii, wódki będącej destylatem soku winogronowego. Też mnie nie przekonała, ja w ogóle jestem dość marudna w temacie alkoholi. Dobra tequila , dobre wino, które raz w roku w prezencie dostaję od jednej z moich przyjaciółek. Czyli wychodzi, że tylko od przyjaciół dostaję dobre alkohole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 ... Dobra tequila , dobre wino, które raz w roku w prezencie dostaję od jednej z moich przyjaciółek. Czyli wychodzi, że tylko od przyjaciół dostaję dobre alkohole. No dobra ... tym razem przywlekę moje najnowsze odkrycie z Kentucky ... gwarantuję, źe Wam zasmakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2015 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Trzymam Cię za słowo! No to... tadam! Cypryjskie koty, kotki, kotecki. Na jednym z korytarzy klasztornych było tak: I wszędzie na Cyprze... Niniejszym ogłaszam koniec męczenia Was fotkami z Cypru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 oooo rzeczywiscie, chyba troche nadto jak dla mnie choc niektore naprawde piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 no ja tam z Młodym to bym nigdzie nie dotarła bo by próbował każdego kota wymiziać piękne koty i piękne zdjęcia i no ja siem normalnie nie zgadzam jakie koniec zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Matko jedyna, jakie piekne te koty!!!!!!! Za ich fotki nic więcej nie powiem o ... kiełbaskach ... (jedną dziurką od klucza byś nie wpuściła to wlazłabym inną, mam ich trochę na podorędziu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Koty nie do przebicia... cała reszta blednie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.