EZS 25.10.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Jeden mi się spodobał, we wnęce taki czarny w pstrokate łaty. Oryginalny. A psów nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.10.2015 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) Matko jedyna, jakie piekne te koty!!!!!!! Za ich fotki nic więcej nie powiem o ... kiełbaskach ... ... ... echhhhhhhh ... no http://www.chefpaul.net/FB/DSC03321s.jpg Edytowane 26 Października 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.10.2015 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 a nie miałeś przyjść z Tequilą z Kentucky? a ja kupuję tego kotka na folii a one mają jakieś krótsze ogony niż nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2015 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Koty są wielkiej piękności, a przez ten cały czas pobytu na wyspie widzieliśmy DWA pieski, oba na smyczce z właścicielką na drugim końcu smyczki. Psów prawie nie ma! Braza - wiedziałam, cholercia, wiedziałam, że nie odpuścisz... Pawełku - już na łyskacza to mnie nie namówisz, fuj! To jeden ze smaków, których nie zupełnie nie toleruję, nawet zapach mnie odstręcza. Prędzej robala z Twojej ręki bym spróbowała niż to paskustwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.10.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 ... Pawełku - już na łyskacza to mnie nie namówisz, fuj! To jeden ze smaków, których nie zupełnie nie toleruję, nawet zapach mnie odstręcza. Prędzej robala z Twojej ręki bym spróbowała niż to paskustwo! Przeca to burbon (zes słodziutkiej kukurydzy jezd) ... a pachnie przepięknie i łagodny wef smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2015 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oszukujesz, na pewno oszukujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.10.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) poczytałam ja o tym alkohhholu ....tak ....brzmi dobrze ... no nie jest to TEQUILA , a ja jak siadam do akohhholu, to lubię jak to jest tequila ale coś z tymi alkohhholami z Kentucky jest, bo mnie się jedna butelka sama opróżniła , potem dołączę zdjęcie Edytowane 26 Października 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Cheffie coś ściemniasz, taż na butelce jak byk jest napisane "Whisky" no to gdzie jest ten Bourbon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.10.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) Bo Chef ma podróbę tam powinno być na butelce BOURBON WHISKY dorzucę tylko "Aromat: subtelny z nutami wanilii, miodu, rodzynek, mlecznej czekolady, orzechów laskowych, cynamonu i gałki muszkatołowej Smak: łagodny i aksamitny z nutami wanilii, brzoskwiń, miodu, tytoniu, kakao, pszenicy, daktyli, rodzynek i przypraw Finisz: długi i przyjemny z akcentami dębu i karmelu" no nie dziwię się , że Pawłowi jako smakoszowi i znawcy dobrej kuchni taka "fusion kitchen" w butelce smakuje i dobranoc , idę robić dzieci, bo mnie 500 zł ominie Edytowane 26 Października 2015 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.10.2015 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Relek, słusznie prawi (choć vanili i cynamonu nie wyczuwam ) Tequila to dobra do śniadania jest Burbon, kole południa ... hmmmm, co by tutaj z wieczera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.10.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Pawełku, Ty to zamiast kanapek , czy po kanapkach ? ja wieczorem będę wino , bom muszem sie po Chopinie odtruć tyle dni to trwało , żem w uzależnienie popadła .....i pomimo wieku w Osokinsie się zabujałam :wiggle:nie wiem czy to wina trunku czy interpretacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 A po jakiemu Wy gadanie (Relek i Cheffie), bo ja Was za diabła nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2015 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Powiadasz kole połednia to śfiństfo? Oj, nie wiem, nie wiem....Bo z wieczora to wino, Relek dobrze prawi.Aha, Relcia - to NA PEWNO ta interpretacja, kochana, uległaś urokowi artysty, ale ta reszta to nie jest jakoś wystrzałowa, dejże pokój... A z uzależnienia płytami się lecz jakoś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.10.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 tequilę kiedyś z Meksyku przywlokłam, z robakiem w środku. jakoś nikt nie chce go wypić, choć zagrycha jak znalazł. Z brandy lubię stock bo jest własnie słodkawy. Na inne znośne do tej pory nie trafiłam. I coś greckiego lubię, nie Metaxa ale coś podobnego, bardziej słodkiego. Raz w życiu to piłam u kolegi i za chiny nie wiem, co to było. On też nie wie, co piłam, bo to był "dar pacjenta" i nie zwracał uwagi, miał to postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.10.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 z robalem to nie tequila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.10.2015 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 z robalem to nie tequila Słusznie, Tequila i Mezcal to dwa zupełnie różne trunki ps - Ewo, a może coś się Tobie kojarzy z greckim Tsipouro lub choćby z Mastiką (oba bardziej słodkie od Metaxy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.10.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 no w tę grecką krainę , to ja nie będę się udawała bo mnie nic nie smakuje , alem sem uzmysłowiła, że nadciąga zima (słaba ponoć, ale cóż) i trzeba mnie nabyć zapas irlandzkiej whisky w celu reperacji zdrówka szarpanego mrozami:D ...tudzież grypą jakąś choć na grypy to ja nie choruję od czasu jej przebycia w latach ....zamierzchłych znaczy sie nabyłam odporność...tfu , tfu na psa urok moja rogata mazowiecka dusza tożsama z mazowiecką rogatą duszą Frycka, znalazła czystą przyjemność ze wsłuchiwania się godzinami w dźwięki płynące z rogatej i ciemnej duszy Łotysza ( dziś o 20-tej Radio Gdańsk) ps.Ciekawe czy mnie Brazunia zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ni huhu, ni mam pojęcia o czym mówisz chociaż w domysle mam jakiś fortepian albo cuś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2015 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 I słusznie, Brazuniu, bardzo słusznie! Jak szaleć to szaleć - dzisiaj postanowiłam Was pomęczyć przedwczorajszymi zdjęciami z Parku Muzakowskiego. A co! W parku jest teraz cudownie, magicznie, czarodziejsko, fantastycznie. I zobaczcie, jakie kolosy tam rosną - ten wielki pień na jednym ze zdjęć i jego wymiary w porównaniu z rosnącymi za nim "normalnymi" drzewami. Jego średnica (nie obwód) to jakieś 2,5 m. I takich drzew w parku jest duuuuużo. Żyjących. Jeśli umierają, natychmiast we wnętrzu starego pnia sadzone jest nowe drzewo. Wiele z tych olbrzymów ma na pniach blizny po piłach, którymi usiłowano je ściąć tuż po zakończeniu wojny. Ale dano im spokój - walki nad Nysą Łużycką były bardzo ciężkie i wszystkie stare drzewa są tak nafaszerowane ołowiem, że wszystkie piły ulegały zniszczeniu! I tak to kule obroniły stare olbrzymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Przepiękne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.