Prababka 04.11.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Łapiemy:)I ja nie znam Tego dnia bez tłumów,zawsze były.Pamiętam nawet jak trzeba było stać w kolejce do wejścia/wyjścia cmentarnego,szło wahadłowo:)A ten tłum własnie spowalnia,ja to lubię.Dziwnie by było,gdyby nie było duuuzo ludzi w Tym dniu:) Dla mnie dużym problemem jest coraz więcej i więcej grobów i cmentarzy do odwiedzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Kiedyś spotykało się rodzinę. Czasami tylko raz do roku 1 listopada... Teraz rodzina właściwie w większości jest na cmentarzu. Też mam dużo grobów i coraz mniej ludzi do spotykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 O tu mamy dobrze, wszyscy rodzice żyją, tylko męża dziadkowie i moi też tylko pół bo babcie żyją, a odwiedzić cmentarz lubię w zaduszki kiedy naprawdę jest święto naszych zmarłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Ano właśnie - Zaduszki, czyli 2 listopada. Miałam dzisiaj tylko kolejny kawałek podwórza skosić i zgrabić razem ze zmielonymi liśćmi. I zamiast potem zasłużenie odpoczywać, poleciałam pod dęba! A tam... No i za grabie chwyciłam... A na dodatek po powrocie nie wiedzieć czemu zachciało mi się na sufit popatrzeć, przechyliłam głowę daleko do tyłu i... zawroty głowy położeniowe!!! I mięśnie mnie bolą od koszenia i grabienia! A mąż mój proponuje mi na to wszystko sałatkę z jabłka z cebulą!!!! No czy ja normalna jestem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Na te liście to niezupełnie zupełnie nie rozumiem dlaczego Ci one przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 normalna prawidłowe ADHD;) ja to już z zadzieraniem głowy nie kombinuję bo i bez tego nieraz węża a tropię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 I mięśnie mnie bolą od koszenia i grabienia! A mąż mój proponuje mi na to wszystko sałatkę z jabłka z cebulą!!!! No czy ja normalna jestem...? Ty nie wiem... ale mam wątpliwości co do normalności męża Twego... hmmm... mnie czasem też mięśnie bolą ale małżon nigdy nie proponował mi na to okładów z jabłka i cebuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Kochana - żeby tylko okłady. On proponował mi, żebym ja to ZJADŁA!!! No przeszkadzają mi liście, bo przez zimę gniją na ziemi razem z toną żołędzi, wiosną jak goście przyjeżdżają trza porządek zrobić a tu... mokra masa, przyrośnięta do podłoża setkami kiełków z żołędzi! Już to przerabialiśmy, nie ma możliwości powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.11.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Nie mam domba to i nic mi nie kiełkuje, a wiewióry nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Nie wiem, czy jestes normalna ... ja nie jestem, na pewno!! A sałatki z jabłka z cebulą to bym nawet kijem metrowym nie tknęła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Jesteście normalne... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2015 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 No cóż... http://www.xdpedia.com/upload/images/najlepiej_dogaduje_sie_z_ludzmi_2014-12-20_21-19-35_middle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Nołkoments... jak mawiają nasi sąsiedzi zza Buga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 a przy kładzeniu się też się kręci? co do dęba, to moje żołędzie na szczęście nie kiełkują tak szybko. Wiosną je kosiarka zgarnie. A poza tym chyba w tym roku jest rok nieżołędziowy? Bo za dużo nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Ja mam wiewióry, chyba nawet więcej niz jedną albo jedną taką szybką i pracowitą ... Wiem, że jestem walnięta ... no kto normalny by mieszkał tu gdzie ja w tej chwili .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.11.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Walnięta?to nie szkodzi,wszyscy jakoś jesteśmy,chyba?DPSia ,co Ty Sobie nagrabiłaś/Milczysz,nie lubie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Liści dębowych sobie nagrabiła, Prababko... A milczę, bo mnie wciągło. Igiełka z krzyżykami mnie wciągła, a dzisiaj... A dzisiaj Sołtys samopas do pasmanterii udał się był i tryumfalnie przywlókł dwa motki włóczki! I jeszcze bardziej tryumfalnie zaanonsował: "Sam kupiłem, na moje skarpety!!!" I teraz nie mam wyjścia, muszę za szydełko też się wziąć. Gdzie ja w tym wszystkim znajdę czas na grabie, coby liście z drugiego dęba zebrać, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Ty szydełko Sołtys grabie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.11.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Aaaa,to dobrze:D krzyrzyki to już wyższa szkoła jazdy,a szydło ok:)Choć ja ślepnę od szydła (zawsze to lepiej brzmi niz ze starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 To ja ślepa od grabi bo też mam dęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts