Mirek_Lewandowski 08.11.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Cóż, wiadomo...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Obawiam się że możesz mieć rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.11.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Ośka, na miłość boską, tak nie można, nasmrodziliście! To nie ja... to qń Wreszcie coś mądrego, kurde, bo reszta towarzystwa to jakoś niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.11.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 paskudzisz se w papiury:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.11.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 c`est la vie ... i coraz mniej nam zostało ... więc zachcianki spełniam bez marudzenia http://www.chefpaul.net/FB/DSC03389s.jpg ... no i u mnie również jesień (wreszcie) http://www.chefpaul.net/FB/DSC03372s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2015 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 lubie takie robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.11.2015 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Skoro i tak nic konstruktywnego nie napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.11.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ja nieśmiało zagadnę do niektórych tu .....że kobieta może być najgorszym wrogiem, najlepszym przyjacielem, prawdziwą miłością albo wredną jędzą ...a to wszystko zależy od tego jak jest traktowana ..... ja potrafię być jędzą oj potrafię , nawet jak mnie nie traktują :rotfl: Jutro do Ciechocinka jadę na 85- lecie pewnej wspaniałej KOBIETY i właśnie układam sobie przemowę pragnę pociągnąć towarzystwo do wyrażenia swoich skrytych myśli kim dla zabierającego głos jest Jubilatka .........bo o tym się mówi często jak już nie słyszy ciekawe czy Jubilatka to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.11.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ja nieśmiało zagadnę do niektórych tu .....że kobieta może być najgorszym wrogiem, najlepszym przyjacielem, prawdziwą miłością albo wredną jędzą ...a to wszystko zależy od tego jak jest traktowana ..... ja potrafię być jędzą oj potrafię , nawet jak mnie nie traktują :rotfl: ... Może być również, wszystkim powyższym, równocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 o matulu mam ślinotok na robale:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Oooo, robali nie ruszę, to różowe i zielone - mniam! Pawełku, a co to jest, to co się tak na różowo zjesieniło? Dochtór - toż i tak już dawno mam zapaskudzone papióry, to co mi tam! I wiecie, że w sumie kobieta może być... wszystkim? Mój facet też jest dla mnie... wszystkim. Relcia - to BARDZO dobry pomysł z tym, żeby opowiedzieli, kim jest dla nich jubilatka. Dopóki mogą to zrobić w Jej obecności! Szydełkuję, drutuję (matko, koniec świata...), haftuję, wszystko po trochę. Wieje i leje, nie ma jak wyjść na dwór, no to wymyślam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Bo kobiety bardzo wszechstronne są i na pewno mają w sobie coś z kameleona ... zawsze się dopasują ... jeśli chcą ! Nie tknę robali nawet metrowym kijem!!! Reszta jest oki (tak przynajmniej wygląda)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Nie tknę robali nawet metrowym kijem!!! Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ostatnio jadlam takie robale zawijane w wedzoneczke, szefie jak cos takiego przygotowac na szybko? zawijac pojedynczo i smazyć normalnie jak te bez wedzonki tylko odrobine dłuzej? u mnie robale czesto w roznej postaci mniammmmm lubimy je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.11.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Oooo, robali nie ruszę, to różowe i zielone - mniam! Pawełku, a co to jest, to co się tak na różowo zjesieniło? ... U mnie na to drzewo mówią "Golden Flame Tree" (najpierw kwitnie na żółto) ostatnio jadlam takie robale zawijane w wedzoneczke, szefie jak cos takiego przygotowac na szybko? zawijac pojedynczo i smazyć normalnie jak te bez wedzonki tylko odrobine dłuzej? u mnie robale czesto w roznej postaci mniammmmm lubimy je Jeżeli robię z wędzonym bekonem, to boczek piekę osobno (lubimy bardziej chrupki). Możesz naturalnie zawinąć i upiec w piekarniku (najlepiej w wysokiej temp. i krótko - jeżeli "przeciągniesz", krewetki zrobią się małe, twarde i niesmaczne), jeżeli natomiast chcesz na patelni, to plastry boczku powinny być bardzo cienkie, a krewetki owinięte "skąpo" ... tak samo postępujemy używając zamiast boczku Pancetta. Prosciutto di Parma podaję surowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.11.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 a wedzonka krotoszynska albo poledwica lososiowa chyba sie nada? jest bardzo cieniutka i szybko sie smazy, krewety zdaza dojsc. ostatnio kupilam tez prawie przezroczyste plastry boczku, ostatecznie ich uzyje. jak dojda moje gary to poprobuje i sie pochwale czy wyszly :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.11.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 a wedzonka krotoszynska albo poledwica lososiowa chyba sie nada? jest bardzo cieniutka i szybko sie smazy, krewety zdaza dojsc. ostatnio kupilam tez prawie przezroczyste plastry boczku, ostatecznie ich uzyje. jak dojda moje gary to poprobuje i sie pochwale czy wyszly :cool: Wszystkie wędzone, peklowane i dojrzewające się nadają ... "cieniutkie plasterki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2015 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Z ryb to jadam chętnie dorsza na maśle smażonego, poza tym to nie przepadam, niestety. Miało dzisiaj podobno wiać dość mocno, ale... na szczęście u nas nie jest tak źle.Jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.11.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Z ryb to jadam chętnie dorsza na maśle smażonego, poza tym to nie przepadam, niestety. Miało dzisiaj podobno wiać dość mocno, ale... na szczęście u nas nie jest tak źle. Jak u Was? U mnie ? ... odwrotnie jakoś, rybne wszystko, lądowe, nie koniecznie Nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.11.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Piździ jak wiecie gdzie! Na szczęście jest w miarę ciepło:) Lubię robale... tylko najczęściej za długo je pitraszę i są gumowate:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts